Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 bedste og stilfulde mand bun frisurer i 2018

Pin
Send
Share
Send

Det er ingen tvivl om, at bunhåret til mænd nu er blevet mere modig, moderigtigt og også det bedste alternativ til at flaunt langt hår af mænd. Det er en slags frisyre mand bun hvor alt dit hår er gasped sammen, og derefter bundet til kronen af ​​dit hoved sammen med et gummiband eller slips. Derfor skal du have mindst 10 tommer langt hår til passende sportslige denne mandlige bun frisure. Derfor fortsætter de fleste mænd med at vokse deres hår i løbet af mange måneder. Stadig skal du vide, at mændenes frisør bolle også har mange variationer. Og det er det, vi vil diskutere i denne artikel, som vil hjælpe dig med at vælge den bedste stil til dine bun frisyre mænds.

9 Trendy og Amazing Men Bun Frisurer med billeder:

1. Faded Man Bun:

I denne type af mandens bun frisure er siderne Bleget med et fremhævet langt hår på toppen. Du kan vælge mellem høj, lav eller midtfading. De kortere sider vil meget gerne fremhæve manden non på toppen. Dette hårklipp har brug for et gummiband for at holde håret på plads, hvilket er det bedste hårbinde til mandens bolle. Sammen med det, er disse bedste mand bun haircuts godt til mænd, der har langt hår og ansigt. Denne frisure for mand bun vil gå sammen med enhver lejlighed, det være sig bryllup eller fester. Den perfekte aldersgruppe for denne mand bun fade haircut vil være mellem 22 år og 32 år. Vinteren er den bedste sæson at dyrke denne herres frisurer mand bun.

2. mand bun som er underbud:

Denne underbenede frisure for mænd er fortsat en favorit, hvor bun frisure mændene starter meget højt på siderne af hovedet, og resten af ​​håret er barberet fra siderne. Denne mand bun frisyre underskæring er fantastisk til mænd, der har et langt ansigt sammen med tyndt og langt hår. Man vil have brug for en mand bun hårbånd for at holde håret på plads. Denne tilbage bun frisure vil være fantastisk til bryllupper og formelle arrangementer. Aldersgruppen for denne mand bun undercut frisyre vil være fra 22 år til 35 år. Denne undercut man bun frisure er bedst nydt i sommersæsonen.

3. mand bolle med langt hår:

I denne slags rodet bun mænd er den lange krøllede hårmandsspole generelt bundet op med et hårbånd og intet andet. Det er derfor det er den mest populære mand japanske bun frisure. Hvis personen har ekstremt langt, tykt hår og et sødt, langt ansigt, så vil denne stil være fantastisk. Denne mand bun langt hår er helt sikkert fantastisk til fester og sociale arrangementer. Den bedste aldersgruppe vil være mellem 25 år og 40 år. Man kan nyde denne mand bun kort hår i enhver sæson, det være sig sommer eller vinter.

4. Mand Bun med et kort hår:

Dette er et godt alternativ til lang hårmandskød, hvis personen ikke har tålmodigheden til at dyrke langt hår. Hovedets sider er falmede, og selv med en mini bolle vil personen se godt ud. Disse korte hårbunke stilarter er gode til mænd, der har et langt skægget ansigt sammen med kort hår. Denne frygtelige bun frisurer til mænd har også brug for nogle gummi hånd eller hårbånd for at holde det på plads. Aldersgruppen skal være mellem 28 år og 45 år. Denne korte hårmandskul kan nydes i efterårs- eller monsonsæsonen og vil være fantastisk til formelle fester.

5. Beard Sammen med mand Bun:

Dette er en type bølget hår mand bun, som involverer det lange hår bundet til toppen af ​​hovedet, sammen med et langt skæg. Disse asiatiske bun frisurer involverer brugen af ​​et hårbånd eller gummibånd for at holde det på plads sammen med skæg grooming sæt til opretholdelse af skæget også. Denne mænds øverste knude bolle vil være fantastisk for mænd, der har et godt skæg, langt hår og et langt ansigt. Den bedste aldersgruppe for denne mand bun blonde hår vil være mellem 25 år og 40 år. Sommer er den bedste sæson at bære denne mand bun for krøllet hår og vil være fantastisk hovedsagelig til bryllupper.

6. Mand Bun med en Mohawk Style:

I disse mænd hår hår bunker sider, er hovedets sider tæt barberet, med håret formet som en Mohawk. Det ekstra hår er så pænt bundet ned til toppen af ​​hovedet. Et lille gummiband er nødvendigt for at holde håret på plads. Denne herre frisurer bun på toppen er fantastisk til mænd mellemstore hår, sammen med et skæg ansigt så godt. Aldersgruppen skal være mellem 22 år og 40 år. Man kan sport dette asiatiske bollehår til for det meste sociale partier og bør være perfekt til at vise sig i vintrene.

7. Mand Bun med en høj fade:

Denne lange hårbun indebærer en meget høj fade langs siderne af hovedet, og hovedhåret er koncentreret på toppen af ​​hovedet med en underskæring. De lange hår bun stilarter er derefter bundet til toppen af ​​hovedet. Denne frisure er fantastisk til mænd, der har et langt skæg og langt hår. Mandens bun top knot frisure er bundet ved hjælp af et hår klip, eller bundet sammen. Den bedste alder til at shoe off denne frisure ville være mellem 25 år og 35 år. Denne mand bolle med krøllet hår er fantastisk til bryllup og sociale partier. Forår, efterår og vintre er den bedste sæson for at nyde denne lige hår mand bolle.

8. Håret bundet på toppen med mand Bun:

I denne type mand bun mænds lange frisurer bolle, håret holdes lang og håret er bundet ned til toppen af ​​hovedet. Sidene er ikke falmet og holdes også langt hår. Denne frisør bolle på toppen af ​​hovedet er fantastisk til mænd, der har langt hår sammen med et langt skæg og ansigt også. Håret skal have et hårbånd for at holde håret på plads. Den bedste alder at have denne frisure er mellem 25 år og 40 år. Denne japanske hårbunke er fantastisk til bryllup og fester eller enhver anden lejlighed. Også de bedste sæsoner for at nyde denne mand bun tynde hår ville være nogen sæson.

9. Mand Bun med Flet:

Disse sorte mand bun frisurer involverer håret bliver ændret til fletninger og derefter de flettet hår strenge er bundet sammen øverst i hovedet med den resterende del af hovedstrengene. Denne sort mand bun haircut behøver ikke nogen form for tilbehør for at holde det på plads. Den korte mand bun haircut er perfekt til mænd, der har langt hår og et rent, kort ansigt. Denne mand bun sort hår er fantastisk til aldersgrupper mellem 20 år og 35 år. Desuden er efterår og vintre de bedste årstider for at prøve denne tynde hårmandskød.

Yderligere tips:

Hvis du planlægger at gøre en mand bun frisure, er følgende nogle af de tips, du bør huske på:

  • Sørg altid for at lave en baggrundskontrol på frisøren, der skal til dit hårklipp. Det bedste sted at finde anmeldelser ville være online.
  • Sørg for at lade frisøren kende den mandlige bun stil du ønsker. Du kan også bære et billede, hvis det er svært for dig at beskrive.
  • Sørg for at fortælle dig til din frisør, hvis du har nogle hårproblemer i forbindelse med mænds bun-stilarter for krøllet hår og den måde du tager hånd om på dit hår.
  • Vær specifik på den hårlængde, du vil beholde.

Derfor kan det let ses, at voksende langt hår til sort hår mand bun eller blonde hår mand bolle er slet ikke let. Du skal altid være dedikeret og tålmodig med hvad du gør, og skal også opretholde din sunde livsstil. Ovennævnte forskellige stilarter vil hjælpe dig med at vælge den bedste til din smag som rødhårsmand bolle, og så kan du altid tage råd fra den bedste frisør også. Så hvad synes du om vores ovenstående liste over de bedste mandlige hår frisurer og også de ekstra detaljer? Kan du lide det? Lad os vide med al din ærlige feedback.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvad er den bedste måde at dyrke en mand på?

Voksende selv en medium hår mand bolle tager tid, fordi du har brug for dit hår til at være så længe som muligt. Dette vil kræve tålmodighed, og derfor skal du vente i mange måneder for at få den ønskede længde af hår. Du kan også bruge gode hårplejeprodukter for at holde dit hår i god form.

2. Skal du opretholde en sund livsstil, mens du vokser din mand bun tykt hår?

Ja, det er meget vigtigt at opretholde en sund livsstil for at stimulere hårvækst. Det er derfor, du har brug for en afbalanceret kost, sammen med god motion og søvn også. Den øgede blodcirkulation og ernæring fra mad vil gøre sit trick.

3. Er det nødvendigt at trimme dit hår hver tredje måned for at fortsætte væksten?

Ja, hver tredje måned skal du trimme kvart-tommer af dine hårspidser for at undgå splittede ender, hvilket kan være forbløffende væksten. Du kan også rådføre dig med en frisør, som vil fortælle dig at rådgive om, hvor meget du har brug for at trimme for mand bun lige hår og holde det ekstra hår også.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hairstyles For Long Hair Braids Black - Original Box Braids (Januar 2021).

Загрузка...