Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Saffronfordele og anvendelser til hår, hud og sundhed

Pin
Send
Share
Send

Saffron:

Saffron er kendt som Zafran eller Kesar eller Safran eller Saffron Crocus. Strengen som en del af Zafran-blomsten anvendes til nogle velbefindende og terapeutiske formål. Zafran er en standout blandt de mest kostbare smagsoplevelser på planeten, da størsteparten af ​​dens forberedende arbejde sker i hånden. Saffron er i høj grad profitable zest som følge af dets særlige smag, velvære og genopretningsegenskaber.

Saffron er kendt for at være et dyrt krydderi og kommer fra den tørrede blomst af saffronplanten eller kesar i Indien. Også kendt som et gyldent krydderi, da det er alsidigt i naturen, hvilket betyder at du kan bruge det til madlavning og til skønhedsbehandlinger også. Men siden de gamle tider er safran også blevet brugt som en medicinsk potion også. Dette gør, at krydderiet har en sådan velsignelse at have og af meget dyrebare grunde også.

Den mest anerkendte type saffran er i den tørrede eller pulveriserede struktur, men du kan også få saffrontilskud på visse butikker. Bare et lille mål på smagen er vigtig for at få indflydelse, og den mest ekstreme, der bør fortæres i en dag, er mellem 0,5 gram og 1 gram af denne betydelige zest. Saffron kan tilsluttes topisk til rygglass, i saft, varme drikkevarer eller piller. Du kan opdage saffron i de fleste naturlige velvære butikker og markeder, og pille kosttilskud kan findes i kultivator og sunde områder. Saffron hjælper også med smerter i menstruationer, astma, depression, hoste, forkølelse og aterosklerose også.

Saffron Fordele og fordele:

I øjeblikket har vi i denne artikel undersøgt denne fængslende urt for at afsløre de mange fordele ved saffron. Tag lidt krydderier, sænk den i mælk eller vand, der er varmt. Falsk saffron ville farve væsken i en snoet, ægte safran ville det ikke.

1. lindrer smerte

Saffron som en urt er kendt for at hjælpe mennesker, der lider af smerter. Det er også et naturligt krydderi, der hjælper med at nedbringe et stort antal lidelser i kroppen også. Tjek de hellige tekstbøger, og der ville være en omtale af krydderi, der tilbydes som medicin eller anvendes i behandlinger. De siger, at safran kan bruges i små mængder for at hjælpe med at behandle mild depression også. Farven de siger bringer vitalitet og jubel ind i en persons liv, og for kvinder kan den også bruges som afrodisiakum.

2. Dental smerte:

I nogle lande går moren på safran til sin datter for at hjælpe med tandpinehjælp, for deres babyer. Når saffranpastaen masseres ind i barnets tandkød, ved hjælp af en guldring belagt med honning, siges det, at krydderiet bliver en naturlig antiseptisk og beroliger inflammationen i barnets mund. Den samme drage bruges af kvinder, der lider af menstruationskramper også, med mælk i dette tilfælde og en lille saffron tilsat det.

3. godt for sundhedsmæssige lidelser

Saffron er rig på B2 og flavonoider, som kan hjælpe kroppen fri fra forskellige sundhedsmæssige problemer og lidelser. Riboflavin findes rigeligt i den ydmyge, men rige saffran, og krydderiet har også en æterisk olie sammen med krocetiner og safranal, som er carotenoider, der ville hjælpe med balancen af ​​vitamin A i kroppen, siger eksperter

4. Pigmentering:

Pigmentering kan behandles internt og eksternt ved hjælp af safran; da det hjælper kroppen med at holde sig ren. Selv fordøjelsessystemet hjælpes i stor skala med safran, og krydderiet kan også bruges som beroligende middel, siger eksperter. Spice er kendt for endda at hjælpe nervesystemet; både som en tonic og som en analgetik også sige sundhed eksperter.

Se mere: Sea Salt Health Benefits

5. Kontrol blodtryk:

Hjertefrekvensen kan sænkes, blodtrykniveauerne kan nedbringes, og også åndedræt kan hjælpes, når safran bruges hver dag, siger holistiske eksperter. Selv leveren og nyrerne ville blive hjulpet, og hvis blodudtynding er nødvendig, kan safran også arbejde under det.

6. Gigt:

Surhed og gas ville være en ting fra fortiden, når safran bruges. Selv arthritis og betændelse kan i høj grad bringes ned ved hjælp af safran. Undersøgelser har vist, at safran hjælper med at lette træthed og betændelse i musklerne, det skyldes, at mælkesyre er færdig væk med efter tunge træning.

7. Cures Insomnia:

De af jer, der lider af søvnløshed, kan få en knivspids af safran i varm mælk, før du sover. Selv fevers kan helbredes med samme sammensætning, da sammensatte crocin i saffron ville være af stor hjælp. Man kan også forbedre hukommelse og læring evner og huske kapaciteter også, der har mælk med en saffron touch.

8. Øjen sundhed:

Hvis du lider af øjenproblemer, tab af syn og mere, kan safran hjælpe. Forskning og undersøgelser viser, at patienter, der hver dag havde safran i deres måltider, havde bedre chancer for sundere visioner end dem, der ikke gjorde det. Katarakter også i et tidligt stadium kan helbredes og forhindres helt, siger eksperter.

9. Modstand Sundhed:

Selv om individer regelmæssigt antager smag som kun fødevareforbedrende apparater, er der trods alt andre saffronfordele, de indeholder høje grupper af visse vitale kosttilskud, herunder ting som vitamin C. Ascorbisk ætsende er så kritisk for menneskers velbefindende, da det animerer den ugjennomtrengelige rammes generering af hvide blodplader, kroppens første beskyttelseslinje mod sygdom, er desuden presserende til dannelse af kollagen, hvilket er vigtigt for celleopbygning i kroppen, og tilføjer til sårets recuperating, muskeludvikling, vene-reparation og vævskonstruktion aldre af safran.

10. Cirkulationsproblemer:

Saffron Health Benefits kan fungere som en levedygtig vitalitetspromotor og kan udvide dit fordøjelsessystem ved at udvide din blodgennemstrømning. Den høje konvergens af jern indebærer, at safran udvider dit RBC, hvilket på denne måde styrker kurs og oxygenering af orgelrammer og kroppens yderste punkter. Dette øger produktiviteten og nytteværdien af ​​vore væv og orgelrammer til mere fordelagtig metabolisk bevægelse og holder bivirkningerne af bleghed.

Se mere: Fordele ved at spise kartoffel

11. Hjerte Sundhed:

Anvendelsen af ​​safran bidrager til at forbedre hjerteets funktion. Forbedring af hjertets velbefindende er i hvert fald et af de øverste mål for menneskers velbefindende i dag, og en ligefrem tilgang til dette er at opbygge dit kaliumforbrug. Kalium går som en vasodilator, med succes nedbringe angst og vægt på vener og ledninger, hvilket gør det muligt for puls at mindske og berolige belastningen på kardiovaskulære rammer. Dette kan foregribe ting som aterosklerose, hjerteanfald og slagtilfælde

12. Forhindrer diabetes:

De bemærkelsesværdige niveauer af mangan kan hjælpe kroppen med at fremme sine glukoseniveauer, som inkorporerer som en af ​​de store fordele ved saffron. Diabetes er en standout blandt de mest farlige og brede betingelser i vores virkelighed i dag, der påvirker mange mennesker overalt. Ved at rette dine glukose-, insulin- og glukoseniveauer kan du med fordel holde udbruddet af type II-diabetes eller behandle manifestationerne på den off-chance, som du i øjeblikket oplever de skadelige virkninger af denne byrde.

13. behandler angst:

Saffron har været kendt ikke for megen tristhed og forbedrer sindstilstand hos de personer, der ofte fortærer det. De mange dynamiske blandinger i saffron har en vis indflydelse på den endokrine ramme og kan stimulere tilkomsten af ​​nyttige hormoner, som holder os munter og lydige. For damer har denne samme virkning også været omtalt som en spansk flyve. Det er blevet hyldet som en karakteristisk øvre af forskellige undersøgelser og foreninger.

14. Glødende hud:

På grund af hverdagens forurening, uforgivende klima og et par forskellige komponenter, har huden en tendens til at ende op kedelig uden noget liv overhovedet. Derfor kan saffronfordele til hud anvendes til at opnå en glødende hud. Aktuel brug af safran over huden kan bringe den mistede glans på ansigtet tilbage. Medtag 3-4 tresorter af saffron til 1-2 spsk ekstremt kogende varmt vand i en lille skål. Dæk og forlad i hvert fald tredive minutter. Før sengene smadrer trådene godt ud med fingrene for at koncentrere saffronarrangementet. Medtag halvt tsk nektar og bland godt. Påfør et lag af dette arrangement over ren hud.

15. Fjernelse af nuancer:

Det er bevist, at safran fordele for huden virker vidundere i fjernelsen af ​​solbrændt. Sug et par tråde af saffronstrenger i et spejl opvarmet vand i mindst 30 minutter. Pund trådene. Medtag en lille mængde ny creme til det og bland godt. Påfør dette over rent ansigt og overlad det over natten. Vask med ømfint vask om morgenen. Brug nektar snarere end fløde, hvis din hud er slank.

16. Fordele under graviditeten:

Saffran har vist sig at være et krydderi, som kan bringe ned niveauet af dårligt kolesterol eller LDL i kroppen, og bekæmper også triglycerider. Spice kan bruges som pasta og appliceres topisk på tør hud og inficeret hud til helbredende formål også. Det siges, at gravide bør have safran til at forbedre hudfarven på babyen, der skal fødes.

Forskellige anvendelser af saffron:

Spice er utvivlsomt godt for vores helbred og kan bruges til.

  • Madlavning
  • Aromaterapi
  • At lave søde retter
  • Gør rig mad
  • For at hjælpe med at tilføje farve til mælk
  • Til hår
  • Til hud
  • Til betændelse.
  • Relief fra gas og surhed.
  • Samlet velvære.

Da krydderiet er dyrt, ville det være klogt at kontrollere, om du køber det fra den rigtige kilde eller ej. Der er mange der hævder at sælge ægte krydderier, men det meste ville være efterligninger. Derfor er her en test for at bevise, om safran du køber er faktisk ægte eller ej.

Se mere: Granatæblefordele

Hvis du har tips, ideer og fordele eller endda opskrifter af safran til at dele med os, lytter vi. Send dine input og forslag, og vi vil gerne have dem delt med alle vores læsere også. Dyrt ja, men overveje at købe safran og bruge det i længere tid også for sundhedsmæssige formål. Dette ville være den bedste måde at se godt ud, føle sig godt og også have gode sunde måltider.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send