Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Smukke Bikini Truse til Kvinder Med Branded Designs

Pin
Send
Share
Send

Bikini trusser er en slags trusser, hvor taljen er lavere og sideskæringerne er tæt på taljen. Disse stilarter giver mere glamour og giver dig mere stil. Bikinibukserne kan være af forskelligt materiale, og hver enkelt tilbyder et andet niveau af komfort. Bomuldene er normalt til daglig brug, mens satin og silke er til særlige lejligheder.

The Best Women's Bikini Trusser Med De nyeste designs:

Vælg dit par bikini trusser fra disse, der er angivet nedenfor i dag,

1. Casual Bikini Panty:

Her er en af ​​de mest komfortable trusser at bære. Disse stilfulde og trendy trusser har taljen linjen lav, så de også ser sexet ud. De afslappede slipsbukser kan være i solide farver eller trykkerier.

2. Stretch Bomuld Bikini Trusser:

Disse bomuldstrømpebukser er meget lavet af super blødt bomuldsmateriale, der er blødt at røre ved. Du kan føle dig smuk og glamourøs med dem. Stræk elastik på taljen bånd gør det meget behageligt og gør ikke ondt på huden på nogen måde.

3. Color Block Bikini Trusser:

Tjek disse coole farveblokke bomuldsbikinibukser, der er lavet i en bred vifte af farver. De kontrasterende farver, der anvendes, er fed og lyse. Du kan have nogen stil i denne farveblok sort.

4. Heart Bikini Panty:

Vælg at bære denne super sexede hjerte bikini snit trusser til din næste dato. Dette vil få dig til at føle dig amorøs. Bomuldsbuksen har et netindlæg, der også er slående.

5. String Bikini Trusser:

Disse er vidunderlige daglige slidstreng nylon bikini trusser, der normalt laves i udskrifter. Udskrifterne kan være feminine eller barnlige. Du kan vælge imellem en bred vifte af farvemuligheder med kontrasterende elastikbånd.

6. Blonde Bikini Panty:

Få glamourøse med denne blonder bikini stil trusser, der er lavet i blonder og bomuld. Kniplingen har en bomuldsfodring og polstring. Spidsen dækker trussens forside og ser spændende ud.

Se mere: Bedste Cotton Brief Hanes Trusser til kvinder

7. Bikini Panty Set:

Du kan vælge at købe kvinders bikini trusser i form af et sæt. Dette sæt består af trusset med en matchende bh. Dette komplette undertøjssæt er meget attraktivt og giver en perfekt match. Du kan få dette i blonder eller bomuld, men blonderne er mere forlængende.

8. Low Rise Bikini Panty:

En anden cool stil i bikini-sektionen er den lavestige bikini-trusser, der er lavere placeret end bikini-trusset. Disse lavstigende bikinibukser kommer også i forskellige materialer. Du kan vælge at have bomuld til ekstra komfort.

Se mere: Seneste Branded Jockey Women's Trusser

9. Silke Bikini Panty:

Få dig et par af disse slående silkebikini trusser, der er blide ved berøring. Silkematerialet, der bruges her, er af højeste kvalitet, og det gør det også meget rigeligt. Indersiden kan være bomuld til komfort. Du kan også have kontrasterende blonder elastik.

Se mere: Kvinders Tanga Trusser af 2018

Bikini trusser er en af ​​de daglige slid styles af trusser brugt af kvinder. Disse kan laves i bomuld, satin, silke eller blonder. Få dig et par i forskellige stilarter som lav stigning, streng og farveblok. Kvinders kærlighed til at købe combo sæt i trusser, så de skal forstå komforten og originaliteten af ​​disse trusser, prøv nogle ordentlig forskning, mens du køber kvalitet trusser til din regelmæssige brug. Du får en lille størrelse til plus størrelse bikini trusser på markedet, få nogle bulk trusser ligeglade og din yndlings stil design.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The puzzle of motivation. Dan Pink (Januar 2021).

Загрузка...