Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Top 9 Edgy Bob Haircuts

Pin
Send
Share
Send

Edgy haircuts vinder mere og mere popularitet med sangere og skuespillerinder, der dyrker dem på prisfunktioner eller tv-shows. Disse ser meget trendy ud, men stilen behøver vedligeholdelse, hvis du vil beholde det på samme måde. Hvis du kan sport og være behagelig i en kort bob edgy haircut, så er dette den nye form for frisure, som du bør prøve. Disse vil være meget gode for de kommende somre, fordi disse vil holde dig sved fri. Disse er rampestil trendy, og du kan oprette en helt ny stilopstilling af dine egne med disse frisurer.

Hvis du tænker på, hvad slags edgy hår ser ud til sport i sommer, så har vi en liste over 9 top edgy bob haircuts, som du kan prøve.

1. Wispy Bangs Edgy Bob Haircut:

Dette er et godt haircut for dem, der er villige til at hugge ned tressesne ganske kort. Dette er imidlertid ikke som andre bob haircuts. Her er armene så arrangeret, at de giver dig et bestemt element i stil og dækning. Dette vil endda minimere din kind bredde. Dette er en god stil for dem, der har en bred ansigtsstruktur.

2. Edgy Front Bangs

Dette er en kort frontal bangs edgy haircut. Dette udseende er passende for dig, hvis du vil have en feminin berøring til din edgy bob frisyre.

Se mere: Short Bob Haircuts For Women

3. Edgy Gradueret Bob:

Dette er en trendy edgy haircut. Du kan prøve det en gang for en ændring fra normal bob haircuts. Du skal bruge en god stylist til denne frisure. Med en ordentlig styling og skæring kan dette holde dig sved fri for hele somrene.

4. Edgy Pixie Cut:

Pixie haircuts er meget for de piger eller kvinder, der kan lide at sport og er komfortable med virkelig korte beskårne haircuts. Stadig hvis du vil have et moderne touch af edginess til disse, kan du få edgy side bangs at gå med disse.

5. Curly Edgy Haircut:

Du kan prøve edgy frontal bangs at gå med rodet side krøller. Dette er en to i en frisure, hvor du får det korte beskårne udseende af boben og også krøllet af krøllede frisurer. Dette kan også være godt for klubben og festerne.

6. Messy Edgy Pixie:

Dette er en mere messig version af et tilbage beskåret pixie haircut. Du kan knase og rydde op i den kantede frontal bangs for at skabe dette udseende. Du skal bruge edgy lagdelt frontal bangs til dette.

7. Layered Edgy Pixie:

Layered haircuts er en favorit for mange mennesker. Disse frisurer kan se meget godt ud, når du sporter disse med de rigtige tøj. Meget hakket eller kantet lag kan være noget nyt, som du kan tilføje til din pixie haircut.

8. Side Barbert Edgy Look:

Disse typer af hårklipp er almindelige for mænd. For kvinder, kan du sport side beskåret hår ser kun, når du kan bære dette. Du vil virkelig ikke have en ubehagelig frisure. Dette er trendy og også meget moderne, men du skal være komfortabel, mens du sporter den. Dette kan være et godt kantet udseende, men samtidig er det ret eksperimentelt.

Se mere: Bob Haircuts For Kids

9. Edgy Messy Bob:

Dette er en edgy rodet bob haircut som har symmetrisk længde af hår hele vejen rundt. Du kan prøve dette, hvis du vil have en blødere version af en edgy bob haircut. Dette kan være godt for din sommerkamp, ​​og også når du får dette hårklipp, vil dette holde dig svedt fri uden meget vedligeholdelse for hele sommeren, indtil den vokser længere.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 14 Gorgeous Short and Premium Bob Haircut for Women (Januar 2021).

Загрузка...