Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

15 Forskellige typer mænds jumpsuits og deres anvendelser

Pin
Send
Share
Send

I dag viste verden sig at være den trendy og modeorienterede. Stadig på tværs af beklædningsindustrien fortsætter en kønn mindre mode med at skabe et momentum fra alle dele af verden. Det er kun andet end Jumpsuits, som er de beklædningsgenstande, der gør unisex chic let tilgængelige for både mænd og kvinder. Retro 70's jumpsuits har været på trend for både mænd og kvinder ved flere lejligheder, og i dag har designerne givet de mange variationer på dette iført, da de er kommet tilbage på scenen for begge køn. Dette er den enkleste måde at omfavne trenden med den fuldstændige enkelhed, da det ikke giver en følelse af at spille.

Iført disse jumpsuits mænd vil give dem fleksibilitet, bevægelighed og dette er hovedårsagen til, at dette fortsat er favoritvalget for alle mennesker, der spænder fra dansere til fine kunstnere, mekanikere og fighterpiloterne. Hvis du er ivrig efter at prøve en ny stil af dressing, vil det med dette ultimative valg være det bedste, da dette vil få dig til at have det sjovt at udforske, som du har forventet fra jumpsuits til mænd og kvinder.

Populære Fashion Jumpsuits til mænd:

Her i denne artikel kan du få en ide om at vælge det bedste, der passer til dig.

1. Original Onesie Red Melange:

Den originale One Side Red Melange hoppesuite er den bedste fra sit indre materiale, der er blødt. Den er lavet med elastisk materiale og metal lynlås, som er detaljeret på ærmerne og lynlåse sidelommer. Det vil være det bedste til jogging og langsomt løb. De forreste lommer og baglommerne er tapede kantbånd

2. Original Onesie Black Zip:

Denne jumpsuit er en perfekt til rejser og morgenvandringer. Det har også en hætte til en tåget morgen. Den jumpsuit giver dig mulighed for at bære andre små tilbehør som håndsæt, musik vandrere osv. Med lethed, så du kan nyde dagen korrekt.

Se mere: Forskellige typer af denim jumpsuit outfits

3. Reach Jumpsuit Blue Printed:

Den blå trykte jumpsuit til mænd er en af ​​de unikke samlinger, der har forskellige trykkerier på den anden end almindelige slette. Det har mange hvide broderier logoer på begge sider med lynlås fremhævet gør det til et elegant udseende. Hånd- og benmufferne er lavet med mørkblåt stof, der passer bedst til farven.

4. Mænds Out Jumpsuit Black:

Den er lavet af blød premium bomuld, som har en behagelig pasform og generøs. Med det tykke bomuldslag vil det være bedst for vinteren at tage en tur rundt. Det vil være den bedste mænds jumpsuit. Den kommer i to tykkelser regelmæssigt og let med varierende vægte.

5. Merino Jumpsuit Grå melange:

Dette er en af ​​de højeste i samlingen af ​​AW16 samlinger. Den er meget blød og tyk, hvilket gør os varme med merinoulden med et håndklædet Terry-foring. Gummi logs er indarbejdet på brystet for at give en bedre pasform. Den har for- og baglommer med tapede kantbånd.

Se mere: Designer jumpsuits til mænd og kvinder

6. Distance Jumpsuit Black:

Denne jakkesæt er lavet med en spærre, der kan strækkes og ekstremt blødt end andre strikker. Den har lommer på hofter, ben og bryst, som er større i størrelse. Og har en metal lynlås lomme på bagsiden og har et broderet logo på bryst og ryg.

7. Mænds Digital Jumpsuit Midnight Blue:

Denne blå jumpsuit har pixelerede udskrifter, der er inspireret af Lusekofte serien. Dette er klassisk et stykke og behagelig pasform jumpsuit mænds slid vil være en af ​​de mest solgte for dets design. Den har fuldt lukkede lynlåse, forlomme og sidelomme.

8. Langsom Jumpsuit Nature Melange:

Den har et blødt stof, der giver en super blød følelse med fleecedforingen på indersiden. Det har manchetter lavet af elastiske materialer med kontrastfarven, og der er en vis detaljeringsgrad på ærmerne.

9. Boom box Onesie Midnight Blue:

Dette er super blød premium bomuldshoppedragt med kort ærme og ben. Den har brystlommer og hættetrøje har en snor til justering i henhold til hovedstørrelsen.

Se mere: Ladies Formal Jumpsuits

10. Rain Jump suit Transparent Frosted:

Det er et nyt design af jumpsuit, som giver dig mulighed for at nyde regnperioden med et stort smil uden at bekymre dig om dine ejendele. Dragten, lommer, lynlåse og hvert minuts ting er lavet med speciel plastik, så du kan have en vandtæt dag i regnen.

11. Aviator Onesie Jungle Green Jumpsuit Herre:

Her er jumpsuiten lavet og giver dig et overblik over hærens mænd. B-designet og den valgte farve er meget inspireret af deres uniformer. Det gives også en krave for at gøre den mere professionel. Sådanne dragter er også de perfekte designs til flere mekaniske virksomheder som ensartede.

12. Camouflage Mænd Jumpsuit:

Den camouflage jumpsuit er mest innovative premium casual slid, og det ligner et hær design med høj kvalitet bomuld. Den har de to talje lommer med fuld lynlås til toppen af ​​en hætte.

13. Joey Onesie Midnight Blue Jumpsuit til mænd:

Et bomuldsbaseret jumpsuit er også behageligt til somre. Den er også tilgængelig i næsten alle størrelser med forskellige farver og mønstre. Materialet giver dig komfort på grund af dets glathed og er også det bedste for mennesker, der har kampsygdomme.

14. Twisty Onesie Heavy Gray Melange:

Denne Twisty onesie melange jumpsuit er lavet af god bomuld med en løst monteret og stor størrelse hætte, den har ryg og lommer og har en uopdagelig lynlås indgang imellem benene. Det er også tilgængeligt i alle størrelser, og det giver dig en behagelig følelse.

15. USA Onesie Stars & Stripes:

Stars and Stripes-jumpsuiten er lavet af blød kvalitet bomuld med en fuld lynlåsskrot til toppen af ​​emhætten. Denne jakkesæt har mange størrelser, og det giver dig en behagelig følelse, og den er trykt med en strålende og holdbar vandbaseret print.

I den moderne verden ændrede i dag fortolkninger af beklædningsgenstande hver dag. I øjeblikket viste jumpsuits for mænd sig at være den hotteste mandlige mode og har været talte om catwalken. Hvis du er på udkig efter en varm, men ung ting over dressingen, vælges jumpsuiten som den fedeste outfit i verden. Iført jumpsuits bliver den bedste mode i alle årstider, herunder efterår og vinter. Det lyder måske ikke godt for mange af os, men iført dette vil helt sikkert give den varme og hyggelige følelse. Valg af disse jumpsuits vil tilføje en ny stykke stykker til din garderobe. Mens du vælger, gå med de unikke designs, der gør dig og dit look elegant.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Gemme

Pin
Send
Share
Send