Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Top 9 Hair Styling Gels

Pin
Send
Share
Send

Gel! Hår styling gel er den mest effektive af hår styling produkter for at holde dit hår stabilt på plads. Gel fungerer godt på vinket, afslappet, krøllet, tekstureret, plus jomfru (ufarvet eller ubehandlet) hår over længere tidsperioder, plus det kan anvendes til styling teknik for eksempel frysning, støbning, sculpting, plus scrunching. Udseende er en vigtig del af dit daglige arbejde ud over din succes plus hår stil er det store bidrag til din smukthed.

Giv en nikkelstørrelse af gel i en hånd, og brug begge hænder til at gnide det i dit håndklædetørrede hår. Styl håret til din smag. Blow-dry, hvis du vil have maksimal holde eller tørre naturligt for et skinnende udseende.

Bedste hår styling geler i Indien:

1. American Crew Firm Hold Styling Gel:

Det er den perfekte gel for dig at lave dine foretrukne frisurer, når du vil. Hovedegenskaben ved denne gel er, at det er klogt at tilbyde yderligere fast holdekraft på sammen vådt plus tørt hår. Gelen har evnen til at polere dit hår. Især er det sammensat af naturlige ekstrakter, som er talentfulde til at fodre dit hår plus hjælpe det ser tykkere ud.

2. Ax Matte Gel:

Hvis du er fan af Axe, har du muligvis tidligere anerkendt dette brands ekspertise. Ax Matte Gel for Man tilbyder dig 24-timers matte hold. Meget, det efterlader ingen crunch ellers flager. Denne skabelse er ideel til dem der ligner rodet hår stilarter. Hovedelementet i dette produkt er dog, at det ikke vil tykke dit hår, men det får dig til at se vidunderligt ud. Med dette produkt af høj kvalitet vil du opleve selvsikkerhed hele dagen.

3. Sæt Vådhår Gel:

Dette er mest vellignende hår styling geler i det indiske marked. Fås i de fleste onlinebutikker plus en række andre butikker lige så fint, kommer Set Wet af en række forskellige muligheder. Find det tyngdekraften-tåbende frisurer ellers langvarigt vådt udseende. Set Wet har alle de modsatte produkter til brugernes ønsker.

4. Essential Styling Gel:

Vigtigt styling gel giver et ekstremt langvarigt hold på håret, og det forsvarer også mod varme styling sammen med beskytter mod ethvert tilfælde af skade. Du kan simpelthen kontrollere dit hår ved hjælp af den nødvendige styling gel.

Se mere: Simple Knot Frisure

5. Jolen Hair Gel - Firm Hold:

Jolen Hair Gel giver det bedste til farvet plus spiket hår. Det er en ikke-fedtet plus ikke-klæbrig gel beregnet til at forstå dit hår fast til at vare længe. Det er alkoholfri plus skæl resistent. Det føder plus omstændigheder håret uden at gøre det tørt plus frizzy, og desuden tilbyder et glat plus blankt look.

6. Nova Hard Hold Hair Styling Gel - Aloe Vera:

Den har en god opholdsstyrke til 12 timer. Det omslutter mælkeprotein, der giver en tonisk effekt til håret for dets udvikling og magt. Dens blødgørende midler holder dit hår samt hovedbunden sund. Aloe Vera til stede i gelen giver dyb konditionering til din hovedbund og vådhed til dit hår, så det ser glans og glansende glat ud. Det udvider også tilgængeligheden af ​​ilt til hovedbunden og styrker hudvævet.

Se mere: Sådan laver du en sokbunke

7. Park Avenue Chrome Styling Gel:

Denne gel til kvinder vises i en gyldenfarvet krukke. Gelenes kvalitet er klæbrig, glat, plus gennemsigtig, sammen med den er farveløs. Det har en stærk lugt, der falder med tiden. Det forstår dit hår stærkt uden at efterlade rester. Dette giver desuden ekstra glans plus stil til håret.

8. Redken Stand Tough Extreme Hold Gel:

Denne gel holder ionbindinger for at holde fast, så du behøver ikke bekymre dig om at bruge det igen for at få dit hår til at se godt ud. Du skal kun anvende det på dit fugtige hår; af denne årsag kan du få en bred vifte af frisurer.

Se mere: Dreadlock Frisure

9. Gatsby Hair Styling Wax Tough og Shine:

Det er den ideelle løsning til at genopbygge dit hår hver gang. Denne gel er nem at bruge og giver en naturlig polering til håret. Den har solid stil strøm og har en citrusy duft.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Best Hair Styling Gels 2018 (Januar 2021).

Загрузка...