Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

50 seneste Mehndi-designs med billeder, der skal prøves i 2018

Pin
Send
Share
Send

Traditionen med pragtfulde hænder og fødder med forbløffende rødbrun mehndi farve kan spores tilbage til oldtiden og dens popularitet vokser hurtigt dag for dag. Husholdnings kvinder til berømtheder, alle elsker bedøvende mehndi designs og bruger dem som et redskab til at tegne andres opmærksomhed.

Hver dag, der foregår, bringer en sort og modernisme i denne kunst. I denne artikel har jeg givet dig nogle unikke ideer og en samling af 50 seneste mehendi designs i 2018 for både hænder og fødder. De fleste af designerne i denne samling er virkelig enkle, men fulde af tiltrækning. Du kan også finde noget kompliceret design, som er perfekt til bruder. Rul ned og vælg den bedste for dig.

Seneste Mehandi Designs i 2018:

Her er vores top 50 seneste mehndi designs som følger.

1. Floral Mehndi Design:

Kig på dette klare men elegante mehandi design. Designet er startet med en smuk blomst midt i palmen. Nogle udsøgte former og blomstermønstre er tilføjet for at gøre designet mere attraktivt. Dette design er ideel til de piger, der ikke kan lide prangende eller ekstravagante designs.

2. Peacock Mehandi Mønster:

Her er en anden illustration af enkelhed og elegance, palmen er pyntet med smukke påfugl mønster kombineret med få mere udsøgte mønstre. Designet har dækket en finger, mens de andre fingre er blevet skaldede.

3. Mehendi Designs til bagside og forside sider af hånden:

Fantastisk mehndi design til bagsiden og forsiden af ​​hånden, blomstermønstre er mere fremtrædende i små detaljer. Hovedblomstens centrum er blevet fyldt med net, mens påfuglestiludvidelserne bruges til at udvide designet. Lignende mønster er skabt på fingrene. Akin stil er blevet vedtaget til bagsiden. Den overordnede mehandi design er ganske enkel, selv en amatør kan også gøre dette design. For at gøre det lyst, kan glitter og dekorative instrumenter også bruges.

4. Forskellige Floral Mehandi Design:

Dette design er bedst til dem, der kan lide moderate mehendi designs. Forskellige blomstrende og indviklede mønstre kombineres sammen for at give hænderpåfyldningseffekten. Dette smukke design er perfekt, ikke kun for familiefunktionerne, men også til bryllupsfest og ferie sammenkomster.

5. Seneste Mehndi Designs med Rhinestones:

Kig på dette modige design, tommelfingeren og hjørnet på bagsiden er pyntet med dejligt indviklet mønster. Du kan se små blomster i et andet hjørne af grænsen. Det samme mønster findes på toppen af ​​fingrene. Tilsætning af rhinestones midt i hver blomst gør dette design mere tiltalende. Udvælgelse af dette dejlige mønster til udsmykning af dine hænder ville være en god beslutning.

6. Klassiske Mehendi Designs:

Dette er det bedste valg for kvinderne, der ønsker at skabe mere fuldstændigt design uden komplikation. Sød blomstermønstre kombineres med store motiver for at gøre designet mere fyldt. Det kan vælges til brudehænderne, men i tilfældet skal du tilføje nogle mere lignende udvidelser til at dække den maksimale del af armens hud. Brugen af ​​glitter på forskellige steder kan forbedre dens tiltrækning.

7. Ny Mehndi Design til Brudehænder:

Her er et andet eksempel på betagende mehndi design til brude hænder. Dette unikke design er skabt af små detaljer og komplekse mønstre. Designet, som er udvidet til håndleddet, er færdigt med en smuk blomst og tre blade. Tiny dotting blomster på forskellige steder er nok til at gøre designet fuld af tiltrækning. Det er et meget kompliceret design, så det kræver professionalisme i frihånds mehndi-kunst. Hvis du vælger det til at dekorere dine hænder på "Big Day", skal du ansætte en ekspert i mehndi kunstner.

8. Dark Mehndi Design til to hænder:

Et helt unikt design til to hænder; højre hånddesign er startet med en sød stor blomst og det samme mønster gentages igen og igen for at udvide det til de to første fingre. Tommelfingeren, lillefingeren og ringfingeren er fyldt i samme stil. Det venstre design er helt anderledes. Den ene side af håndfladen og håndklædet er prydet med et påfugldesign, mens blomstermønstre er trykt i midten af ​​hver finger og tommel. Par prikker bruges til at give den tomme pladsfyldningsfølsomhed. Det er et bedst design til feriefester og familiesammenkomster.

9. Seneste Free Hand Mehandi Designs:

Her er en anden udforskning af kunstnerens kreative evner. Hele skønheden har været indbredt i enkelheden. Den mest fremtrædende del af denne hånddesign er en dejlig blomst, der er blevet udvidet med to store motiver. Samme motiv bruges til at forskønne fingrene. Det er meget simpelt mehndi design. Du kan oprette det, hvis du har et lille greb om den frihånds mehandi-kunst.

[Se mere: Seneste arabiske Mehndi Designs]

10. Wonderful Bridal Mehndi Design:

Kig på dette vidunderlige brude Mehndi design, der har dækket en stor del af armen. Dette design er meget perfekt, hvis dit brudekjole er ærmerøst eller med kvart ærmer. Påfuglens mehendi kunst, blomstermønstre og flotte motiver kombineres sammen for at skabe dette modige design. Skønheden og attraktionen af ​​dette design kan helt sikkert hjælpe dig med at tegne opmærksomheden af ​​mængden ved dit bryllup.

11. Nyeste Mehndi Designs til fødder:

Bedøvelse design til fødderne; søde blomstermønstre bruges til at gøre dette design fuld af tiltrækning. Det er ikke meget kompliceret, så du kan trække det nemt alene. Det er ikke kun egnet til bruden, men du kan også bruge den til at pynte dine fødder til familiefunktioner og fester. Dens skønhed kan forbedres ved at tilføje glitter og andet mehendi dekorativt materiale.

12. Trendy Mehandi Designs til begge hænder:

Dette design er til dem der altid er klar til at vedtage de nyeste og trendy ideer i alt. Det enkelte design er blevet sporet ud på begge hænder med halvdelen på hver. Den mest fremtrædende del af dette design er hjertets form, der fremhæves, når palmerne i begge hænder kombineres. Tipene på otte fingre holdes skaldede for at skabe et unikt tryk. Et godt design til Eid, fester og funktioner.

13. Cool Mehendi Design til håndleddet:

Et koldt design til håndleddet; det er meget enkelt og nemt. Du behøver ikke at få tjenester fra en mehndi-kunstner til at oprette den. Start med at lave en blomst og udvide den mod din hånd ved hjælp af ovennævnte mønster. Glem ikke at give dit design et finish ved at anvende tre prikker i en rækkefølge ved start og slutning af punkter. For at opretholde det unikke design skal du holde hånden åben.

14. Seneste Mehndi Designs til bryllupsceremonier:

Dette er en super sød design at forskønne hænderne til bryllup ceremonier, Eid festivaler samt andre lejligheder. Det er et meget moderat design, der hverken er for mindre eller for fuld. Enkle blomster og blade er arrangeret i en rækkefølge for at dække den centrale del af håndfladen og fingrene, mens sidene holdes åbne. Med dette fantastiske design på dine hænder vil du helt sikkert trække andres opmærksomhed.

15. Elegant Mehandi Design til bruderne:

Elegant mehendi design til bruderne, der kan lide mere fyldige og indviklede designs. Dette design fylder hænderne helt, men du kan kun se et enkelt meningsfuldt mønster, og det resterende design er fyldt med spiraler. Den lille blade mønster på højre hånds fingre gør dette design for nuttet. Det er et kompliceret design, så det kræver meget tålmodighed og praksis. Du bør være en mehendi kunstprofessionel til at gøre det, ellers tage en mehndi kunstners ydelser.

16. Nice Mehndi Design For Girls:

Her er et flot design for college piger at fejre farvel fester, funktionelle uge og sådanne arrangementer. Det er meget simpelt design, så du behøver ikke at være en mehndi-ekspert til at tegne den. Blomstermønstre med smukke motiver er indrammet i designerne, der strækker sig fra håndled til ringfinger. Den resterende del af hånden holdes skaldet. Tilføjelse af sølv eller gyldne rhinestone i midten af ​​hver blomst vil sikkert øge sin tiltrækningskraft. Sådanne designs er meget populære blandt college piger, fordi de er mindre tidskrævende.

17. Nye Tilbage Hånd Arabiske Mehandi Designs:

Se et kig på dette baghåndsdesign til college piger. Det er ret simpelt og unikt. Designet har dækket en mærkbar del af hånd- og armens hud. Der er ikke brugt nogen skyggehånd i den, men variationen i tykkelsen i linjerne gør det iøjnefaldende. Designet slutter med to vedhæftede blomster i arabisk mehndi-stil. Hvis du vil wow dine college venner og fætre, gå ikke glip af dette flotte design.

[Se mere: Seneste Mehendi Designs for Diwali]

18. Nye store blomster Mehandi Design:

I dette mehandi-design er der en stor blomst på nogle hænder med halv blomst på hver. Designets grænselinje er meget tykt og tydeligt. Designet indeholder ikke noget indviklet detaljer, enkle blomster og blade er arrangeret på hinanden følgende måde for at fuldføre det store blomstermønster. Nogle blade er helt fyldte som arabisk stil, mens en række små prikker anvendes på hele design for at gøre det smukkere. Er det at fejre den nærmeste funktion med denne søde blomst ikke en god idé?

19. Smukke nye håndled Mehndi Designs:

En meget enkel, men smuk stil med håndleddet mehndi design kan ses her. Det kan være første valg af college piger, der ikke har meget tid til at tegne kompliceret design. Brug et par minutter af din dyrebare tid til at dekorere dine hænder med dette modige mønster og indsamle inspirationer fra venner og kolleger. Glem ikke at male dine negle med din yndlings neglelak for at flaunt mehndi designen.

20. Nye Mehendi Designs til EID:

Et andet elegant design til pigerne, der kan lide modige designs eller ikke har meget tid til at bruge til mehendi art. Denne hånddesign har dækket meget lille del af huden, mens de resterende holdes åbne. I dette design er fingermønsteret og den store blomst ved udgangspunktet mest mærkbare. Det er perfekt til Eid festivaler, familiefunktioner og formelle sammenkomster.

21. Seneste Shaded Mehndi Design:

I de sidste par år har mehndi-kunstnere introduceret skyggeteknik for at gøre mehandi-designene mere attraktive. Den skraverede mehndi-stil bliver mere og mere populær dag for dag. Her kan du observere en illustration af skygget mehndi design. Designet ser smukke og iøjnefaldende ud. Du kan vælge den til at dekorere dine hænder til Eid festivaler, fester samt bryllup ceremonier. For at øge dets attraktivitet kan skygningen ske i en anden farve. Ellers er sorten også perfekt til dette formål.

22. Seneste Mehndi til cocktail af blade og blomstermønstre:

Godt klaret; en fantastisk cocktail af blade og blomstermønstre kan ses her. Ingen skygge er blevet brugt, men meget tynde linjer (for at udfylde hoveddesignet) gør det ligner den skyggede mehndi. Borderne af alle blomster og blade er lavet i samme tykkelse og konsistens, mens fingre og tommelfinger er helt fyldte for at give designet et traditionelt udseende. Det er et ideelt design til pigerne, der er fascineret af skyggefulde mehandi, men har ikke nogen erfaring at gøre det.

23. Seneste Grand Mehendi til brudens hænder og fødder:

Det er sæt af udførlige mehndi mønstre, der er specielt designet til at dekorere brudens hænder og fødder. Disse typer af nyeste designs er virkelig indviklede og udførlige. I hvert design arrangeres floral mønstre, motiver og udsøgte former vidunderligt. Hver og en dækker en stor del af huden og giver et intenst decked look til dine hænder, arme og fødder. Det kræver dog ekstra tålmodighed og praksis og professionalisme. For at opgradere tiltrækningen af ​​dette smukke design kan du tilføje lidt glitter eller rhinestones midt i hver blomst.

24. Seneste Floral Round Mehandi Design:

Tjek dette unikke blomsterdesign. De søde store blomster er meget fremtrædende blandt de åbne rum. Seneste intrikate mønster er brugt fremhæve fingerspidserne, der ser godt ud. Det overordnede mehndi-design er simpelt og kræver ikke mere professionalisme. Dette evigt grønne mønster er lige så velegnet til Eid, familiefunktioner, fester og bryllupsceremonier, selvom det kan spores på brudens hænder med tilføjelse af glitter og andet mehndi dekorativt materiale.

25. Trendy Perfect Mehendi For Moderne Brude:

Dette eksklusive mehendi design er i overensstemmelse med de nyeste trends og perfekt til den moderne brud. Det er blevet oprettet i arabisk stil. Det er startet med store trekantformer rundt om håndleddet og færdig med sød linje på den store finger. De indvendige dele er dækket af spiraler og runde figurer i en rækkefølge. Ringen stil mønster ved spidsen af ​​stor finger gør designet mere flot.

26. Blomster på Palm Mehndi Designs:

Dette temmelig smukt udsøgte design er den raserende præference blandt de nye mehandi designs 2016. Normalt at implementere denne seneste mehandi, skal du starte fra bunden af ​​din håndflade og tegne frie flydende cirkulære linjer med søde prikker. Dæk dine fingre med samme mønster, der forlader din håndflade uden nogen form for design. Når du er tør, lav blomstermønstre på din håndflade, som du ønsker, og du kan også inkludere blade og detaljer på budet. Lad din kreativitet frigøre sig med dette design, der er så nemt at lave. Enhver kjole kan være perfekt egnet til denne mehndi, når du går ud på side partier.

27. Blomstersten og mønster Mehandi:

Dette indviklede design er normalt beregnet til en anden at gøre på dine hænder og ben. Ideelt til ceremonier som engagement eller ægteskab, gør dette nye design brug af lyse sten på hvert hjørne af mehandi. Dette giver designet en meget glitrende stemning, og ser blændende ud til tilskuerne. Start med at lave meget grundlæggende linjer og cirkler og fyld dem op med mønstre, som du vil. Lad det tørre, når det er færdigt, og vask det af. Når denne proces er færdig, skal du placere stenene på steder, du vil fremhæve. Sørg for, at en sten forbliver på din ringfinger for at henlede opmærksomheden på din nyligt modtagne gave.

28. Bangle Replacement Mehandi Design:

Du skal give det nemt at arbejde på, den seneste mehandi designe en prøve. Når du har tid til at gøre dig klar til en traditionel ceremoni, kan du springe over de armbånd, du bærer hver gang, og i stedet bære denne mehandi på plads. Start med at tegne den grundlæggende disposition, så du ved, hvor mange mønstre du kan lave i det håndrum du har valgt at bruge. Træk derefter lige linjer med trekantet op ad bakke så mange som du vil, så længe det ikke ser for klodset ud. Efter dette trin skal du udfylde trekanterne med nye designs efter dine præferencer. Det er alt, der er til denne smukke, flotte mehandi.

29. Flower, Leaf And Dream Catcher Mehandi Designs:

Er ikke dette nyeste mønster så pænt og ideelt til lejligheder, der kræver, at du har travlt gennem din Mehandi? Det er en af ​​de mest valgte Mehandi designs 2016 hidtil. Begynd med den store blomst på tommelfingeren af ​​din hånd. Du kan lave blade, hvis du har tid eller forlade blomsten afsondret. Næste skridt ville være at dække dine sidste tre fingre vil alternative designs. Forlader det bedste til sidst, er den drømmefanger i fingeren så smukt færdig. En lys neglelak efter eget valg vil gøre dette mønster til en retfærdighed.

30. Påfugl Mehandi til ben:

Når du vil gøre noget med dine ben, mens du har en knælang traditionel ghagra nederdel, er dette dit svar. Se på, hvor prydet og elegant dette mønster er, og detaljerne er svære at matche. Der er ingen tvivl om, at du vil vinde alles ros med dette fantastiske seneste Mehandi design.

[Se mere: Bedste Peacock Mehndi Designs]

31. Central Round Mehandi:

Dette er et twist til det sædvanlige nyeste single design Mehandi. Det samme mønster er trukket på hver finger, og derved skubber man subtilt opmærksomheden på midten af ​​din hånd. Det kan helt sikkert bruges til små traditionelle familiesammenkomster og af piger, der elsker at lave deres egen mehandi.

32. Seneste Rose Mehandi Designs:

En ualmindelig og en nylig Søg blandt nye Mehndi designs, denne har brune farvede roser, der gør tricket til at dække dine hænder med indviklet henna. Den forreste palme er tom, og de andre fingre har den nøjagtige kopi af blomstermønsteret trukket på dit håndled. Dette seneste design er perfekt og nemt til lejligheder som Eid. Det er overflødigt at sige, at hvis du kun har en udydelig fetish for indviklede, men pæne design, vil dette tage trofæet for dig.

33. Fuld hånd brude Mehndi Design til bryllup:

Forsøgt og testet af mange i år ligger kernen i dette nye design i sit enkle, men godt strikkede mønster. Begge hænder prale elegant af den samme henna-kombination, og den er ideel til brude på deres Mehandi og Sangeet ceremoni. Du kan effektivt skjule navnet på din mand i det indviklede netværk af mønstre. En lys rød neglelak vil tilføje mere charme til designet og bør ikke gå glip af.

34. Nye arabiske påfuglefødder Mehndi:

Tal om professionalisme og perfektion, og dette design bliver vinder i begge dele. Det er en påfugl i pigens forreste hæl og dens fjer fra resten af ​​mønsteret op til knæet. En ny trend i de nye Mehandi designs, dette er ideel til brude, der elsker henna i deres krop for at vise deres status som "snart at være gift". Den nederste del af mønsteret, der strækker sig til spidsen af ​​neglen, er et grundlæggende design, der kan toppes med kreativitet fra bagsiden af ​​hovedet.

35. Watch Floral Mehandi Design:

Du kan begynde at forskønne dit design for at nå dette vidunderlige Mehandi mønster på ingen tid. Ideelt til Eid eller low key ægteskaber dækker designet hverken for meget hverken hånden eller for mindre. En central blomst er designet, og så bliver den udvidet som et tårn, dermed navnet. Fingrene er tilbage uden design, undtagen den midterste. Med dette design er du bundet til at garnere alle beundring af gæsterne.

36. Seneste Circular Bridal Mehandi:

Det elegante cirkulære mønster i dette seneste Mehandi design er til bruder, der ikke er det til fyldigere designere. Som du bemærker, er alle mønstre i grupper på 3 cirkler, hvilket gør det så sjovt og geometrisk symmetrisk. Designet kræver en masse øvelse, og du skal tage hjælp fra nogle professionelle til at få cirklerne til at blive perfekte.

37. Seneste Lotus Mehandi Designs:

Denne er så unik som den bliver og ideel til religiøse funktioner, hvor lotus anses for at være et tegn på renhed. Der er ikke meget på dette mønster, og et lille tip til dette design ville være at starte med det centrale palme design først og derefter fortsætte med resten som efter din præference.

38. Den Moderne Blad Mehndi:

Det ser ikke kun godt ud, men det er lige så let at lave og dermed perfekt til piger kort tid. Dette seneste mehendi-design er også ideelt til skoleelever, der ikke rigtig får lov til at udarbejde indviklede designs som i normerne. Alle fingre har bladmønstre stammer fra, hvad der ligner en designet halvblomst nær tommelfingeren. Tommelfingeren er dekoreret med en blomsterblad med blade på toppen.

39. Western Attire Tilbage Mehndi Designs:

Hvis du er gift med en smuk off skulderkjole den kristne måde, vil denne Mehndi hjælpe med at opretholde den traditionelle etniske fornemmelse på din store dag. Et ideelt design til din skulder, det er nemt at tegne og vil ikke teste for meget af din tålmodighed. Selvfølgelig har du brug for hjælp fra en anden til at lave blomsterne, da dine hænder ikke kommer så langt til den præcision, der er nødvendig for at trække kronblade perfekt.

40. To hånd påfugl fjer design:

Hvis du ikke er så imponeret af indviklede og ekstravagante designs, bør det gøre det trick for dig. Begge hænder har gentaget det samme mønster, hvilket gør dette seneste mehandi-design lettere at arbejde med. To store påfuglfjeder dækker håndfladerne i begge hænder, mens de andre udvidede bladmønstre tager sig af at færdiggøre designet for at give det et overordnet simpelt, ædru udseende.

41. Fuld blomstermodeller:

For piger, der ikke er i at arbejde for hårdt og sidder tålmodigt for deres mehandi-designs at tørre, vil dette vise sig at være en velsignelse. Det er lige så let at lave som det ser ud, det indeholder blomster og intet andet indviklet design bliver brugt af. Blomstermønsteret er lige udfyldt med henna og voila, du har dit design klar til at flaunt!

42. Science Mehndi Design:

Selv om det kan se ud som dette mønster har nogle celler og væv med kryds-tværs-DNA-båndene på det første udseende, er det faktisk en nemme mehandi, der overholder de nyeste tendenser. Du kan gøre alt ved dig selv, når du får chancen for at forskønne din håndflade.

43. High Rise Butterfly Mehandi Design:

Der er ingen grænse for, hvor kreativ du kan få med din Mehndi. Men det kan sikkert siges at du vil tage mange overraskelser, hvis dette er den mehandi du vil sport. Dette design udviser enkelhed hele vejen. Med bare en sommerfugl, der dækker håndhuden nær din albueforbindelse, er den helt elegant. Til toppen er der to små blomster for at betegne, hvor meget du har lagt vægt på detaljerne, mens du trækker insektet. Brilliant, er det ikke?

44. Square Mehandi Designs:

Store firkanter og små, med indviklede designs indenfor, er dette nye mehndi design ikke noget stykke kage. Det ser imidlertid ud til at være smukt, og hvis du er patientens art, skal du gå efter det, da du vil være tilfreds med dit resultat efter at du har skabt dette modige design. Mønstrene dækker de fleste af dine palmer og kan derfor være ideel til ægteskabsfester eller store festivaler som Eid, Diwali eller Bhai Duj.

45. Symmetrisk Floral Feet Mehandi Designs:

Udsteder al opmærksomhed på dine hænder og forsømmer dine fødder, er du? Efter at have tjekket dette seneste mehandi design, vil det helt sikkert ændre sig. Så simpelt, men iøjnefaldende, er dette design ren perfektion og et nyt hit blandt bruder i alle aldre. Selvom du ikke er en brud, kan du prøve det på dig selv alligevel for familie sammenkomster og begivenheder at være tale om funktionen.

46. ​​Ny arabisk sten udsmykning Seneste Mehndi Designs:

Gorgeøst dækket af sten og mønstre, vil dine hænder og fødder gøre al opmærksomhed med dette nye arabiske Mehndi-design. Det er ikke beregnet til dig at designe alt selv på grund af det komplicerede. Men hvis du er professionel nok, kan du starte med at gøre omridsen først og derefter fylde de indre mønstre kreativt. Når alt kommer til alt, vil ingen trykke på en pause i din eksperimenteringssession, når de ser det gode, der kommer ud af det.

47. Fingermønster Mehendi Design:

Hvor cool er dette nyeste design til dine fingre? Meget, er hvad du vil sige rigtigt? Det er så simpelt og elegant. Begynd med at lave to tæt placerede lige linjer med lige mellemliggende prikker indenfor. Forlad lidt plads og lav de samme linjer med prikker igen. Dæk centerrummet med runde spiraler, indtil de er fulde. Lav mange små til at konvergere med hinanden. Dette giver mønsteret et finish og får det til at se efter hinanden ensartet. Hold fingrene adskilt tålmodigt, indtil det tørrer, og du er god at gå.

48. Heart Shaped Seneste Mehendi Designs:

Dette er ny stil, mehandi er den rigtige pasform til brude, der planlægger at bære en fuldærmet kjole til deres bryllup. Selvfølgelig kan du føle pladsen til at eksperimentere med din Henna er begrænset, men dette design vil vise dig forkert. Se på motivet og skønheden i dette ekstravagante design, og du vil bare vide hvorfor.

49. Halskæde Mehandi Arabisk Design Til Tilbage:

Dette mehandi design er helt nyskabende og senest, det vil gøre retfærdighed til den dybe nakkebluse, som du planlægger at bære til din bryllupsdag. Til toppen har den den perfekte gyldne glitter i de rigtige rum for at få det til at se endnu mere ud. Mønsteret er ikke for kompliceret i sig selv, men du vil stadig have brug for hjælp til fremstillingen.

50. Bruden og brudgommen Seneste Mehendi Designs:

2018 er et år med konstant konkurrence for at se bedst ud, og du skal være på dit bedste udseende med alt at skille sig ud. Denne seneste mehandi vil tage dit perfektionsspil et skridt højere. Meget indviklet, du har brug for hjælp fra fagfolk, men når du er færdig, vil du se at vælge dette design var en rigtig beslutning fra din side.

Seneste mehndi designs går aldrig til ende, fordi hver gang disse er ombygget med innovative tanker. Alle funktioner og fester tiltrækkes kun af de nyeste mehandi designs.

Med dette nyeste design er du bundet til at få hele beundring af gæsterne. Et tip til designene ville være at holde fingrene adskilt tålmodigt, indtil det tørrer, og du er god at gå. Hvert af mehandi-designet giver dig noget nyt at vælge imellem, hvilket gør din Mehndi-look glædelig unik.

Pin
Send
Share
Send