Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

15 forskellige typer perler smykker design

Pin
Send
Share
Send

Smykker er dekorative genstande, der er blevet båret af mænd såvel som kvinder i århundreder. Der har været en revolutionerende forandring i smykketyperne. I oldtiden plejede folk at lave ornamenter ud af skaller og knogler. Med tidenes udvikling kom guld- og sølvsmykker til virkelighed og forlod aldrig rampelyset. Men da priserne på disse ædle metaller gik op, blev der indført nye typer smykker. En sådan type er perlerne smykker. Perler smykker findes i forskellige designs og farver og er en billig erstatning for de typiske guld- og sølvsmykker.

Ny samling af perler Smykker design til kvinder i mode:

Her er nogle af de øverste perler smykker modeller, der vil intensivere dit smykke spil.

1. Wrap Around Perle Armbånd Design:

Dette armbånd kan bæres på indiske såvel som vestlige dæk. Det giver hånden et mere trendy og feminint udseende. Et af de smukkeste tilbehør, ombrydes armbåndet er den perfekte erstatning for ure og flere armbånd, og vil aldrig gå ud af mode.

2. Krystalperler Smykker til piger:

Denne type smykker er et udtryk for perle smykker design ideer. Det er et elegant stykke designer beaded smykker, der vil se perfekt ud på en aftenkjole. Det vil gå godt ud på såvel traditionelt som vestligt slid.

3. Moderne Seed Perle Halskæde Designs:

Denne smukke halskæde kan bæres på en enkel kjole, og det ændrer helt det afslappede udseende til en chic. I frø beaded smykker mønstre, er glasperlerne syet sammen og de danner et smukt mønster. Dette er et vigtigt stykke til en smykkelærer.

4. Cute Rivoli Beaded Øret Ringe til Piger:

Det bedste ved disse øreringe er, at de kan bæres med næsten alt, så længe farvekombinationen passer. De sætter automatisk et kongeligt blik på ørerne og tørrer ud nødvendigheden af ​​at bære et halsstykke. Rivoli perler er spidsede på bagsiden, uden hul og har derfor begrænsede anvendelser. Men takket være designer beaded smykker har de brugt det på en smuk måde.

5. Simple Glass Perle smykker:

Dette er en af ​​de mest almindelige typer af smykker. Det er letvægts og giver et sofistikeret udseende. Takket være sin enkelhed kan den bæres regelmæssigt af dem, der elsker at have smykker hver dag.

Se mere: Crystal Fashion smykker

6. Peyote Stitched Armbånd til kvinder:

Hvis du er på udkig efter et behageligt, men trendigt stykke armbånd til at bære på alle tidspunkter, så er det det. Peyote sting er en off-loom teknik fundet i designer beaded smykker i disse dage. Det er enkelt og kompakt og giver et ædru look til daglig brug. Dette er en af ​​de mest innovative perler smykker design og du vil helt sikkert elske det.

7. Aften Sparkle Armbånd:

Denne smukke armbånd har retvinklede beaded smykker mønstre og har netted og krystal perler. Det beundrer hånden. Det kan parres med identiske øreringe og bæres til fester og er sikker på at stjæle opmærksomhed.

8. Art Bead Armbånd Smykker:

Dette er et af de enkleste perle smykker design ideer. Du kan parre det op med en enkel top og jeans. Det er farverigt og bare det perfekte tilbehør til at bære i somrene, eller bare for at lette dit humør op. Denne type smykker kan også laves hjemme. Børn og teenagere er bundet til at elske det også!

9. Beaded Pearl Halskæde:

Dette er et elegant og stilfuldt halsstykke og er bedst slidt med en sort kjole / kjole. Det kan bæres til officielle fester eller familiesammenkomster. Det sikrer, at alle øjne er på dig. Dette er et must-have for smykker elskere, da det definerer de klassiske gamle skole smykker.

10. Charms Perle Smykker:

Charms er støbt perler, der kan bruges i halskæder, armbånd samt ankler. De har et køligt og funky udseende og kan bæres med næsten alt. Teenagere elsker det. Charm armbånd har altid været betragtet for at bringe held og lykke, hvis dets seje look er ikke grund nok til at bære det!

Se mere: Platinum Smykker Designs

11. Beaded Ivory Halskæde:

Elfenben halskæder aldrig løbe tør for mode. Dette smukke stykke er et bevis på det. Det har et beroligende udseende, og man kan aldrig gå galt med dette. Det er en dejlig gave til en brud-til-være.

12. Beaded Anklets for Women:

Perler kan bruges til at gøre ankler også, som er meget i mode. Beaded anklets som disse kan bæres hele tiden med kjoler eller shorts. De kan bæres til strande eller picnics. De giver et simpelt, men elegant chik til ankelen.

13. Large-Beaded Neck Piece for Girls:

Store beaded halskæder som dette look søde og stilfulde. De pulserende farver og tekstur af perlerne strikkes sammen giver et sundt udseende, der tilfredsstiller øjnene. Det kan bæres over en almindelig top eller en kjole.

14. Spike-Beaded Choker halskæde:

Ja, chokere er tilbage i mode. De er funky og teenagere bliver vanvittige efter dem. Denne beaded choker er noget, du gerne vil have i din garderobe. Kombinationen af ​​perler og pigge giver det et koldt udseende, og det kan parres med stort set alt.

Se mere: Seneste Kundan Smykker

15. Multi-Strand kæde og perle halskæde:

Denne halskæde giver et stort udseende og kan bæres til fester og bryllupper. Det er let at få dig til at føle, at du ikke har smykker på alle, derfor er det super behageligt for begivenheder, der varer længere.

Perler smykker har optaget en stor del af smykkemarkedet de seneste år, da det er trendy, billigere og kan passe alle fra børn til voksne. Der er en bred vifte af designs at vælge imellem, som er tilgængelige på de fleste steder i dag. Frøpynt smykker, glas og kunst perle smykker og krystal perler smykker er blevet meget populære. Den bedste del er, at det ser godt ud på vestlige såvel som indiske traditionelle tøj. Dette er den nye trend. Så gå til din nærmeste butik for designerperlerede smykker for at give dit tilbehør garderobe en opdatering!

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Klassiske, rå og glamourøse smykker - Dulong Fine Jewelry (Januar 2021).

Загрузка...