Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Forskellige typer af metal Bangles med billeder

Pin
Send
Share
Send

Kobber er det første metal, der skal bruges i oldtiden, og nu bruger vi metaller som sølv, guld til at lave armbånd og forskellige ornamenter. Metal armbånd er den tavse og nemme måde at pendle verden på om din stil. Du får endda armbånd af forskellige mønstre og mønstre og fås i forskellige størrelser afhængigt af størrelse på dit håndled.

Seneste Metal Bangles og dens typer:

Du kan vælge armbånd efter lejlighed og bære dem efter stil og mode. Du kan markere din mode på andre ved at have en unik slags armbåndsmetal.

1. Sølv Metal Bangles:

Sølv er et af metallet, hvorigennem du kan skabe smukke armbånd, der kunne nåde din hånd og generelt gøre dig til at se fantastisk ud og unikke fra andre. Bangles skabt gennem dette metal er sølvfisk i farve, men nu får vi også armbånd i oxideret form. Sølv metal armbånd ser godt ud med enhver form for apparels og får dig til at virke anderledes i alle aspekter.

Læs mere> Kvinders Sølv Bangles

2. Krystal Udsmykket På Black Metal Bangles:

Som krystaller er kendt som uskårne diamanter, ser de utrolige ud, hvis de er besat på sort metal armbånd. Armbåndene gør din hånd til at virke så smuk som dette stykke udseende og forlade folk målløs. Disse typer af armbånd kan flaunted på begge vestlige såvel på etniske outfits og kan nåde enhver lejlighed, du vil have dig til at se unikke ud fra andre.

3. Spejlbillede Black Metal Bangles:

I mellem de sorte metal armbånd kan du indsætte et spejlbillede, der forbedrer udseendet af armbånd såvel som dine hænder. Du får fantastiske mønstre af disse armbånd og vælger det efter din stil og mode. Disse armbånd kan også bæres i kontoret på daglig basis. Det ser simpelt ud, men har et strejf af elegance i den.

Se mere: Plast Bangles Design

4. Traditionelle stil Bangles I Maroon Stones Og Floral Design:

Den traditionelle stil armbånd ser elegant ud og forbedrer dit udseende på ethvert tidspunkt. Banglesne er besat med dyrebare maroon og hvide sten, imellem blomster er skåret med guldmetal, der gør bangle look mind blowing. Du kan bære disse armbånd på bryllupsfester, da det kan bæres af traditionelt slid og gør dig til at se mere smuk ud.

5. Golden Metal Bangles:

All time favorit af hver kvinde er guld. Hvem kan sige nej til guld, og du kan ikke gå galt med guldarmbånd. De guldsmede armbånd ser meget unikke ud af hver kvindes hånd og får hende til at føle sig komplet også. Du får forskellige mønstre og mønster af guldarmbånd, og du kan vælge den efter din smag og stil.

6. Simple Grey Metal Bangles:

Disse grå metal armbånd ser meget enkle ud, men med et strejf af elegance i det. Især teenage-piger sætter pris på denne type armbånd, da de er enkle men unikke. Disse armbånd er også tilgængelige i oxideret form. Du kan sammensætte disse armbånd med et par jeans og kausal t-shirts og skabe et anderledes udseende.

Se mere: Almindelig træ Bangles

7. Antikke Indiske Guld Bangles I Sort:

Guldarmbåndene, hvis de får et oxideret udseende, forbedrer udseendet af armbånd mange gange og efterlader dig forbløffet over lykke. Brugeren af ​​armbånd kan ikke efterlades af alle og dermed give dig mulighed for at skabe din egen mode og stil.

8. Twisted Sølv Og Kobber Metaller Bangle:

Når sølv og kobber er blandet, er armbåndene skabt ud, det er virkelig fantastisk, og du kan ikke modstå dig selv til at eje en af ​​det. Begge metaller snoet i et bestemt mønster for at skabe et unikt design. De ser enkle ud, men er meget unikke. Det kan nåde enhver lejlighed, og du kan markere din mode og stil.

Se mere: Seneste Glas Bangles Design

9. Unike White Metal Bangles:

En metalarm i hvid er hele tiden favorit hos kvinder. Du kan præge dyrebar hvid sten ind mellem armbåndene, hvilket forbedrer bangleets skønhed. De er nådige og kvinders kærlighed yndefulde tilbehør og skaber en mode ud af det.

Piger og kvinder er glad i armbånd, da de giver dem samt deres hænder et komplet udseende. Du kan beslutte at bære armbåndet efter din smag og mode, da du får mange slags armbånd lavet af forskellige metaller. Metallerne armbånd kan bæres ved enhver lejlighed, og du får dem i overensstemmelse med din lommestørrelse. Du kan få sizzling mønster og design af metal armbånd og se anderledes ud end andre.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Disparate Pieces. Critical Role. Campaign 2, Episode 4 (Januar 2021).

Загрузка...