Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

8 bedste solcreme til acne tilbøjelig hud i Indien

Pin
Send
Share
Send

Forkert er de forestillinger, der siger, at acne er simpelthen en forbigående fase. Forkert er de mennesker, der skylder acne i alderen, de tidlige år med teenage hood netop. Så meget som en teenager lider af udslæt og acne, er der en betegnelse kaldet voksen acne til de unge, som i det væsentlige svarer til en alder på 21-28 på det meste. Acne er en hudreaktion, der primært skyldes ophobning af forurening over det åbne svedkirtelporer i dit ansigt.

Den overskydende produktion af talg, der resulterer i olieagtig hud virker simpelthen som en magnet til alle disse snavs og forureningspartikler. Så er der varmeudslæt, den hårde sol, der koger ned på din hud, hvilket gør normale solcreme-lotioner et moot punkt, så du sveder væk alle de beskyttende lag. Årsagen til acne kan være mange, men her er en simpel løsning til at beskytte dig mod solen uden at have din hud reageret på lotionene med rød blødhed koger over hele dit ansigt.

Solcreme til Acne Prone Skin:

Her er de 8 bedste solcreme til acne tilbøjelig hud som følger.

1. Organisk Harvest Solcreme For Acne Prone Skin:

SPF for denne solcreme er bedømt til 30, hvilket er bittert nok til at bekæmpe de hårde solstråler, der beskytter dine skrøbelige dermale lag mod overeksponering og garvning. Olivenolie, der findes i den, sparer din hud mod skadelige UV-A- og UV-B-stråler, men lad ikke de naturlige olier narre dig, da denne creme absorberer ekstra olie og låser sebumsekretionsporerne for at give dig et frisk matlook.

2. Kaya Skin Clinic Sensitive Skin Solcreme:

Denne klinisk testede hudpleje rutine er specielt formuleret til den følsomme hud, der vil opsuge den overskydende olie, og dens lette formel vil opretholde sebumproduktionen af ​​din hud. De antimikrobielle egenskaber, der er til stede i det, hjælper med at reducere hævelsen og rødheden af ​​betydelige acne spor på dit ansigt også. Det er den bedste solcreme til acne tilbøjelig hud

3. Lakme 9-til-5 Mattifying solcreme til acne Prone Skin:

Med en SPF-meter så høj som 50, er den super-mattende solcreme en langvarig hydrering solbeskyttelse creme, der ville fugtge dit ansigt og holde det blødt og smidigt uden at lade ekstra fedt infiltrere dine acne udsatte zoner. Den ikke fedtede formel gel godt med huden, der efterlader dig at føle lys og lys. Det er en af ​​de bedste solcreme til acne tilbøjelig hud i Indien.

4. Proactiv Daily Protection Plus Solcreme For Acne Prone Skin:

Proactiv-beskyttelsen er pakket i et professionelt hvidt rør. Det er en strålende solcreme med SPF 30, der beskytter din hud mod de brændende solstråler og de skadelige UV-stråler. dets anti svampe og antimikrobielle egenskaber virker på eksisterende acne og forhindrer yderligere akneproduktion ved at låse i de åbne porer.

5. L'Oreal Paris Sublime Sun Avanceret solcreme:

Højdepunktet i dette produkt er infusionen af ​​antioxidanter, som virkelig er en velsignelse for den akne-udsatte hud, hvor antioxidanter udskylder bakteriernes tilstopningsporer, hvilket sikrer et frit frisk ansigt, mens SPF 50 tager sig af bredspektret solbeskyttelse. Dette er den bedste solcreme til acne tilbøjelig hud i Indien.

6. Lotus Herbals Safe Sun UV Gel Solcreme:

Grunden til, at vi hjerter dette produkt så meget, er på grund af dets gelformel, der fungerer bedre end en creme i hydrering, men alligevel holder huden gennemblødt og oliefri. Med SPF 50 som sit våben vil gelen arbejde på de hårde acne topper, der bryder dem ned, mens UV-strålerbeskytteren holder din hud mod garvning. Det er en god solcreme til acne tilbøjelig hud i Indien.

Se mere: Solcreme Vs Sunblock

7. Peter Thomas Roth Solcreme Stick:

En super nem applikatorstang er ikke det eneste højdepunkt i dette produkt, da det kommer pakket med anti-aging formel, der tager de fine linjer lige ud af vinduet. Med en bitter SPF på 50 kan du nemt afværge de hårde sollys og UV-strålepartikler, mens du passer på din eksisterende acne. At være letvægts, tillader det ikke produktopbygning på huden. Det er en af ​​de bedste solcreme til akne tilbøjelig hud.

Se mere: Hvilken solcreme er bedst for følsom hud

8. Neutrogena Clear Face Liquid Sunblock:

Sved er den hårde del om at holde solcreme på dig, og derfor kommer Neutrogena sunblock med en oliefri vandtæt garanti med ordene, ingen breakout ætset på pakken detaljer, der ville lade dig nyde fordelene ved en solcreme uden at skulle bekymre dig om acne proliferation. Det er den perfekte solcreme til acne tilbøjelig hud i Indien.

Se mere: Bedste solcreme til fedtet hud

Pin
Send
Share
Send