Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Sådan ansøger du Henna på negle derhjemme med billeder

Pin
Send
Share
Send

Henna siges at være et gammelt trick til at farve ikke på hår og hænder, men også negle. Det anses for at være en naturlig neglelak til neglene. Det gav en dejlig farveskærm, der spænder fra lys orange, mild rød til mørk brun. Mehndi til negle ligner den mehndi anvendt til hænder; Anvendelsesprocessen kan dog afvige.

Sådan appliceres Mehndi på negle til begyndere:

Her er nogle få trin, der vil hjælpe dig med at anvende mehndi på negle professionelt.

1. Forbered dig Mehndi Indsæt:

Når man tænker på, hvordan man laver negle mehndi derhjemme, er det første, du skal arbejde på, at forberede mehndi-pastaen. For at lave pastaen, få hennapulveret og bland det med citronsaft og vand, hvilket gør en tyk pasta. Hold et ur mens du tilføjer vand, da du skal holde pastaen tyk. Dæk skålen og lad blandingen være til side i næsten 4 til 6 timer for at lade farvestoffet blandes helt.

2. Rengør dine negle:

Næste trin mehndi negle er at få dine negle forberedt på det. Rengør dine negle korrekt ved hjælp af heksehasel eller parabol såpe for at fjerne alt snavs inde i neglene. Fil dem og skære dem op til den rigtige form. Undgå at bruge sæber til at rengøre dine negle, mens du anvender mehndi, da de forlader en film af sæbe i sømkanten og neglene. Trim dem, hvilket giver et perfekt udseende.

3. Anvend petroleum gelé:

Anvendelsen af ​​vaselin er helt afgørende, når man tænker på kun at farve dine negle. Når du anvender vaselin på dine negle og omgivende, vil kun dine negle fange mehndiens farve. Anvend derfor petroleumgel nogle få minutter, før du anvender mehndi på neglene.

4. Påfør Henna til neglene:

Når dine negle er klare, er det nu tid til at anvende mehndi-negle på fingrene en efter en. Du kan anvende mehndi ved hjælp af en bred pind, der har bredde svarende til neglene. Anvend bare et tykt lag af mehndi på neglene en efter en, og lad pastaen tørre helt. Jo mere den mehndi ville forblive på dine negle, den mørkere nuance du kunne få.

5. Cover dine negle:

Når du har påført mehndi på neglene og også tørret det, er det tid til at dække fingertupperne eller sige negle. Tag et køkkenpakke og skær det i små stykker. Du kan også bruge foliepapir eller plast til samme opgave. Dækk dine negle korrekt, og lad ikke være åben. Du kan også bruge bomuldshandsker til natten, hvis du holder mehndi natten over for at opnå mørk farve.

6. Fjern pastaen fra neglene:

For at fjerne hennaen fra neglene, undgå brug af vand eller andre væsker. Skru forsigtigt ud mehndi fra neglene og tør dem tørre med papirhåndklæde. Sørg for at undgå at bruge vand i de næste 2 til 3 dage for at give farven mulighed for at mørkere og oxidere. For at beskytte dine negle under brusere kan du bruge smør eller efterbehandling henna balsam, der gør det muligt for farven at forblive stabil.

7. Andre tips:

Piger, der naturligvis søger sort negle, kan også anvende sort mehndi til negle til langvarig farve. Nogle bruger også diamanter, farvefarve osv. Til at dekorere neglene ved at give dem et nyt mønster, der er populært kendt som neglelak. Sådanne dekorationer udføres i vid udstrækning i ægteskaber og andre sådanne lejligheder.

Når du anvender mehndi på negle, farger du ikke kun dem, men beskytter dem også for at blive sunde og stærke. De er også gavnlige for at reducere enhver form for svampeinfektion, i en urte måde. Det hjælper med at gøre dine negle stærke og lange.

Pin
Send
Share
Send