Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

30 nyeste og stilfulde sko til kvinder i Indien

Pin
Send
Share
Send

Bortset fra de tøj, som de fleste kvinder er bekymrede over, er fodtøj et tilbehør, der driver kvinder til at shoppe det meste af tiden og gør dem forvirrede til at shoppe det bedste for sig selv. Så for alle dine løsninger, her har vi listen over de top 30 sko. Rulning gennem dem, kan du beslutte at købe dem, du bedst kan lide.

Seneste modesko til kvinder - 2018

Lad os se top 30 nye stilsko til damer i 2018.

1. De trykte flerfarvede kvinders sko:

Dette par sko leveres med det flerfarvede print på forsiden. Formerne som designet giver skoene et funky look, og det kan nemt bruges med en afslappet outfit. Komfortabelt at gå med, dette par sko bør være en del af din samling.

2. Kvinder Sport Kits:

En simpel og et behageligt stykke fodtøj, dette er en god mulighed for damene at gå på tur eller deltage i sportsaktiviteter. Selv for de arbejder, kan du nemt bære dette sammen med jeans til din arbejdsplads. Så køb dette par sko til et dagligt og behageligt slid!

3. Kvinders Sko Wedges:

Denne sko med hæle er en fashionabel, der skal bæres. Knuden på forsiden af ​​sko og hæle med det brune græs design gør skoens udseende til stede. Den grå farve er en subtil og fløjlmaterialet giver det samme udseende. Så for dine fester, når du skal parre din kjole af dine med de perfekte sko, er dette det bedste Sko til kvinder.

4. The Promiscuous Women Shoes:

Skoene i den jetfarvede farve med lange blyanthæl og fløjlmateriale har et fashionabelt udseende. Med skoens knude giver skoene et bedre udseende. Parret med din sorte kjole ville disse sko give dig det bedste udseende.

5. The Women Shoes Heels:

Denne citrongulfarvede hæl med det slette design er et ubehageligt stykke fodtøj, der skal bæres til fester og lejligheder. Farve bundet som det er, det ville være din frelser valgmulighed, når du er urolig ser ud til muligheder for samme farvede kjole. Så, uden en tanke, køb dette for dit lange og forbedrede udseende!

6. Den fløjlsagtige lilla kvinders støvler:

Disse støvler er den til dit vintertøj. Mørkfarvet som de er, uden spændinger at lade støvlerne blive beskidte og ankellængden giver dig også et behageligt slid. Perfekt til at gå med dine jeans, ville disse støvler være en god mulighed for din hver dag slid om vinteren. For at se smart hver dag med udseende med disse støvler, køb dem og øg din samling.

7. Beige Colored Women Stilettos:

Dette giver et sofistikeret udseende på grund af den ubestemt farve, den bærer. Klar til at gå med din festkjole eller noget af dit smarte slid, skal denne stilettos være en del af din samling. Med gode blyantkugler vil du også fremstå med en god personlighed. Således køb stiletter og opgrader din samling.

8. Sportssko Kvinder:

Sportssko til kvinder, der elsker at træne. En smuk kombination af sort og pink, ville sko interessere enhver kvinde. Nem og behagelig at bære og gå, det kan nogle gange også være dit valg på arbejdsdage, især for kvinder, der skal rejse længe hver dag. Således for alle sådanne forhold bør denne sko købes af dig og tilføjes til din samling.

9. Sandal Kvinder Sko:

Navyblå mørkefarvede sandaler med bæltet og skoens design foran er et skarpt valg, der skal laves. Med den modefølelse, den har, er skoens struktur en dobbelt design, der bærer den med. God mulighed for dit fritidstøj hver dag, på grund af de rationelt designet hæle og også at se trendy ud. Bæltet ville også give dig et sikkert slid. Så til dine flotte fødder, køb skoene!

10. The Chelsea Ladies Boots:

De mørkebrune Chelsea støvler er den ene til den pige, der ønsker cowboy look. Med ingen hæle og lange kurver gør skoene en god fordel at gå, lad dine fødder føle sig hyggelige indeni. Den store hat og din brune læderjakke er den bedste kombination med disse. Så til dit varme udseende, køb støvlerne og øg din samling.

Se mere: Sko til mænd

11. The Cross Belly Womens Shoes:

Regntiden kan være der, og du ville være i en forvirring for at bære disse sko eller ej. Her kommer løsningen! Disse krydssko er lykke i den sæson. Med designer slid, ville du ikke have nogen spænding af vand stagnerende i dine sko. Dette skal absolut være et par til stede i din skoindsamling.

12. De arabiske stilede sko til kvinder:

Disse flade støvler lavet af fløjlmateriale og flade hæle bærer det oxiderede look, du har brug for til dine tema parter. Med de forskellige tilbehør bundet på skoene, ville skoen sørge for en god 'ud af kassen' bærer. Således for dit kreative og godt udseende, skal disse støvler købes og tilføjes til dit skab.

13. The Black Leather Ladies Sko:

Disse sko med jet sort farve og består af læder er den eneste kvinde ville ønske at købe til hendes formelle møder på kontoret. For det bedste præsentationsformelle officielle look er denne sko med det sorte, blanke udseende og små hæle den perfekte løsning. Den, der skal holdes til side for dit formelle slid på kontoret, er dette par sko den ene. Køb dette til din gode brug.

14. Hole Designed Women Belly:

Den soky orange farvede mave med de små huller overalt er et andet design, der ses. Den bedste mulighed for dit college slid, når parret med jeans eller endda nederdel, bør denne mave købes af dig. Komfortabel som en lejlighed også, maven ville opfylde gode formål.

15. De Unike Ladies Sko:

Disse sko er sikker på at bringe en gnist i øjnene af enhver kvinde. Med de forskellige designede hæle, der er synlige, vil dette lade dig være centrum for tiltrækning i enhver lejlighed, du bærer dette. Lidt ubehageligt måske, men hvem bekymrer sig når det kommer til mode? At skære kort, en perfekt designer sko til kvinder!

16. Plait Designed Women Shoe Heels:

De lysebrune hæl med knude designene hele tiden kommer under din fest slid igen. Den rigtige farve til at gå med enhver kjole og hæle for at få din højde til at blive forbedret, ville denne sko hæle være et godt lejlighedsvis slid. De gyldne stålstumper på bæltet giver det også et elegant udseende, hvilket gør dette til dit valg og køb dette!

17. The Spilled Apart Designede Kvinder Sko:

Disse sko med marineblå farve og den lange spildt udformede design søn siderne har et kreativt udseende. Bundet sammen med skoene, er disse sko et klassisk slid og godt at blive brugt til udflugter og møde med venner. Et behageligt fladt slid, skoene skal tilføjes til din samling.

18. De gyldne sko til kvinder:

Tænker på at gå lidt vild med din kjole op fornuft? Nå ville disse gyldne sko gøre dig et godt stykke arbejde. Med den klassiske gyldne farve, som de allerede har, kan du nemt tænke på et traditionelt slid, der skal parres med disse sko og se anderledes ud i disse bryllupsfester eller andre lejligheder. Således for alle dine innovative udseende venter disse sko på at være en del af dit skab.

19. The Shiny Wear Women Shoes:

Disse sko med det skinnende udseende er et behageligt fladt slid, men vil give et fremhævet look, når du bruger dem. Sølvfarvet og god nok til at gå med nogen af ​​din kjole, disse sko skal købes og bæres af dig.

20. Kolhapuri Damesko:

De traditionelt designet kolhapuri sko er de kulturelt designet sko, du har brug for til fodtøj. Kvinder, der har lyst til sådan fodtøj, vil sandsynligvis købe disse sko. Den gule trykte religiøse design på toppen er sikker på at tiltrække enhver kvinde med sådanne lignende. Ikke kun dette, men også skoene giver et godt etnisk slid. Så for alle dine ønsker om etnisk og traditionel udseende bør disse købes og bæres af dig.

Se mere: Typer af sko

21. The Glass Studded Women Heels:

Disse sko med de små glaspinde på overfladen ville ikke lade nogen kvinde se på dem. Med lange hæle og sort baggrundsfarve er hælene et godt match til nogen af ​​dine kjoler. Til dit flotte udseende, køb denne sko!

22. De dybt farvede lædersko til kvinder:

Stilfuldt at se på og stilfuldt at bære, dette er et afslappet fodtøj, du kan bære på dit college eller kontor. Laget af læder, det klassiske udseende, som sko har skylder det til det samme materiale. Det har også tynde linjedesigner. Så køb dette og øg din samling.

23. Parrot Green Fashion Sko Kvinder:

Den papegøje grønfarvede almindelig sko er en god mulighed for dit daglige slid. Den unikke farve, som den har, tilføjer den klare tekstur til det attraktive udseende, det bærer med det. Et let slid også, dette kan være dit daglige slitage om vinteren. Således for den bedste udseende købe sko og bære det på dit arbejde.

24. Kvinders Sko Med Kæden Design:

Skoen med lyserøde beklædning indvendig og tværs og de sorte lange kurver på overfladen er et designer slid til en kvinde. Kæden på begge sider med læderbeklædningen giver det et smukt udseende helt. Med den perfekte kombination af farver og design, er denne sko med de lange hæle, hvad du har brug for til dine pigefester i weekenden.

25. The Funky Belly Women Shoes:

Maven med den rosa og gule farvekombination og det blå bælte på forsiden skildrer en kiddish essens og er den bedste til en kvinde, der ønsker at bære sådanne sko. Med disse funky tøj og frisure kan du let æse udseendet på disse sko. Så køb dem!

Se mere: Nye mærke sko

26. The All-Knotted Women Boots:

Den mellemstore længde støvler med sko knobene er overalt er smart fodtøj. Ikke kun i vintrene, men somrene kan også være den tid, hvor du bruger dem til det ikke-fugtige materiale, de er lavet af. Med de lange hæle til at se høje ud, så er de de støvler, du har brug for til din forbedrede udseende hver dag.

27. Kirsebær Røde Kvinder Støvler:

En komplet vinter bærer for pigerne. Støvlerne med skodesignet og perfekt skårne hæle er, hvad du har brug for til dit fashionable slitage om vinteren. Farven er en attraktiv en ville lide af enhver kvinde. Dette er de bedste sko til kvinder i trend.

28. Knælængde kvinder støvler:

Knælængden støvler i den blanke grøn farve er en studsko. Med en tætsiddende kort kjole ville støvlerne give dig et smukt udseende. Komfortabelt indeni også, disse støvler er hvad du har brug for i din kollektion i dag!

29. The Ethnic Pum Women Shoes:

Disse sko med sekvens blonder design har etnisk udseende og er de perfekte til dine kurtas, sarees eller ethnic ethnic wear. Den har indviklet design og er fladt fodtøj. Så for alle dine etniske dage, køb denne sko!

30. The Multi Colored Women Stilettos:

Stiletterne med den hvide matte baggrundsfarve har det mest sofistikerede udseende. Det flerfarvede tryk tilføjer til det fintrukne udseende. Hæle for at få dig til at se bedre ud også, disse sko er hvad du skal købe for dig selv for så godt udseende!

Bedste liste over valg at lave blandt de bedste sko rundt, til en lejlighed, en afslappet dag eller en tur. Til specielt kvinders får du gode og brede sko efter eget valg og størrelse. Inden for dit budget får du sko af god kvalitet, mens du går til shopping Vælg det bedste for dig selv og se godt ud!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Pitch Perfect 2 (Januar 2021).

Загрузка...