Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Hvordan man kan slippe af med rynker på hænderne?

Pin
Send
Share
Send

Rynker! De er almindelige blandt mange mennesker. Dine hænder spiller en afgørende rolle i din overordnede skønhed, og det virker meget såvel som stærkt udsat for miljøforurening, solstråler, rygning og alder, der øger rynkerne. Der er mange hjemmelavede midler og cremer for at slippe af med rynker.

Et godt ansigt skal være kommet; med attraktive hænder, og hvis du kan fjerne rynker fra hænder, er din skønhed fuldført. De fleste af de mennesker, der ikke giver meget opmærksomhed på deres hænder, og dette er også en af ​​årsagerne til forekomsten af ​​rynker fra hænder. Der er mange måder, hvorpå du nemt kan fjerne rynker fra dit ansigt og hænder. I denne artikel forklarer vi, hvordan du fjerner rynker fra hænder.

Sådan fjerner du rynker fra hænder:

Her er vores enkle tips til at fjerne rynker fra hænder. Retsmidlerne er ret let at følge. Tag et kig på.

1. Fugtiggør regelmæssigt:

Undgå tør hud og gør din hud blød og elastisk ved at smøre fugtighedscreme regelmæssigt, hvilket igen fjerner rynker. Ved hjælp af fugtighedscreme om natten lindrer du din hud og giver dig et godt preg til din hud, idet du holder fine linjer samt rynke i skak.

 • Tag lidt fugtighedscreme i dine rene, tørre hænder.
 • Massage dem godt på fingrene og alle de områder, der har rynker.
 • Lad huden hele godheden og lade den natten over.

Følg denne hverdag for at se de bedste resultater.

2. Olie gelé:

Petroleum gelé er en stærk fugtighedscreme derude. Dette bedste hjemmehjælpemiddel til rynkede hænder sikrer, at din hud ser yngre ud og hjælper med at gøre rynken mindre synlig. Det garanterer dog ikke en total rynkefri hud.

 • Påfør olieolie på dine hænder og omslut dem gennem bomuldshandsker om natten.
 • Sørg for, at dine hænder er tørre og rene, før de påføres.

3. drik masser af vand

Du skal vide, at dehydrering kan resultere i rynket, lurvede hænder. Vedligehold din krop hydreret ved at drikke rigeligt med vand. Vand er en magisk del, der også hjælper med vægttab. Husk at have mindst to liter vand om dagen.

4. Retinol Cream:

Tør på en retinol håndfløde hver aften. Dette er et derivat af antioxidanten A-vitamin, der kommer ind i dine hudceller for at forbedre celleindkomst plus også genvinde kollagenniveauer.

Se mere: Sådan slippe af med rynker på panden

5. Balanceret kost:

Forbruge en afbalanceret såvel som næringsrig diæt, fordi det gavner din hud til at forblive ung og levende.

 1. Medtag grønne grøntsager, magre proteiner og frugter i din madregime. Tag dem i din salat eller lav en dejlig curry ud af dem.
 2. Fødevarer, der er rige på C-vitamin, E og A, foreslås normalt at blive taget. De har store mængder antioxidanter i dem, der får din hud til at se ung ud.
 3. Inkluder tomater i din kost.
 4. Frugter som blåbær, hindbær, avocadoer er også gode til at hjælpe dig med at opnå en rynkefri hud.

6. Kemisk skræl:

I denne proces finder eliminering af den øverste og beskadigede belægning af huden sted, der hjælper med den nye huddannelse. Tjek din hudlæge og snakk om dit kemiske skrælningsalternativ, mens de måske meget reducerer dine rynker.

7. Motion:

Udvikle opmuntre cirkulation, og omsætning kan desuden reducere rynker. Så udfør øvelser med jævne mellemrum.

8. Massage:

Massere dine hænder spiller en effektiv rolle for at øge blodbevægelsen til huden, der dækker dette vedhæng. Dette hjælper igen med at reducere forekomsten af ​​rynker på dine hænder.

9. skat

Sæt honning på dine hænder, da honning involverer mange antioxidanter, som er meget nyttige til at fjerne tørre rynke hænder. Det forhindrer også ankomsten af ​​nye rynker.

Se mere: Sådan Reducer Rynker

10. Oliehærdning:

Tilbyde dine hænder et sundt og ungdommeligt udseende ved at smøre olier, der følger med din hudart.

 • Du kan anvende ricinus-, sesam-, oliven- eller kokosolie eller andet efter eget valg, og lad det være omkring 1 time.
 • Det er godt at bruge om natten og skylle om morgenen.

Olien kommer dybt ind i dine hudceller, hvilket reducerer rynker i nærheden og undgår udvikling af rynker.

11. Citron:

Her er en anden C-vitamin af rige frugter, der hjælper med at slippe af med rynker på hænderne.

 • Bland halv citronsaft i mælk og læg hånd om ved denne blanding og vask senere end 20 minutter.
 • Mælk indeholder anti-aging egenskaber, der dæmper huden, mens citronen slippes af med solbrun, mudder og ekstra pletter fra huden.
 • Du kan også skrubbe tomatjuice på din hud.

Husk at bruge dem dagligt.

12. Solcreme:

Hver del af din hud ønsker at blive beskyttet mod de grusomme virkninger af solen sammen med dine hænder er ingen udelukkelse. Solen er kendt for at fremskynde aldringsproceduren, plus hvis du ønsker at fjerne rynkede hænder, skal du bekræfte det til at skumme solcreme hver dag, uanset hvor lang tid du går ud.

Se mere: Sådan fjerner rynker under øjnene

Håndkrem og lotioner til rynkehænder:

Bortset fra de mange enkle hjemmet retsmidler, her er nogle alternativer, du kan prøve. Håndfløde til rynker hænder er masser på markedet i dag. Tag et kig på nogle af de bedste.

1. Salcollkollagen:

Dette er en allergivenlig anti-aging håndcreme. Cremen indeholder et naturligt kollagen i det, der hurtigt vil sive ind i dine hænder. Det fugter dine hænder dybt og hjælper med at regenerere huden. Det er ikke fedtet og vil også helbrede revnerne på dine hænder. Det er dog lidt dyrt, men det er det værd.

2. Aveeno Positivt Ageless Skin:

Produktet lover at give dig en tidløs og ung hud. Det sydlige træekstrakt vil låse fugtigheden i din hud. Det er overkommeligt og er ikke fedtet eller fedtet. Det har også en god lugt. Men hvis du er allergisk over for duft, pas på! Det vides at forårsage allergisk reaktion. Det er mere af en creme, der bruges til at forhindre revner og rynker i at ses på din hud.

3. Miracle Hand Repair Cream:

Cremen sikrer fugt og får din hud til at se rynkefri på ingen tid. Den vigtigste ingrediens er aloe Vera, der har evnen til at gøre din hud til at se ung og er strømforsynet. Den kan bruges af både mænd og kvinder og har en ikke-fedtet formel. Men pas på, at voksen føles på din hud, når du vasker.

4. Maple Holistics:

Maple holistics er en terapeutisk håndcreme, der passer til en person med følsom hud. Det indeholder ingen skadelige kemikalier som parabener, sulfater osv. Det er en fremragende fugtighedscreme, der vil lade din hud se ung ud. Prøv denne bedste håndfløde til rynker.

5. Økologisk nærende creme:

Her er en anden paraben fri hånd nærende creme at slippe af med rynker fra din hud. Det er en alt i en creme, der vil give relief til albuen, hænder og hæle. Den indeholder sheasmør, kakaosmør, argonolie og andre antioxidanter, der hjælper med at genoplive tørre hænder og rynket hud.

Vi forstår, hvor trist det må føles for at se dine hænder aldrende. Men med de mange hjemmehjælpemidler og cremer, der nu er tilgængelige, er det nemt at slippe af med rynker. Giv de hårde hænder engang lidt omhu og opmærksomhed. Med kontinuerlig brug vil du se, hvordan dine hænder ser bedre ud. Stol på os!

Billeder Kilde: Shutterstock, 2, 3, 4, 5, 6.

Pin
Send
Share
Send