Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Nye Lightweight Gold Mangalsutra Designs til daglig brug

Pin
Send
Share
Send

Mangalsutraer, der anvendes af indianske gifte kvinder, kommer i forskellige stilarter og mønstre. Du kan have mangalsutraer, der er ret dyre ved hjælp af guld og diamanter, eller du kan købe dem, der er lavet af letvægts guld og holdes simple. Disse lette mangalsutraer er perfekte til daglig brug, hvor du ikke er bekymret for at miste din dyrebare kæde. De er billige og tilbyder stadig en bred vifte af designs at vælge imellem.

Seneste og traditionelle Lightweight Gold Mangalsutra Designs til kvinder:

Her er de bedste letvægts mangalsutra design i guld.

1. Simple Light Weight Gold Mangalsutra:

Vælg denne søde og enkle letvægts guld mangalsutra, der har et vidunderligt buet design til vedhænget. Mangalsutra kæden har de traditionelle sorte perler, der er placeret sammen og blandet med guldperler, der er små. Den vedhæng, der bruges her, har en perle fastgjort til den, der giver den en dejlig stil.

2. Gold Leaf Style Light Weight Mangalsutra:

Dette fantastiske design har en tyk guldkæde, der stadig er letvægt og kompenseres med sorte perler. Vedhænget her har et blad mønster, der er prikket med grønne og røde perler og tippet med en flok små sorte perler. Den udskæring, der udføres på vedhænget, er meget indviklet og blændende.

3. Hvid Sten Lys Vægt Guld Mangalsutra:

Letvægts guld mangalsutra design er meget stilfuldt og en af ​​dem er dette smukke stykke. Den berømte vedhængsstil replikeres også i mange andre mangalsutra designs. Vedhænget holdes ligeledes let ved brug af hvide sten, der ser strålende ud.

4. Designer Pendant Mangalsutra:

Denne lightweight mangalsutra har et designerhals og er lavet med 22K guld. Mønsteret bruger mindre guld og er således letvægt. Også vedhænget er ganske spektakulært og interessant. De små perler af kæden gør mangalsutra ekstraordinære

Se mere: 22K Gold Mangalsutra

5. Guld Vedhæng Lys Vægt Mangalsutra:

Dette er igen et af de fælles designs, der er tilgængelige. Kæden har sorte perler, der blandes med enkeltguldperler imellem. Dette gør kæden lys vægt. Den dejlige guld vedhæng er perfekt designet og har tre perler hængende fra det på en dramatisk måde.

6. Pearl Light Weight Gold Mangalsutra:

Perler tilføjer en masse glamour til enhver smykker genstand. Disse perler, der anvendes i guld mangalsutra kæden, er perfekte og runde i form. De seks perler, der anvendes, er pakket med guld ledninger og de sorte perler er små i størrelse. Dette giver en super letvægts kæde, der også er fantastisk.

Se mere: 1 Gram Gold Mangalsutra Designs

7. Delikat lysvægt guld Mangalsutra:

Du kan gå ind for denne delikate guld mangalsutra kæde, der er letvægt. Kæden har bare en enkelt guldperle i midten som et vedhæng. Resten af ​​kæden er kun en tynd kæde med grupper af sorte perler med mellemrum. Denne delikate mangalsutra kæde er perfekt til daglig brug og egnet til alle.

8. Kort Lys Vægt Guld Mangalsutra:

Denne korte kæde er perfekt til dig, da den passer godt i nakken. Vedhænget har et symbol på det i guld og selve kæden er lavet af sorte perler forbundet med guld ledninger. Kæden er enkel og lavet med letvægts guld, så prisen er ikke for høj til denne kæde.

Se mere: Forgyldt Mangalsutra Chain

9. Mousserende Letvægts Guld Mangalsutra:

Her er en vidunderlig letvægts mangalsutra i guld, der har et dejligt rundt vedhæng, der er helt lavet af guld. Detaljeret på vedhænget er udsøgt og gør mangalsutra ser helt fantastisk ud. Vælg denne type letvægts guld mangalsutra i kort stil eller lang.

Vælg din perfekte mangalsutra fra denne liste over lette guld mangalsutraer. Du kan få dem, der er korte eller lange, og dem, der har en designer stil eller bliver holdt traditionelle. Uanset hvad du er sikker på at få en kæde, der er symbolsk for dit giftede liv.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Latest gold MANGALSUTRA designs with PRICE (Januar 2021).

Загрузка...