Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Bedste 3D Nail Art Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send

Nail art er en meget populær tendens i disse dage. Piger i alle aldre forsøger at give deres negle nogle nye stilarter eller kreativitet i disse dage. Der er forskellige tendenser og mønstre til negle kunst, som vi kan følge. At genskabe nogle design kan være let og andre lidt hårde.

Men hvis du er en negle kunst elsker og elsker at prøve nye modetrends i neglelak så må du helt sikkert komme på tværs af udtrykket "3D Nail Art". Denne type negle kunst er faktisk let at fremvise på dine egne negle. Med term 3D nail art henviser vi faktisk til forskellige typer negle art Decos.

Nail Decos er dekorative materialer til negle, der kan sidde fast på neglene som paljetter, rhinestones, buer, berømte og andre negle kunst. Indretningsmaterialer, der kan sidde fast på neglene med enten gennemsigtig polish eller neglelak.

Seneste 3D Nail Art Designs:

Her er 9 enkle og bedste 3D-negle kunstdesign til at slukke din tørst. Håber du vil lide dem og give et skud på at prøve dem ud på dine egne negle.

1. Zebra 3D Bow and Stones Design:

Animal nagel mønstre er meget berømte i disse dage. Du kan nemt genskabe dette design på dine negle. Du skal købe 3D negle art deco buer og Rhinestones. Du kan afslutte basisdesignet og derefter holde dem på neglen ved hjælp af neglelaksel eller transparent topcoat.

Se mere: Zebra Nail Art Designs

2. Matte neglelak med Rhin Stenbuer og Spikes:

Denne neglelak kan let opbygges med basen frakke som matte neglelak i to farver og derefter klæbe på neglene. Den 3D rhinestone buer og Spikes og andre Decor, som du måske kan lide ved hjælp af neglelak lim eller gennemsigtig polish.

Se mere: Nail Art With Crystals Designs

3. 3D Nail art Brug 3D Acrylic Bows og Rhinestones:

3D Nail Arts kan også laves med akryl nail art materialer, der findes i nail art butikker. Du har brug for en børste til at tage akrylgelmaterialet og bruge det i korrekt form til at danne en bue. Vi taler ikke om akryl- eller stoffarver her. Til duo farve effekten i denne negle kunst kan du bruge en svamp. Stick strasset med neglelak lim eller gennemsigtig poleret.

Se mere: Simple Rhinestone Nail Art

4. Simple 3D Nail Art Design med en enkelt 3D Bow:

Du kan nemt oprette dette design ved hjælp af en enkelt bue til en enkelt søm og bruge andre farver i permutation og kombination som i billedet.

5. 3D Nail Art Brug Metal / Plastic Perler og Berømte:

Fimo klistermærker fås i forskellige former og farver. Dette er et meget let medium til at skabe dejlige negle kunstdesign, hvis du er dårlig med at male eller tegne ting på dine negle. Du kan bare holde den berømte ved hjælp af gennemsigtig polish over et valg af base frakke og din negle kunst er færdig. Derudover anvendes også nogle plast- eller metal-decoperler i denne neglelak.

6. 3D Nail art design ved hjælp af store halv ædelsten og perle perler:

Disse specielle perler og specielle halvædelsten er også tilgængelige i forskellige deco kits, som du kan købe og bruge på dine negle. Et dejligt design er det ikke?

7. 3D Nail Art og Polka Dots:

En negleliste som denne kan nemt oprettes med prikker og nogle deco buer. Derudover bruge nogle små Rhinestones til mere skønhed.

8. Akryl 3D Nail Art Roser og blade:

For denne negleliste skal du bruge akrylmaterialer. Du skal bruge pensler til oprettelse af kronblade og efterlade design. Dette vil ikke være en let opgave, indtil og medmindre du har praktiseret kunsten at lave 3D-roser ved hjælp af akrylmaterialer i lang tid for at opnå perfektion.3d blomster nagel kunstdesign.

Se mere: Nail Art On Shellac Nails

9. 3D Nail art Brug Hello Kitty og Ice Cream Stick Decos:

Du kan oprette en 3D-neglelak som denne enkelt ved hjælp af 3D decos hello kitty, små pealperler, rhinestones og andre negle art decos i forskellige former og størrelser som ispinde osv.

Håber du kunne lide vores top 9 pluk til 3D Nail art designs. Hvilke af disse vil du gerne prøve? Efterlad din kommentar nedenfor.

Billeder Kilde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: NEWEST AQUARIUM NAIL ----- NEW Technique ! ---------- One of the BEST ! (Januar 2021).

Загрузка...