Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Top 9 Romantiske Lip Tattoo Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send

Lip tatoveringer er kosmopolitiske betyder normalt kvindelig rød læbestift tatovering format. Det er normalt beregnet til sex appeal, når det anvendes i intime områder som hofter, nakke, osv. Ikke kun enkel rød tatovering læbestift, dette kan nogle gange også i et andet format. Denne form for tatovering kan placeres i enhver del af kroppen.

Bedste og søde Lip Tatoveringer med billeder:

Nogle af toplip tatoveringer er beskrevet kort.

1. SEX APPEALING LIP TATTOO:

Røde tatoveringslæber i denne form for formularer anvendes især til at appellere sex. Der er mennesker, der ønsker at skjule deres personlige følelser, så de kan anvende denne læber tatovering design på ryggen eller noget andet område som skulder, hvis de ikke ønsker at udsætte. Selv hvem er stolte af deres passion for sex, kan de også anvende på deres nakke, håndled osv.

2. FASHION LIP TATTOO:

Dette handler mest om modeorienteret. Det viser en rød cheetah lip tatovering. Animal print elskere kan gå med denne slags tatoveringer. Ethvert dyr hudformat kan afhentes for at få en fashionabel lip tatovering.

3. LIP TATTOO MED EN SKULL:

Kraniet med krydsede knogler er et universelt symbol på døden. Når det er forbundet med en lip tatovering, symboliserer den fare. Denne type tatovering ses mest på etiketterne af giftige stoffer.

4. LIPTATTOOS MED ET MEDDELELSE:

Lip tatoveringer kan også betyde en forpligtelse til en person til kærlighed, læbe af din kone eller kæreste. Dette kan være i form af en læber tatovering med en besked. Enhver følelsesmæssig eller seksuel en liner kan være.

5. CREATIVE STYLE LIP TATTOOS:

Fantastiske kreative ideer kan gives til læbe tatoveringer. Disse bruges mest på og omkring læberne til at give et portræt af ethvert dyr eller nogle tegneserier. Disse er for det meste gjort til sjove formål. Du kan personliggøre denne læber tatovering design som du selv vælger.

6. LIP GLOSS TATTOO:

Lip gloss tatoveringer er midlertidige tatoveringer, som hovedsagelig anvendes til kommercielle formål af skuespillerinder, modeller osv. Enhver, der er så meget interesseret i at fremhæve dine læber, kan gå til nogen af ​​de tilgængelige lip tatovering glans nuancer. Det er nemt at påføre og afskrække.

7. LIP LINER TATTOOS:

Lip liner tatoveringer er permanente lip tatoveringer. Det er faktisk en mindre kosmetisk kirurgi. Det varer længere end en midlertidig lip liner, men er dyrere. Som vist, når det injiceres, forlader det straks en liner og så langsomt spredes det til hele læben og gør endda en mærkelig læbe lækker dejlig og attraktiv.

8. LIP TINT TATTOO:

Lip tint tatoveringer er midlertidige lip tatoveringer. Den anvendes som en normal lip gloss. Den forbliver i 12 timer. Så kan det fjernes som skræl fra læberne. Det gør en kedelig lip look shiner på ingen tid. Enkel, men ser godt ud til dit første forsøg.

9. INNER LIP TATTOO:

En gal læbe tatovering med nogen af ​​de foretrukne billeder eller endda et privat billede kan tegnes. Det er så blæk, at det ikke vil skade dit helbred. Disse er meget kreative og usædvanlige. Hvis du er tatovering afhængig, så prøv dette design sikkert.

Der er ubegrænsede ideer og mønstre af læbe tatoveringer. Selv en simpel rødt tatovering giver en stilopstilling. Imidlertid kan lip farve tatoveringer være af en hvilken som helst skygge som orange, sort osv. Permanente lip tatoveringer er hovedsagelig til kommerciel brug og er også dyre. Få nogle forskellige varianter af læbe tatoveringer, men inden du anvender, prøv nogle midlertidige mønstre eller mønstre, aldrig gå med tunge tatoveringsdesign, prøv lidt lys nuance som pr. Læbe hud og struktur.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Trey Songz - Slow Motion Official Music Video (Januar 2021).

Загрузка...