Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 bedste frisurer til langt hår med bue i 2018

Pin
Send
Share
Send

Langt hår er ligeglad, er den herskende hymne for denne gen, men så igen gør et par tilbehør aldrig nogen skade. Normalt ville det være sengetøjets udseende, der styrer disse årstider eller den asymmetriske, der har overrasket verden over håret, men det klassiske udseende omgiver altid et par brug af tilbehør for at krydre udseendet. Artiklen i dag handler om, hvor lang tid håret ville gå så godt med brugen af ​​buer. Buer som slipset er et hår tilbehør, der tilføjer et sødt udseende til dit hår, og derfor er dagens artikel for alle de langt hårede skønheder, der ønsker at bøje sig som deres ven.

Halvponyen:

Buer gør enhver frisyre til at se godt ud, selv de enkleste. Her er et klassisk eksempel på det, hvor du kan gøre halv pony og give det et specielt udseende bare ved at tilføje en bue til den. Nu er fangsten til den, sæt halve håret op og binde det i en halv pony med resten ned. Tilføj en bue for at få det til at se godt ud.

The Glitter Look:

Nu for promen har du din kjole helt ud, men det vigtigste, som du ville kræve nu, er bare den rigtige frisør at gå med udseendet. Hvis du ønsker at vælge et langt frie hårhårt look, hvorfor ikke bare smarte frisøren op med en stor glitrende bue på bagsiden af ​​det. Tilføj nogle krøller til udseendet også.

Den buede pony:

En simpel pony kan gøres meget mere kortere med en enkel lille bue, der er lagt på bagsiden af ​​den. Hver gang de daglige frisurer skal bore dig, har du et bue tilbehør til bogstaveligt at bakke dig op. Bare tilbage børst håret helt tilbage og fastgør et bånd på båndet.

Den flettet bue:

For dette udseende begynder du først ved at udglatte håret og lade det slå sig ned. Begynd nu med frontlåsen og start fletningen. Når du er halvvejs færdig med forsiden, pin den og start på den anden side. Du kan endda tilføje et andet lag af fletning og på bagsiden af ​​det bare bruge et slips for at binde dem alle sammen. For den anden side skal du bruge bøjlen til at dække slipset.

Se mere: Vintage frisurer til langt hår

The Under Bow:

For dette udseende er alt, hvad du skal gøre, at binde dit hår i en rodet bun. Frisuren her bruger buen simpelthen som et tilbehør. Første børste tilbage og samle dit hår. For at få dette nøjagtige udseende, start med at adskille dit hår i to dele. Braid dem begge og rull dem nu op i en bolle. Tilføj bue nedenfor.

Hårbuen

Hele tiden har vi brugt buer simpelthen som tilbehør, men her i denne artikel ser vi håret selv omdannes til en bue, så du nu kan sporte en bue uden at skulle bruge den som et ekstra tilbehør. For dette udseende er du nødt til at kende de indviklede knuder og detaljer og du er helt indstillet.

Se mere: Funky frisurer til langt hår

The Bow Bun:

Buebuen er den samme som den øvre frisure, men her i stedet for at lave en bue ud af hele håret har vi brugt bolle som det primære fokus. For at få dette udseende er alt hvad du behøver at gøre, at binde en bolle korrekt, men husk at lade en lås være fri. Brug låsen nu og lav en fletning.

The Bow Band:

Dette er ikke meget af en frisure så meget som et simpelt tilbehør. Dette er et præfabrikat eller et lavet hårbånd, hvor bandet ender i et retro buebånd.

Se mere: Long Pixie Haircut

Sidebuen:

For dette udseende begynder med fletning af siden af ​​det, og mens du er på det, forsøger du at inkludere et hårbåndsbue i blandingen. Ved enden fastgøres fletningen med et slips og derefter binder båndet på det.

Pin
Send
Share
Send