Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2020

Top 9 seneste brede bælter til kvinder i trend

Pin
Send
Share
Send

Bælter betragtes som en skønhedstilbehør i modebranchen, som langt er den egnede beskrivelse, kvinder nogensinde kan tænke på. I dag er begrebet iført trendy wringing tynde hoftebælter nu blevet tilføjet med brede bælter design, som ikke kun understøtter buksen til at holde sig omkring hofte eller talje-regionen, i stedet slog de deres design gennem bredde og form af bæltet.

Bedste brede bælter i nyeste design:

Lad os lære mere om de 9 øverste bælte typer, der uden tvivl vil inspirere alle damer til at købe en !!

1. Triple Buckle Plain Black Women Wide Belts:

Bredden af ​​dette bælte er mere end 4 mm med tre skelnespænder, der er fremtrædende i kontrastfarvet bucklesystem. Denne almindelige sorte brede læderbælte bæres rundt om hofteområdet på toppen af ​​en kjole eller en top. Det er et perfekt bredt bælte til kvinder.

2. Sort Perle med Shell Design Ladies Bred Belte:

Da sort er en universel farve, er perler, der bruges til at lave dette bælte, sort, som derefter kan kombineres med enhver form for farverig outfit. Disse perler limes i lige rækker med en center shell designet spænde. På grund af dets fremtrædende farverige spænde design er denne type bælte brugt som bredt bælte til kjoler.

3. Flettet Brun Læder Bred Bælter til Kvinder:

Brunt læder betragtes som et elegant og rigeligt materiale, der bruges til at gøre alle slags tilbehør, som omfatter at gøre dette brede bælte med et unikt design. Denne kvinders brede bælte er designet ved at vride materialet til at danne et flettet design med et centralt kontrastfarvet spænde.

4. Brown Faux Cinch Wide Waist Belt:

Faux læder er det syntetiske materiale, der ligner det rene læder, men i modsætning til rent læder faux materiale er økonomisk og nemt at skabe designer tilbehør. Med det for øje henvendte sig designere til at gøre brede bælter, som giver en kimet effekt på grund af bredden og blonderens bucklesystem.

Se mere: Herre elastisk bælte

5. Snakeskin Designer Bred Maroon Leather Belt:

Dyrtryksdesign er ikke kun begrænset til kluddesign, men i stedet er de også brugt til at skabe et unikt og fashionabelt bredt bælte, der er lavet ved brug af det rene maroon lædermateriale. Da det er lavet af rent materiale ligger disse bælter på den dyre side. I dette design er et tykt bredt bæltebånd med slangeudskrivning og bæltepinden malet med et gyldent design, der bruges med et centralt tyndt gyllenbåndspænde, som adskiller sig fra det sædvanlige bælte design.

6. Elastiske brede bælter:

For at gøre en ændring fra det sædvanlige læder- og bæltebælte, fandt designerne en anden interessant ide om at bruge et elastikbånd med center spændeanlæg, som er designet til at blive båret rundt om taljenområdet. Der er nu et stort antal designs lavet i disse brede elastiske stropper med dekorative spændeform og design.

Se mere: Bred taljeremme

7. Foran Metallisk Sølvplade Brede Runde:

En almindelig halvcirkelformet eller oval formet bred skinnende og spejl som egenskaber, der ses i et metal, anvendes som center dekorativt design i et bredt elastisk bælte eller en tynd bred læderklud. Denne type bælte har spændeanlæg ikke midt i stedet for at se på bæltets tunge del, hvilket er spidsen af ​​bæltet.

8. Perforeret sort læder bred bælte:

Dette enkle designbrede bælte bruges mere almindeligt som et formelt sliddele. I dette design er bredden af ​​bæltet bredt i midten og gradvist reduceret i bredden ved spidsen af ​​bæltet med metal spænde og hul hul for at binde bæltet.

Se mere: Kædebælter

9. Boho Style Wide Belts:

Tribal stil bælte design er almindeligt båret lige under hip regionen, som passer godt med en lang nederdel og en top. I boho design hænger farverige runde perler som en kæde, som er fastgjort til et bælte lavet af tykt tråd og metalbjælke. Hele designet gør bæltet bredere og lidt tungt, så det anbefales kun at bære til speciel lejlighed og fest.

Ikke alle kostumer matcher med et bredt bælte, vælger den rigtige type kostume og et perfekt komplementerende bredt bælte er en ret investeringsprojekt. Men når du har fundet ud af det trick, er det nemt at jonglere med forskellige typer brede bælter rundt med de passende tøj. At have et kig på denne artikel vil helt sikkert hjælpe damerne til at skabe den rigtige kamp.

Pin
Send
Share
Send