Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

4 Fantastiske Multani Midi Soaps Tilgængelig i Indien

Pin
Send
Share
Send

Multani Mitti, som også er kendt som Fuller's Earth, er en Indien Clay, der i vid udstrækning anvendes i skønhedsbehandlinger. Det har mange egenskaber, der nyder godt af huden. Det virker godt at arbejde som en acnebehandling på grund af tilstedeværelsen af ​​magnesiumchlorid. Det suger overskydende olier fra olie og bruger det er sikkert og naturligt. Så selv de med de mest følsomme hudtyper kan bruge den. Læs nedenfor for at vide om de øverste Multani mitti sæbe tilgængelige derude på de indiske markeder.

Populære Multani Mitti Soaps i Indien:

Lad os se på top 4 multani mitti sæber.

1. Patanjali Ojas Multani Midi Sæbe:

Patanjali's multani mitti sæbe er den, der er mest tilgængelig på markeder såvel som online. Det har en ganske imponerende liste over ingredienser og enhver skønhed entusiast som mig, hvem ved om fordelene ved forskellige ingredienser ville købe det, med det samme.

For at nævne nogle få ingredienser har denne Ojas sæbe følgende:

 • gurkemeje eller haldi: anti septisk & anti-inflammatorisk
 • sandeltræ eller chandan: antiinflammatoriske og hudkølende egenskaber
 • Aloe vera eller kumari: har hudblødgørende og blødgørende egenskaber
 • Neem: anti bakteriel
 • Hvidløg: Hudblegningsegenskaber, hjælpsomme til behandling af eksemhudede hudsygdomme
 • Zinkoxid: anti septisk, astringent, anti-inflammatorisk, bredspektret solblokmiddel
 • Mulatani mitti: fjerner dybtliggende snavs, overskydende olier og hjælper med at behandle acne.

Det har en behagelig jasmin duft, der er virkelig forfriskende mens badning. Det er meget rimeligt prissat til Rs.35 for 75 gram. Jeg føler ikke, at der er nogen grund til ikke at købe denne sæbe.

2. Iba Luksus Facial Soap med Multani Mitti:

Denne multani mitti base sæbe fra mærket Iba hævder at være lavet af hudvenlige, naturlige ingredienser, der slet ikke er hårde for din hud. Denne sæbe er helt uden kemikalier. Det hjælper med at fjerne snavs, overskydende greasiness og forurenende stoffer, der har lagt sig på overfladen og dybt ind i urenhederne i din hud. Det gør det uden at fjerne fugt fra huden.

 • Det har godheden af ​​følgende ingredienser:
 • Multani Mitti-Renser huden
 • Gurkemeje Uddrag-afslører retfærdighed
 • Vegetabilsk glycerin-blødgør huden
 • Aloe Vera ekstrakt-lindrer huden

Det er rimeligt prissat til INR 40 for 25 gram.

Se mere: Multani Mitti Creams

3. Vkare Fuschia Naturlig Håndlavet Herbal Soap Multani Mitti:

Denne sæbe hævder at være et dobbelt formål og kan bruges til både hud og hår. Det er godt for dem, der lider af acne og bumser på grund af tilstedeværelsen af ​​magnesiumchlorid, som har en antibakteriel virkning på acne. Det skal også være nyttigt i lette hudflader og give dig en glat, pletfrit hud. Godhedsgraden af ​​naturlige mineraler i denne sæbe hjælper med at formindske størrelsen på dine ansigtsporer, så de bliver mindre fremtrædende. Det dybt renser og unclogs dine ansigtsporer og hjælper derfor med at gøre whiteheads og blackheads løs dermed, hjælper i deres lettere fjernelse. Den vegetabilske glycerin til stede i denne sæbe bar hjælper med at holde huden blød og næret.

Hvis du har en overdrevent olieagtig hovedbund, så anvender du denne multani midi sæbe i stedet for shampoo, hjælper dig med at absorbere ekstra sebum fra din hovedbund. Det forudsætter også dit hår naturligt.

Det er lidt på højere side INR 200 for 100 gram, sammenlignet med andre sæber tilgængelige derude.

Se mere: Bedste Anti Wrinkle Cream i Indien

4. Etheric Multani Midi Soap:

Denne multani mitti sæbe bar fra Etheric er lavet af kold kompression. Den har omhyggeligt proportionerede mængder Multani Mitti, Aloe Vera gel og kokosolie og små mængder af hudvenlige æteriske olier for at opretholde de perfekte fugtighedsniveauer i din hud.

Se mere: Bedste Anti Tan produkter

Det har et højt indhold af magnesiumchloridforbindelse, der behandler nuværende acne og reducerer hyppigheden af ​​forekomsten af ​​nye. Det renser og fjerner snavs, snavs, døde hudceller og ekstra olie fra din hud. Det har været rimeligt prissat til 90 bucks.

Pin
Send
Share
Send