Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Amazing Home Remedies for gigt smertelindring

Pin
Send
Share
Send

Når vi taler om gigt, er det vigtigt for dig at vide, at det kun er en arthritis, som påvirker kroppen. I påvirker mange forskellige dele af kroppen, herunder ører, knæ, ankler, håndled og selv de små led i hænderne. Sammen med hævelse og et højt inflammationsniveau medfører dette intense smerter, hvor gigt er bekymret. De for store mængder urinsyrer i kroppen er en af ​​hovedårsagerne til forekomsten af ​​denne sundhedsskader. Der kan være mange andre årsager til det samme. Bortset fra ordentlig faglig hjælp og medicin er det også vigtigt, at en person overholder nogle enkle hjemmetlige midler for at få hjælp fra krisen.

Til dette formål bringer vi dig en liste over top 9 gigthjemmet, der kan bruges hver dag, indtil problemet behandles fra rødderne.

Enkle og nemme hjemmet Remedies for gigt:

Lad os finde her med ovennævnte top 9 hjem retsmidler til gigt smertelindring.

Se mere: Naturlige Retsmidler For Surhed

1. Brug æblecidereddike:

Syreindholdet i æblecidereddike er hvad der virker på den intense smerte ved gigt. For at øge væskens antiinflammatoriske egenskaber kan du altid tilføje honning med det, før du spiser. En teskefuld æblecider i et glas vand skal tages 3-4 gange om dagen. Hvis det virker til din fordel, så øg dosis af væsken til to teskefulde. Honning kan blandes ind i den for maksimale resultater.

2. Bagsoda fordele:

Bagning sodavand er det hjemme produkt, der kan hjælpe med at reducere urinsyre i kroppen og dermed behandle gigt og smerten forbundet med det. Ca. ½ teskefulde sodavand i et glas vand skal indtages hver dag for dette middel. Dette skal ske i højst 4 gange i løbet af dagen og følges, indtil problemet behandles fra rødderne.

3. Kirsebær:

Kirsebærets antioxidantegenskab gør det til en perfekt escapade fra gigt. Anthocyaninerne forhindrer også gigtangrebene og behandler betændelsen i stor udstrækning. Du kan enten have 15 t0 20 sæsonbestemte og friske kirsebær hver dag eller få et glas frisk kirsebærsaft til samme formål.

Se mere: Home Remedies For Backache

4. har væsker

Ved at tage omkring 10-12 glas vand og nogle sunde væsker sikrer du at du spiser ud af toksiner fra kroppen og forbedrer blodgennemstrømningen til det berørte område. Dette vil behandle betændelsen og hævelsen og hjælpe med gigtbehandling derhjemme. Det er en af ​​de nemme metoder til at følge hver dag.

5. Har ananas:

De antiinflammatoriske kvaliteter i ananas gør det ikke kun til en perfekt hjemmemedicin til gigt, men også for gigt, som kun er en form for sundhedsskader. Har en skål frisk ananas hver dag for at få maksimale fordele for at helbrede den smertefulde krise.

6. Citronsaft:

For at neutralisere urinsyre i blodet er et af de bedste naturlige produkter citronsaft. Dette vil automatisk føre til lindring af gigt. Det hjælper også med at styrke vævene ved at give dem vitamin C. Drikk et glas vand med en halv citron presset omkring tre gange om dagen for resultaterne.

7. Bananer:

Kalium i bananer hjælper med omdannelse af urinsyre i væske og gør det nemt for kroppen at skylle det ud og få lindring af gigt. Har 1-2 bananer hver dag for at få en behandling for det samme.

Se mere: Hjem Remedies For Food Forgiftning

8. Koldt vand:

Nedsænkning af den berørte del i koldt vand i 10-15 minutter skal ske flere gange om dagen. Dette er en af ​​de nemme måder at behandle betændelse på og få en kur mod gigt på den ideelle måde.

9. Aktiveret trækul:

Lav en pasta med aktivt kul med lidt vand og fortynd det derefter i et karbad vand. Nu blød det berørte område af gigt i dette i et stykke tid. Dette er godt for gigt i foden. For andre dele kan trækulspastaen påføres et øjeblik. Det vil absorbere urinsyren fra kroppen og behandle krisen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 9 Amazing Home Remedies For Goiter Treatment (Januar 2021).

Загрузка...