Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Tips til at tabe sig på et stramt budget

Pin
Send
Share
Send

På grund af den nuværende livsstil er fedmefrekvenserne stigende. Uønskede fødevarer, manglende ordentlig søvn forårsager vægtforøgelse hos mennesker. Den ekstra masse, der er dannet omkring taljen, kan få dig til at se akavet ud. Ikke alene er ekstravægt ikke behageligt at se på, men det kan også forårsage alvorlige sundhedsproblemer som hjerteproblemer, astma osv. En af de effektive løsninger til vægttab er at tilmelde sig dyre sportscentre og ansætte personlige træner. Dette kan dog ikke være budgetvenligt for alle. Ikke alle har råd til at investere i fitnesscentre og særlige kostprogrammer. Denne artikel afslører nogle fantastiske tips til alle dem, der ønsker at vide, hvordan man kan tabe sig på et budget.

Vægttab kræver at gøre en masse motion i sæt som cardio kombineret med cross training og yoga. Hvis en person har fedt på bestemte områder af kroppen, så skal de arbejde og fokusere på det.

11 Top tips til at tabe sig på stramt budget:

Vi ser, at mange mennesker er uvillige til at betale store beløb på et motionscenter, da de ikke har råd til det. Men de vil gerne tabe sig. Det er lidt svært at tabe sig hjemme, selvom intet er praktisk taget umuligt. Så her er en artikel for folk på et stramt budget, men ønsker at afstøde de ekstra pund.

1. drik rigeligt med vand:

Vand er det vigtigste element i vægttabsprogrammet. Det er 200 procent kaloriefrit og drikke rigeligt med vand kan hjælpe med vægttab. Vand øger din metaboliske hastighed og hjælper også med at eliminere toksiner fra kroppen. Det kan også fremme fordøjelsessystemet, der fungerer godt. At drikke masser af vand lige før måltidet kan bremse appetitten og reducere madbehovet. Det er dog ikke tilrådeligt at drikke vand mellem måltiderne eller umiddelbart efter måltider, da det kan forårsage fordøjelsesbesvær og forhindre absorption af næringsstoffer fra fødevaren.

2. Spis langsomt:

At spise langsomt er en god praksis fulgt i mange lande som Japan. Hemmeligheden bag denne regel er, at når man spiser langsomt, har man tendens til at nyde madens smag og sætte pris på det. Dette resulterer i at give en komplet følelse af tilfredse sultniveauer. At spise langsomt reducerer dit samlede indtag, der ved at skære ned på ekstra kalorier.

3. Ration Dine Dele:

Portion kontrol er et must, når du planlægger for vægttab. Indulging i tunge måltider og store portioner af mad kan øge dit kalorieindtag og gør det svært at fordøje. Langsommere metabolisme kan gøre overskydende energi opbevaret i form af fedt i kroppen. Mindre portioner hjælper dig med at få en følelse af fuldstændighed snart. Ved at vælge små portioner af flere elementer kan du få en lav kalorieindhold, nærende mad.

4. Planlæg dine måltider i forvejen:

Med stramme arbejdsprogrammer kan man ikke få tilstrækkelig tid til at forberede måltider derhjemme og dermed stole på fastfood. Dette resulterer i høj kalorieindhold, junk food indtagelse. Dette medfører ikke kun vægtforøgelse, men øger også kolesterolniveauet. Ugentlig planlægning af måltider kan spare meget tid, og du kan nyde et lækkert nærende hjemmelavet måltid med minimal indsats.

5. Spis det samme hver dag:

Spise samme ting hver dag er et almindeligt vægttabstick. Selvom det måske lyder lidt kedeligt, holder du til den samme måltidsplan hver dag, så du kan fokusere på, hvad du vil købe, og hvad du kan undgå.

6. Køb ikke junk food

Junk food er den største fjende for dem der ønsker at tabe sig. Hurtige fødevarer som slik, chokolade, burgere og pizzaer er bare spildkalorier, som fører til blokerede arterier og øger talje linjer. Hold dig væk fra junkfood.

7. Spis Frugter:

Frugter er næring tætte fødevarer. De er gode kilder til vitaminer, mineraler og kostfiber. Frugter er også rige på antioxidanter for at reparere tabte celler. At spise en frugt før måltider kan få dig til at føle dig fuld og hjælpe dig med at spise mindre mad. At spise en hel frugt er bedre end at drikke juice.

8. Spørg dig selv, hvis du virkelig ønsker det?

En masse gange er den fælles fejl, der gøres, at ty til unødige fristelser. Fancy pakning og nye genstande på hylden kan få dig til at købe ting, der kan omdanne dine sundhedsmål. Brug god tid til at dømme, hvis du virkelig vil have denne genstand og hvordan det kan påvirke din vægt.

Se mere:Sådan taber du uden at bruge penge

9. Vedligeholde et fødevarebudget:

Folk ender ofte med at bruge mere på mad end på deres månedlige EMIs. Mad i fancy restauranter og hypermarkeder er dyre, især hvis de eksotiske versioner. Reglen er at fastsætte et stramt budget for mad og købe kun sunde, økonomiske ting. Få denne budget kost plan at tabe sig rullende!

10. Spis sunde ting først:

Hvis du har et køleskab, der er stablet med friske frugter og et stort stykke kage, hvad skal du vælge først? Spise sunde fødevarer som frugt og grøntsager kan fylde din mave og du vil ikke have plads til kagen. Planlæg dig godt for at hæve ugens levering af vægttabs måltidsplan på et budget.

11. Motion:

Dette er det vigtigste aspekt af et vægttabsprogram. Træning behøver ikke altid at være i dyre sportscentre. Du kan tage cardio som at svømme, gå, løbe, jogge og hoppe for at tabe sig uden at bruge meget.

Se mere:Hvordan Modeller Tabe Vægt

Punkter at huske på for hurtigt vægttab:

Nogle af de nøglepunkter du skal huske på inden du planlægger et vægttabsprogram er:

1. Bestemmelse:

det er meget vigtigt at forblive bestemt. Mange gange bliver vi lokket kigget på timeglasbilledet på en model og begynder at udøve, slankende øjeblikkeligt i at tabe sig. Efter en uge går beslutningen til et kaste og vi er tilbage til normal. Dette påvirker vores krop negativt, da vi sætter vores krop under kost nedbrud uden grund. Man må være meget regelmæssig i hvad de gør og ikke bare lade det være i midten. Så før du begynder at udføre nogen aktivitet, uanset om du er ude eller hjemme, skal du forberede dig, at du skal gøre det i det mindste i 4-6 måneder, fordi før ændringerne ikke kan ses.

2. Tålmodighed:

Vi starter, vi udfører øvelserne i en måned, og vi forlader det i mellemrummet lad os sige efter en måned eller to. Hvorfor? Fordi vi ikke kan se ændringer. Dette er hvad der sker med de fleste af pigerne i deres teenage. Så vær tålmodige damer. Giv din krop tid til at blive vant til øvelserne. Det vil helt sikkert vise resultater.

3. træning hver eneste dag:

køb en cd, der demonstrerer cardio og yoga øvelser. Forskellige stjerner som shilpashetty og bipasabasu har deres cd lanceret på markedet for deres seere og fan. De kan købes fra enhver musikforretning, da det vil give dig vejledning om, hvordan man starter med, hvilke øvelser man skal gøre. Træning hver eneste dag om morgenen efter at have spillet cd'en. Men ikke spring over på træning. En times træning er afgørende, da intet kommer let, som de siger.

4. Kostregime:

du er på et stramt budget. Har ikke råd til en dyr diætist. Du skal ikke bekymre dig overhovedet. En simpel netforskning vil hjælpe dig med at bestemme hvad du skal spise og hvad ikke gør.

  • Start med at rense din krop. Afgiftning om morgenen er afgørende. Start med 2 glas vand eller 1 glas lunkent vand med honning og citron. Det virker underligt.
  • Middagen skal være så lys som luft. Man bør ikke indtage kulhydrat på det tidspunkt. Bare lidt proteinindtag skal ske. Det fedt, der i sidste ende bliver opbevaret i vores krop, er, hvad vi spiser til middag. Så hold det som lys som muligt. Inkluder frugt og grøntsager.
  • Fortsæt med at spise med korte intervaller. Forkæl dig i frugt, juice og nødder. Kiks som fordøjelseskanalen, marie guld kan også indtages.
  • Ingen udenfor mad bør spises. Man må ofre på junks og stegte.

Se mere:Hvordan man taber vægt efter graviditet

Når du er fast besluttet på at opnå noget, bør penge aldrig være en barriere. Mens penge kan købe dig godt udstyr og en træner, mangler det aldrig en undskyldning for ikke at tabe sig. Vægttab vil kun ske gennem selvmotivering og kontrol af sanser. Ved at planlægge dine mål og holde sig til dem, kan du blive tilpas som en fidle på ingen tid. Som de siger, kan penge ikke købe dig enhver lykke. Der er meget, du kan gøre uden at bruge en bombe.

Pin
Send
Share
Send