Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Hvordan man får langt hår naturligt hjemme?

Pin
Send
Share
Send

Hvis du altid har misundelsesværdige filmskuespillerinder, der har langt hår, som er skinnende og silkeagtig, og du har ønsket længere hår til dig selv, så kan du gøre brug af disse 15 topmetoder, som faktisk hjælper med at få længere hår. Du skal altid huske, at filmstjerner har deres egne stylister, der stiler deres hår og ofte bruger falsk hår eller stylingprodukter til at skjule balding eller endda udtyndet hår. Da du ikke selv har en personlig stylist, der kører bag dig hele tiden, skal du sørge for dit eget hår.

Hvordan dyrker langt hår naturligt hjemme?

Nedenfor denne artikel guide dig for, hvordan man dyrker langt hår naturligt hjemme.

1. Korrekt kost:

Hvad du tager inde i viser uden for, hvordan du ser ud. Dette er en vigtig ting, som mange af os ikke overvejer. Hvis du ikke spiser sundt, vil det blive afspejlet i form af dårlig hud eller dårligt hår. Kost spiller den vigtigste rolle i at få langt hår. Sådan vokser du håret længe, ​​du skal holde dig væk fra junk og fede fødevarer. Du skal også fokusere på at spise grønne bladgrøntsager, farvede frugter og grøntsager, fisk, mejeriprodukter, magert kød, lever, æg og vitaminer som B12, Omega 3 fedtsyrer osv.

Du skal holde op med de dårlige vaner, hvis du har nogen. Hvis du kan lide at gå til pizza parlamen nu og da for at munch på nogle ost lastet junk pizza så kan du ikke få langt hår. Den store mængde ost eller olieholdige mad, selv kartoffelchips kan skade dit hår. Du skal spise sundt og have en god kostplan, som ikke kun omfatter grøntsager, men også frugter.

2. kosttilskud til at gå med kost:

Du bør kontakte din diætist eller læge om, hvis din krop mangler vigtige næringsstoffer eller vitaminer. Du bør supplere kroppen med disse vitaminer i form af kosttilskud. Dette vil hjælpe dig med at opretholde en ordentlig vækst i kroppen og også have en bedre cellefornyelse. Du kan tage kosttilskud i tablet eller kapselform.

Du kan endda tage flydende vitaminer. Men hvis du spiser sund og indeholder friske frugter, grøntsager, grønne ærter, yoghurt, sojabønner, tofu, forskellige nødder som mandler, jordnødder, nødder osv., Skal du ikke bruge disse kosttilskud. Men hvis du står over for ekstremt hårtab, og du vil vokse langt hår, i så fald for at arrestere hårtab, bør du konsultere en læge og tage de nødvendige tilskud i krævede og foreslåede doser.

3. Hydrater dine rødder med mere vand:

Ved du, hvordan man har langt hår naturligt hjemme. Du bør ikke afskære vandforbruget til enhver pris. Nogle af os går uden vand i lange timer. Dette er forkert. Du skal drikke mindst 8-10 glas vand hver dag. Vores hår består af 95% protein og 5% vand. Så hvis du ikke spiser nok vand, vil dit hår ikke vokse ordentligt. Hvis du vil have langt og sundt hår, skal du drikke rigeligt med vand. Dette vil også holde rødderne fugtig og hydreret. Hydraterede rødder vil hjælpe med korrekt hårvækst, og du kan få længere stærkere og tykkere hår.

4. Arbejde ud af hele kroppen er nødvendigt:

Som vi alle ved at udøve hjælper i blodcirkulationen. Blodcirkulationen hjælper igen med en korrekt vækst af menneskekroppen og hurtigere cellefornyelse. Så hvis du følger en god træningsrutine hver dag, vil du få hurtigere vækst i håret på grund af bedre blodcirkulation. Det kan være alt fra under zumba danser til at øve yoga. Hvis du ikke kan lide andre former for motion som at ramme gymnastiksalen eller endda lave reb, skal du i det mindste jogge om morgenen eller aftenen i 20 minutter. Du kan endda gøre gratis stil dans, hvis ikke noget andet.

Meditation er også vist sig at være nyttig, men når hele din krop får en ordentlig rystelse og hoppe, der fører til en bedre blodcirkulation end meditation. Men for at berolige hele kroppen ned og for en afslappet vejrtrækning, kan du afslutte øvelsesrutinen med 10 minutters meditation. Dette vil forbedre blodstrømmen og afslappet vejrtrækning gennem hele kroppen.

5. No-stress søvn er afgørende:

En god 7-8 timers søvn hver dag er nødvendig for stærkere længere hår. Hvis du har masser af stress og spændinger, eller du ikke kan sove ordentligt, vil du have for stort hårtab eller væksten i hår og regenerering vil blive retarderet. Dette vil få dig til at have skaldede patches, og over tid vil dit hår tynde ud. Så du er nødt til at investere tid i ordentlig sove. Du kan gøre dette, hvis du mediterer dagligt. Korrekt meditation hjælper i søvn. Nogle mennesker er svært i at koncentrere sig om meditation, fordi de har svært ved at fokusere på noget, så du kan tænde din yndlingsmusik og gå i seng.

En langsom musik hjælper en til at sove og dermed kan du få en ordentlig søvn. Hvis du har problemer med at vågne op midt i din søvn, eller hvis du har forstyrrede drømme, skal du få en ordentlig høring udført med din læge og tage de nødvendige og foreslåede retsmidler eller medicin. Det er dog ikke tilrådeligt at tage sovende piller, fordi de på længere sigt kan være mere skadelige end du kan tænke.

Se mere: Hvordan vokser hår naturligt

6. Hold Split Ends Away:

At holde de splitte ender trimmet hver anden måned eller endda hver måned ved at hugge 1/4 af dit hår, du kan opretholde det gode hår. Hvis dit hår har splittet ender, bør du prøve avocado hårpakker eller æghårspakker. Disse giver en masse næring til håret og hjælper dig med at holde dig væk fra split ends. Hvis dit hår har splittet et problem så overarbejde, hvis dette ikke er helbredt, vil dit hår opdeles i halvdele langs hårets længde og dermed blive skør og let revet. Du bør ikke også trække hårene, der har splittede ender.

Dette vil øge problemet yderligere. Du bør rådføre dig med en god frisør, der kan foreslå dig gode måder at trimme håret på splittede ender. Du kan prøve en anden mulighed for, hvordan du får langt hår i dit hjem, som mange kvinder prøver. Du kan tage sektioner af hår, vride det og de splittede ender vil vise. Du kan tage en normal håndværk saks og hugge de splitte ender. Dette kan gøres en gang om måneden, og siden du hugger ned kun en lille smule af dit hår, vil dit hår ikke tabe dets længde eller volumen. Du kan få stærkere hår på denne måde.

7. Brug Deep Cleansing Shampoo:

Du bør altid investere i en god dyb rensende shampoo. Dette vil få din hovedbund fri af al den dårlige olie og snavs. Du skal altid holde hovedbunden ren. Det er igen sagt, at når din hovedbund er meget ren så vil det udskille mere olie. Dette er ikke en dårlig ting. Hvis du har fedtet hår, skal du skære af med mere olie og lade dit hår få sine naturlige olier fra dets rødder. Brug af mere olie kan faktisk gøre håret olieere. En ting skal huske på, at når du bruger en dyb ren shampoo, er det nødvendigt at slippe af med kemikalierne.

Selv de bedste der garanterer indholdet af æteriske olier og fugtighedscreme i dem kan indeholde nogle kemikalier, der kan nedbryde hårets kvalitet. Kemikalierne kan gøre dit hår dårligt, og der er en måde, du kan slippe af med kemikalierne og stadig være i stand til at få alle de gode funktioner i shampoo. Du skal blande en passende mængde shampoo (som du ønsker at anvende) med lidt vand (meget mindre mængde). Du vil ikke vaske det helt af med vand. Bare tag lidt vand og bland det med shampooen. Dette vil vaske af kemikalierne i shampooen, hvilket kun efterlader de bedste ting i det pågældende produkt til dit hår.

8. Afskåret på Styling:

Styling produkter og udstyr gør en masse skade og skade på dit hår. I de fleste tilfælde er det blevet set, at styling kan have nogle alvorlige bivirkninger på hårets vækst og kan nedbryde kvaliteten også. Nogle gange trænger hårprodukterne dybt ind i huden og forårsager alvorlig skade i hovedbunden. De fleste af hår styling produkter og fancy farve materialer kommer med skadelige kemikalier, som kan en af ​​grundene til split ends.

Hvis du er villig til at reducere nedbrydning af hår, så styling vil være en af ​​de primære ting, du skal undgå. Det bedste du kan, er at afhænge af naturlige måder at få håret til at se attraktivt ud. Påfør de rigtige olier og en god shampoo for at holde håret rent og kam det ordentligt i stedet for at anvende fancy og trendy farver på den. Denne proces vil holde håret sunde og lade det vokse godt også.

Se mere: Retsmidler til langt hår derhjemme

9. Oliemassage:

Du kan prøve varme oliemassager, som yderligere hjælper med at øge blodcirkulationen. Du kan prøve at bruge forskellige olier på dit hår. Du kan bruge opvarmet jojobaolie, mandelolie, kokosolie eller endda ricinusolie. Disse olier øger hårets naturlige styrke, giver det en god glans boost og også massage hjælper med at give dig et afslappet hoved. Du kan også øge blodcirkulationen med en god massage. Dette vil hjælpe dig med at få bedre celleregeneration og vil også hjælpe din hårvækst til at stige. Du kan så få stærkere hår og også længere hår. Sammen med stigende blodcirkulation og håret stærk, virker det som en stress-lindrende terapi. Oliemassage er en af ​​de bedste løsninger til, hvordan man har langt hår naturligt hjemme.

Der er visse produkter tilgængelige på markedet i disse dage, der følger med alle modtagere af naturen sammen med godheden af ​​de æteriske olier, der giver håret med den ultimative pleje. Man kan let gøre håret vokse ved hjælp af anvendelsen af ​​forskellige olier på den. En dyb massage vil fjerne stresset. Dette praktiseres ofte af de ældste på deres børn for at fjerne stress i skole eller arbejde og gøres især om natten, så deres kære kan vågne op med stærkt hår og et hoved fuld af komfort, som yderligere vil være et element af succes i deres liv.

10. Natural Hair Pack:

Hvordan man dyrker langt hår ved hjælp af naturlige hårpakker, her er en løsning. Der er forskellige typer hårpakker, der er naturlige, og du kan prøve disse 30 minutter, før du går ind i brusebadet. Disse kan være henna pack, æggepakke, avocado pakke, fenegreek pakke osv. Disse er nemme at lave, og du kan nemt forberede disse og bære disse på dit hår og hovedbund.

Disse vil give dit hår et godt løft i styrke og næring. Nu og da kan du investere din tid i forberedelsen af ​​disse hårpakker. Brug af disse vil resultere i mere effektivitet end nogen parlorbehandling. Disse hårpakker leveres med de naturlige stoffer og indeholder det bedste af naturen. Disse giver håret fordelene ved naturlige elementer, som intet kunstigt produkt nogensinde kan gøre. Boligpakkerne har vist sig at fungere i årevis og har effektivt fremmet hårvæksten.

11. Besøg din hudlæge:

Hvis du har problemer med skæl eller kløende hovedbund og du vil slippe af med det, bør du kontakte din hudlæge. Du skal passe på dit hår og skæl problem, når du først mærker det. Hvis skælproblemerne øges, vil det få dig til at tabe håret med en enorm hastighed. Skæl er en type hudbundsinfektioner og spredes meget hurtigt. Hvis det ikke er ordentligt taget sig af, kan det sprede sig gennem hele din hovedbund og det kan endda forårsage breakouts, når disse flager falder på din ansigtshud. Det kan endda gå op til dine øjenbryn, og du kan også komme over for bakteriel skæl problem på dine øjenbryn også.

12. Homeopati behandling for hårtab:

Ved du, hvordan du får langt hår ved at bruge homøopati behandling. Hvis du ikke stoler på allopatisk behandling for dit hår, bør du investere i en god homeopatisk behandling for dit hår. Men du bør huske at homøopatiske behandlinger kun resulterer i et langt træk. Du skal være tålmodig, og så kan du kun få nogle fordele ud af det. Opfølgning er nødvendig, og hvis du har en travl tidsplan, bør du ikke investere penge i homøopatisk behandling.

De naturlige behandlinger er, hvad der plejede at arbejde for mennesker (i hvert fald for det meste) før det avancerede udstyr og produkter kom foran øjnene. I disse dage er der tusindvis af klinikker og mærker, der lovende giver de bedste ting til dig for at reducere hårfrekvensfald og fremme hårvækst. Men desværre arbejder meget få af dem, og nogle arbejder slet ikke og forlader os med dårlige bivirkninger. Det er, når den gamle skole homøopati behandlinger kommer til nytte og gøre håret vokse længere med budgettet.

13. Minoxidil Topical Solution For Hair Growth:

Minoxidil er en populær topisk løsning, som du kan købe hos enhver medicinske butik. Dette kommer i forskellige koncentrationer som 2%, 2,5%%, 5%, 10% osv. Du bør kontakte din hårlæge for at vide mere om, hvilken type hårtab du står overfor, og kun derefter bruge dette. Du kan købe dette uden recept, men du skal være sikker på, før du køber dette.

Hvis du begynder at bruge dette en gang, men stopper senere eller ikke holder op med regelmæssig vedligeholdelse, så kan du måske igen møde hårtab. Hår kan i begyndelsen også falde, når du bruger minoxidil. Nogle patienter, der har vejrtrækninger eller kvalme, bør også ikke bruge minoxidil. Anvendelse og effektivitet af minoxidil hos patienter, som er over 64 år, er heller ikke kendt for at være meget effektive. Du bør konsultere en trikolog før du begynder at bruge minoxidil.

Se mere: Hjemmelavede tips til langt hår

14. falsk din hårlængde:

Hvis du ønsker at gøre dit hår længere og tykkere i minutter, så er din bedste mulighed at investere i hårde snit af hårklemmer i hårsnit. Disse er også kendt som hårforlængelser. Du kan få disse fra branded drugstores, og når du bruger disse under dit naturlige hår, kan du få en øjeblikkelig stigning i hårets længde og tykkelse.

Disse kan bruges, når du skal til fest, eller du har en lejlighed, hvor du vil prøve et længere hår udseende, men du har enten naturligt mellemhår eller har for nylig hugget dit hår. Dette kan også være godt for somrene, når du kan lide sportslige korte bobs eller mellemlangt hår, men til fester vil du måske have længere hår. Du kan bruge hårforlængere på det tidspunkt, og du får et naturligt boost i volumen.

15. Haircut som hjælper dit hår ser tykkere og længere ud:

Hvis du vil have dit hår til at se længere og tykkere, kan du prøve et par haircut muligheder, der giver illusionen af ​​længere og tykkere hår. Sideskæring er en god måde at gøre dette på. Du kan også prøve naturlige bølger og en sidedel eller gå efter noget som volumen krøller. En tørretumbler kan også hjælpe dit hår til at se fyldigere og tykkere. Du kan prøve lagdelt hårklipp, der giver illusion af tykkere og fyldigere hår. De lagede er en af ​​de bedste hårklipp nu og kvinder synes også at elske dem, da der er en række af dem, og der er helt sikkert en til alles forskellige behov.

Dette er en af ​​de detaljerede artikler, der kan hjælpe dig med at få en løsning for, hvordan du får langt hår og det også på den mest naturlige måde. Sørg for, at du følger disse retsmidler konsekvent for at få de bedste resultater.

Billeder Kilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send