Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Baba Ramdev Yoga for hårtab

Pin
Send
Share
Send

En kvindes skønhed er ufuldstændig uden et smukt hår. Den kroniske herlighed er, hvad der definerer hende, og at have langt lystigt hår er enhver pige drøm. For at gøre denne drøm til en realitet, forsøger piger alt fra sund mad, gode hårprodukter til professionelle hårbehandlinger. Men vidste du, at yoga kan gavne dig hårvækst? Nå ja, at øve yoga kan gøre underværker for dit hår, og Baba Ramdevs yoga hjælper dig med at opnå det mest fantastiske hår.

Baba Ramdevs yoga- En indsigt:

Baba Ramdevs yoga er meget populær, og populariteten fremgår af hans mange tilhængere over hele verden. Han er meget populær blandt berømthederne, og de praktiserer Baba Ramdevs yoga for at forbedre deres skønhed og vedligeholde det. Baba Ramdevs yoga har vundet mange anerkendelser fra alle, og dens popularitet vokser spring og grænser hver dag.

Kom tilbage til vores emne af interesse ... håret - Så at have et smukt hår gennem yoga er en realitet, og vi giver alle oplysninger om, hvordan man opnår denne virkelighed. Denne stil af yoga er skildret af Swami Ramdev og hans yoga fokuserer på at udnytte strømmen af ​​iltet åndedræt for at helbrede visse lidelser og sygdomme. Dette menes også at fremme hårvækst meget.

Få punkter at huske på:

Baba Ramdevs yoga skal praktiseres med yderste engagement i flere måneder sammen for at opnå det ønskede resultat. Tidlige morgener er den bedste tid til at øve yoga, bortset fra dette skal du passe på, at din mave skal være tom i mindst to timer før du yoga.

Baba Ramdev Yoga for hårtab:

Følgende er Baba Ramdevs yoga poses, der vil hjælpe dig med at forhindre hårtab og vokse smukt og sundt hår naturligt

Se mere: Yoga for at reducere hårfald

Kapalbhati Pranayama:

Denne yoga asana er en vejrtrækning, hvor du oxygenerer kroppen, styrker maven og mave musklerne samtidig. Denne yoga asana vil give hovedbunden det nødvendige ilt for at genopbygge hårvæksten. Kapalbhati er også kendt for at hjælpe med fordøjelsen, som igen fremmer sundt hår.

Kørselsvejledning til Kapalbhati: Sæt dig komfortabelt på en yogamatta. Sørg for, at rygmarven er oprejst, og knæet såvel som håndfladen vender nedad. Udånder nu gennem din næse, mens du trækker i maves muskler indad mod rygmarven. Træk vejret, mens du slapper af i maves muskler. Gentag processen i hurtig bevægelse. Start med at gøre dette omkring 50 gange så øge det. Folk, der lider af højt blodtryk, hjerteproblemer eller brok bør undgå denne asana.

Bhastrika Pranayama:

Sid i Padmasana arbejdsstilling, læg hænderne over knæ og indånd kraftigt med begge næsebor. Udfyld dine lunger fuldstændigt og derefter ånder ud med fuld kraft, mens du laver en hissende lyd. Denne asana kræver kraftig vejrtrækning, der kræver, at brystområdet skal sprænge op og ikke underlivet. Bhastrika pranayama skal udføres 5 gange om dagen. Denne asana hjælper med at gavne dit bryst, lunger, nervesystem og åndedrætssystem.

Anulom Vilom Pranayama:

Denne asana hjælper meget med at roe dit sind ved at eliminere de frie radikaler, der produceres under stress, og det hjælper også med at cirkulere det iltede blod gennem hele kroppen. Denne flere fordele til kroppen oversætter til sund hårvækst ved at fodre hovedbunden.

Kørselsvejledning:

Sid i Padmasana arbejdsstilling, rygmarv oprejst og dækk dit venstre næsebor med din venstre tommel. Inhalér gennem dit højre næsebor og luk derefter dit højre næse med din pegefinger og ånder ud gennem dit venstre næsebor. Gentag teknikken med dit andet næsebor, det er en cyklus. Gentag denne asana i tre minutter først og derefter forlænge den til 20 minutter gradvist.

Bhramari Pranayama:

Bhramari asana hjælper med at forfriskende din skønhed, reducerer stress og lindrer migrænesmerter, hypertension og hjælper med at lindre adskillige andre sygdomme, som igen fremmer god hårvækst også.

Kørselsvejledning:

Sæt i padmasana, og så dække begge ørerne med din tommelfinger. Hold dig pegefinger på din pande og med de resterende tre fingre dækker dine øjne. Inhalér med både næseboret forsigtigt og langsomt. Udånder med begge næsebor, mens du laver en bee summende lyd gennem halsen. Gentag det i 5-10 gange.

Disse yoga asanas gør vidundere til dit hår, men overdriver ikke asana, der forventer øjeblikkelige resultater. Resultaterne bliver gradvise, så vær tålmodige og vær regelmæssige.

Pin
Send
Share
Send