Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Wedding Ring Tatoveringer Idéer og design til mandlige og kvindelige

Pin
Send
Share
Send

Vendepunktet i et personliv kommer, at de gifte sig med en person, de elsker mere end dem selv. En vielsesring tatovering er en kommende tradition, hvor begge parene i stedet for at udveksle materialistisk ring de designer tatovering ring på deres fingre som et tegn på engagement for at blive og elske hinanden.

Bedste og unikke bryllupsring Tatoveringer Ideer og design til mandlige og kvindelige:

Lad os starte vores rejse og kigge på top 9 eksklusive typer af bryllupsring tatoveringsdesign:

1. Amazing Wedding Ring Tatoveringer Design:

De to identiske hjerteformet tatoveringer er designet på parrets finger, og viser at nu er deres hjerte blevet et og det samme design frembringer, at de begge tanker og smag er blevet ens, når de er blevet forenede.

2. Fantastiske Wedding Ring Tatoveringer Design:

En anden fantastisk og strålende bryllupsring tatovering design hvor i uendeligt tegn er afbildet med to små hjerter over som det par har lovet hinanden at deres kærlighed og tro for hinanden vil stige med tiden og vil ikke falme væk uanset hvad der sker så .

3. Celtic Wedding Ring Tatoveringer Design:

Dette er indviklet kunstværk afbildet på kærlens fingre i sort blæk udlån en opsigtsvækkende og tydeligt udseende til deres tanker. En keltisk knude bryllup tatovering ringe repræsenterer loyalitet, tro som er essensen og grundlaget for et forhold uden hvilket ethvert forhold ikke kan opretholde for evigt.

4. Unikke Wedding Ring Tatoveringer Design:

Tatoveringen vielsesringe design ser meget simpelt ud, men i fantastisk og sensationelt billede, da det rummer dyb symbolsk betydning skjult under. De tre enkle linjer repræsenterer fortid, nutid og fremtid for personen, og nu er det en forpligtelse at forblive sammen for evigt.

5. Imponerende Wedding Ring Finger Tatoveringer Design:

Denne tatovering vielsesring design kan være en fantastisk måde at udtrykke eller fremvise din bryllupsdato til verden ved styling datoen på hinanden fingerens. Som det når du kigger på billedet, kan du endnu engang værne om øjeblikke i dit hjerte.

6. Sparkling Wedding Ring Tatoveringer Design:

Dette er sensationelt bryllup band tatovering design stilet på parrets fingre skildrer romantik og kærlighed, der ville altid forblive i hele deres liv og dette band står som et tegn på vidne til det.

Se mere: Bryllupsringe Designs

7. Inspirerende Wedding Ring Tatoveringer Design:

Som det siges at ægteskab er lavet i himlen og herre angiver dig om den rigtige person i dit liv. Dette tatoveringsdesign viser hyldest til at takke den øverste magt og afspejler troen og hæder også sin dom.

8. Awesome Wedding Ring Tatoveringer Design:

Dette er en af ​​de seje måder at vise kærlighed til hinanden; hvor i en lille lås er designet inde i rosa hjerte og nøglen på en anden finger låne et tydeligt kig på fingrene. De par, der ønsker at skildre, at de er lavet til hinanden, den elskede er nøglen, der kan kigge i deres hjerte og fylde det med kærlighed.

Se mere: Finger Tattoo Designs

9. bemærkelsesværdige kvinder og mænd bryllup ring tatoveringer:

En subtil måde at præsentere kærlighed til hinanden afspejlet i dette tatoveringsdesign er en meget kunstnerisk og hjerte rørende måde. Her har parene designet hinanden som en vielsesring og lover at elske hinanden og forblive engagerede i hinanden.

Bryllupsring tatoveringsdesign findes i forskellige størrelser, figurer og i tankerne blåsmønster, og parene kan designe den, der appellerer dem mest, og de tror, ​​at designet, der kan repræsentere deres kærlighed og limning. Vielsesring tatoveringer er en fabelagtig og smuk måde at vise kærlighed og lidenskab på og holde sammen for resten af ​​livet.

Se mere: Claddagh Tattos For Mænd Og Kvinder

Pin
Send
Share
Send