Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2020

15 attraktive og stilfulde orange skjorter til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send

Orange er farven i efterspørgslen i lyse sommer- og forårstider. I denne moderne æra har trøjen fået en passende position i mænds og kvinders tøjstativ. Skjorter er designet til både mænd og kvinder ved at skræddersy det i forskellig stil og form som år og teknik fremskridt. Det fremste skjorte mønster i henhold til briterne og amerikanerne, hvor kjole skjorte mønster, hvilken resten af ​​verden følger ved at tilpasse outlook på skjorten i forskellige innovative designs og mode.

Top 15 Orange Shirts til mænd og kvinder:

For at pusse op i vores tanker om de 15 øverste orange oransje farver tæpper dens forskellige nuancer, vil denne artikel hjælpe med at plante vores hjerne med forskellige typer orange farve skjorter.

1. Mango Orange mænds kjole skjorte:

Kjole skjorter er navngivet af Britishers. Den er skræddersyet med en forsiden med et enkelt materiale påklædning med en farvet eller hvid knap i fronten for at fastgøre de to ender af trøjen. At væve denne enkelt designet skjorte i mango orange skygge vil skabe en balance farve kombination med en formel grå bukser til mænd.

2. Coral Orange Causal Unisex Shirt:

Coral orange er en mild og en subtil farve, der blandes med en casual designet skjorte med frontknappens åbning. Denne type skjorte og bæres af både mænd og kvinder ved at tilpasse formen. Den slanke koral orange casual skjorte kan fremhæves med blonder eller med mousserende stenarbejde, der er designet som kvindetøj.

3. Orange Pleated Tuxedo Herreshirt:

Tuxedo mænds skjorter har en spids krave i forhold til andre formelle mænds skjorter, denne oransje farve gør det til at se udestående ud fra den anden farve og ved at designe kraver og manchetter med pletter. Mansjettene er designet i afrundet fransk eller fransk manchet, som er den fremragende funktion af smoking-skjorter. Denne form for skjorte kan kombineres med en jean eller en formell skinnende bukse.

4. Brændt Orange Fransk Placket Mænds Shirt:

Spidsen ses i den forreste midterdel af mændens skjorte, hvor knappen er syet på den. Denne franske placket har et unikt udseende, da placket er dannet ved at folde det samme skjortemateriale og sy i midten, hvilket giver en flettet og en poleret finish. Denne kedelige orange skygge gør den lige perfekt og elegant, når kvinder bærer det som et formelt tøj som A-line Skirt eller med en blazerdragt.

5. Bright Orange Traditionelle Placket Mænds Shirt:

Denne traditionelle placket er dannet ved at vedhæfte en separat lige klud, som kan have samme farve som trøjen eller en kontrastfarve i midten og syet til t-shirtmaterialet, hvilket giver et fremragende udseende. Den lyse oransje farvetrøje kan være det bedste eksempel til at fremvise denne tæppeformede skjorte.

Se mere: Grå skjorte

6. Oxford Cloth Orange Women's Shirt:

Oxford klud er forskellig i vævningsmetode fra den sædvanlige lærred metode til vævning. Her kombineres garnerne og væves sammen i strengen. Denne type vævning er bedst til den formelle skjorte. Denne klud, når den bruges til at lave orangefarvede skjorter, gør farven mere lys og behagelig for vores øjne. Kvinder bærer det som en formel skjorte samt halvformet skjorte med et par hvide jean.

7. Skjult knap ned krave orange mænds skjorte:

Denne type skjorte mønster har sin identitet på grund af dets unikke design og finish. Det ligner på knappen ned skjorte, men forskellen er, at knapper, der bruges til at fastgøre krave tipsene er gemt under det ekstra klud materiale fastgjort til undersiden af ​​kraven.

8. Foldede manchetter Orange skjorte Kvinder:

Foldet manchet Orange skjorter er meget behagelig og nem at styre skjorte, der bruges af kvinder som en afslappet eller endda som et formelt slid. Den anvendte type materiale er bomuld eller linned materiale, der kombineres med et par shorts eller jean.

9. Stand Collar Orange Unisex Shirt:

Denne granddad designet skjorter er en af ​​de mest slidte casual og semi-formal skjorter. Kraven er afrundet uden knapfeste. Kvinder kan kombinere denne type skjorte med et par nederdele eller semi-formelle hvide bukser. Mænd kan lide at bære det med en jean.

10. Kontrast krave orange mænds skjorte:

De slette oransje skjorter kan ikke passe godt for få mænd, for dem er denne kombination skjorte anbefales. Skjortenes halsbånd er generelt hvide og manchetterne er også hvide med kontrastknappen som sort eller brun. Denne farvede skjorte giver et fremragende udseende.

Se mere: Golden Shirt Man

11. Cutaway Orange mænds skjorte:

Denne form for skjorte har stammer fra London. Kraven er spredt bredt på tværs af, hvilket giver et skarpt udseende. På grund af den udbredte snit er længden af ​​kraven kort. Denne type design i orange farve med et par slips giver et "debonair gentlemen" outlook.

12. Ærmeløs Orange Women's Shirt:

På en solskinsdag elsker kvinder at have levende farver som et formelt tøj og også et fritidstøj. En sådan farve er orange. Ærmeløs orange skjorte med en løs pasform gør det til at være attraktivt, når den bæres med A-line formelle nederdel.

13. Trykt Orange Casual Unisex Shirt:

Trykt orange skjorte er en af ​​de mest almindeligt båret af drenge og piger under enhver strand fest. Denne trykte skjorte giver et køligt udseende. Udskrifterne kan være af solnedgang eller en camo print.

14. Orange Long Women's Shirt:

Lange orange skjorter bruges mest af unge drenge og piger. Toppen falder ned under hoften, og nogle designs falder lige under knæet, når de er designet til piger. Skjortens krave er ikke stiv, som kan foldes og snoet i enhver form.

Se mere: Gul shirt Herre

15. Half Puff Hand Sleeve Kvinder Orange Shirt:

Puff halv ærmer orange skjorter til damer er altid et almindeligt slid for kvinder, der er parret med en jean eller en jean nederdel. Æskens skygge adskiller sig fra lyse appelsin til marigold. Kanterne af hånden kan være designet med perler eller sten.

Farve orange er meget vanskelig farve, der ikke passer til alle farvefleksioner. Det er meget vigtigt at analysere ens kropsform og hudflekker, før du optager en orange skjorte. Hvis du har en passende orange nuance, tilføjer du charme til tøj til enhver lejlighed. En orange buet krave skjorte eller en spredt krave skjorte er en apt type skjorte til en fest i kontrast ville være en simpel buet krave med flad krave skjorte ville være perfekt outfit som en afslappet outfit.

Pin
Send
Share
Send