Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2020

9 Bedste Steve Madden Håndtasker til Kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send

Steve Madden er en amerikansk designer. Han er grundlæggeren af ​​mærket 'Steve Madden'. Det startede som fodtøjsvirksomhed. Nu er det i mange produkter. Hvis du er på udkig efter friske ændringer, er dette mærket for dig. Tilføj noget ekstra krydderi og glamour til dit look med Steve Madden tasken. De er kloge, sofistikerede og meget forskellige fra almindelige poser. Da Steve Madden har så mange muligheder for at vælge den rigtige taske til dig, så lad mig hjælpe dig med typen.

Designer Steve Madden Tasker til Shopping:

Her er alle typer af steve madden håndtasker til kontor og afslappet brug til damer 2018.

1. Steve Madden Black Handbag:

En Steve Madden håndtaske har små håndtag. Det er for det meste lille til medium. Da den er rettet mod den unge generation, kommer den i mange lyse farver. Det har nogle tæpper nogle gange at give det lidt punk og opmærksomhed.

2. Steve Madden Tote Handbag:

Hver gang jeg ser en Tote, husker jeg altid Audrey Hepburn. Hun fik liv i tote tasker. Tilsvarende er Steve Madden totes lyse og friske. De har den rigtige mængde af raffinement og klasse. Det er perfekt til din aftenkjole.

3. Steve Madden Crossbody Bag:

Hvis du går til aften dato til en forlystelsespark eller bare en simpel gåtur, så er Steve Maddens krops taske perfekt til dig. Du ser stilfuld og kølig ud uden yderligere indsats. Bær dem med denim eller nederdele; de vil flirte den rigtige vej med dit udseende.

4. Steve Madden Håndtaske Btalia:

Hvis du leder efter et rigtigt designerprodukt, som er sofistikeret og en silhuet til hver sæson. Dette er en blød struktureret taske. Det vil arbejde vidundere på dit ethvert udseende. Det er buttery i faux læder materiale. Den kommer i for det meste bløde pastell nuancer.

Se mere: Ladies Satchel Bag

5. Hobo Steve Madden Taske:

En Steve Madden's hobo taske er lille til mellemstore taske med kort håndtag. De er ment at være legende; derfor kommer de i farver. Du kan bruge dem med nederdele og jeans. De er bare sjovt at bære og giver dig frisk elevator.

6. Clutch Steve Madden Taske:

Steve Maddens koblingspose svarer til hans anden kollektion. Det er lyst, farverigt og stilfuldt samtidig. Du kan bruge den til formelle middage til aften med venner. Det er ikke meget stort, men det har nok plads til at holde dine essentials.

Se mere: David Jones håndtasker

7. To Shoulder Steve Madden Taske:

Hvis du er på udkig efter classier-version af duffle taske, så er to skuldre Steve Madden tasken til dig. Den kommer hovedsagelig tilbage. Du kan bruge til kontor. Den har et meget rigt kig og ung. Du vil elske det til et semi-formelt møde.

8. Sadel Steve Madden Taske:

For en perfekt dagudflugt som strand, have eller endda for at gå hunden, har du brug for en flot og frisk taske. Steve Madden taske er det rigtige valg for dig. Du kan vælge mellem så mange farver og mønstre for at få det friske udseende.

Se mere: Tøjpose mønstre

9. Satchel Steve Madden Taske:

En taske taske blev skabt til heste ryttere. De havde brug for deres hænder fri, så de ville bære det som en slynge. Denne Steve Madden taske giver energi til dit outfit. Du kan også bruge den udendørs. De kommer midt i størrelse.

Hvis du er på udkig efter frisk stil og leg af ungdom, med et strejf af sofistikation, så er Steve Madden taske dit svar. De fanger din og alles opmærksomhed uden at være for højt. Prøv nye pastellfarver for at tilføje glamour til dit udseende.

Pin
Send
Share
Send