Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 bedste små og store birkin tasker designer i forskellige farver

Pin
Send
Share
Send

Den verdensberømte Birkin taske er opkaldt efter den glamourøse skuespillerinde og sangeren Jane Birkin. Taskerne er i mode, da det anses for at være et symbol på rigdom på grund af de høje prislapper og det bruges af berømtheder. Posen id lavede eksklusive læder og har metallisk hardware plettet med guld forhindre tarnishing.

Forskellige typer Birkin håndtasker i Indien 2018:

Posen er lavet i Frankrig af sagkyndige håndværkere, og virksomhedsnavnet på posen er et andet særpræg præget på posen. Lad os se på top 9 designs af Birkin taske kollektion til piger.

1. Store Birkin Tasker i Rød:

Disse røde Birkin tasker er lavet af fint læder og er temmelig kæmpe i størrelse, hvilket gør det nemt at bære alle dine personlige ting i en taske. Den sølv metalliske hardware tilføjer på mere udseende til tasken. På tasken er der små bløde håndtag der for at bære det nemt. En kæmpe taske, men med ser godt ud og fabelagtig, når den bæres.

2. Læder Birkin Taske med Guld Hardware:

Tasken er lavet af ægte læder og farvekombinationen gør tasken til at se vidunderlig og en unik taske. Den lille guldlås hængt, og de skinnende metalliske børstede låse øger posen af ​​posen med mange folder.

3. Sort Birkin Taske:

Denne sort klassiske Birkin taske er en ideel taske, der bæres af enhver kvinde ved enhver lejlighed. Posen er en mellemstor taske og har små lommer inde og dermed hjælper dig med at gemme de personlige ting. Den lille frynse hængende i fronten forbedrer udseendet af posen.

4. Cute Original Birkin Tasker:

Disse typer Birkin tasker ser meget søde ud, når de bæres. Posen lille miniature tilføjede som øjne, læber ben og hænder på posen og giver dermed en glam og livlig kig på posen. En speciel sød taske fra Birkin til at kvinder skal bære og tilføje mere udseende til deres persona.

Se mere: Tasker

5. Blå Birkin Håndtaske:

Denne intense blå Birkin taske har et sizzling udseende og ser meget attraktivt ud, når den bæres. Tasken har fantastiske sølv metalliske tilbehør hængt og har et smukt design i fronten, hvilket gør tasken anderledes end andre mærkevarer.

6. Skulder Birkin Tasker til Damer:

Disse typer Birkin tasker er meget populære og efterspurgte, da de er lette at håndtere og bruge. Tasken kan let bæres på skuldre, der hjælper dig med at holde dine hænder fri. Denne type taske fås i mange farver og størrelser, og du kan få den efter dine behov.

Se mere: Clutch håndtasker

7. Birkin trykte tasker:

Her kommer en af ​​de mest eksklusive og awesome flotte tote stilarter Birkin taske. Tasken har smuk og fantastisk print og den rosa og blå farvekombination gør posen til at se dødelig ud. Posen har glatte pink håndtag til at bære; en perfekt taske til kvinders at vise deres stil på aftenpartier.

8. Små Birkin tasker til kvinder:

Denne beige farve lille Birkin taske ser flot ud, når den bæres af unge piger. Denne taske kan bæres med enhver form for tøj du foretrækker, og den lille gyldne nøgle hængt i fronten gør posen til at være eksklusiv og attraktiv.

Se mere: Tumi Tasker

9. Seneste Birkin Tasker til Berømtheder:

Disse tasker er de nyeste tasker designet af Birkin. Taskerne fås i mange farver og tørklædet fastgjort til håndtagene gør posen til at være eksklusiv og anderledes end andre poser.

Birkin tasker har stærk efterspørgsel over hele verden, den har også en høj videresalgsværdi i mange lande. Posen har et omhyggeligt håndværk af posen, der gør Birkin taske anderledes end andre mærkevarer. Taskerne fås i store størrelser, størrelser, farver og sorter, og giver dig dermed muligheder for at eje en til dig selv. Således er det meget nemt at formidle verden, at du er en velhavende person, du skal bare eje Birkin Bag.

Pin
Send
Share
Send