Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2020

9 Bedste samling af prikkede Rangoli Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send

Rangolis spiller en massiv rolle i de forskellige indiske ritualer. De er et almindeligt syn i festsæsonen. Rangolis er stort set mønster tegnet af indianerne på gulvet med malet ris. Monokrom rangolis anses for at være de smukkeste. Der er mange komplekse og intrikate rangoli designs, men de smukkeste er dem med prikker. Denne artikel vil uddanne dig om de bedste rangoli-designs, der springer prikkemønsteret.

Mest populære prikker Tilslutning Rangoli Designs med billeder 2018:

Her er de bedste rangoli designs med prikker, prøv disse attraktive designs, der giver fredelig atmosfære og lyst kig på dit hjem.

1. The Colorful South Indian Stiplede Rangoli:

Denne type rangoli-design følges i festivaler som Pongal. Designet er fyldt med smukke farver, der opbygger hele designet. Rangolierne har også et smukt firsidigt mønster, der gør det til at se autentisk ud

2. Den mest komplekse Rangoli design med prikker:

Dette design er forskelligt fra ethvert design, du nogensinde har set. Det viser et ottekant design, der sport simple mønstre inde i designet med prikker. Punkterne er forbundet med hinanden ved hjælp af en anden farve, der gør dette design så unikt.

3. The Simple Dotted Rangoli Design:

Dette design er en simpel i forhold til de tidligere. Her tegnes en cirkel i midten, og andre indviklede mønstre gøres omkring hovedkredsen. Uden tvivl er dette en af ​​de smukkeste festlige designer nogensinde, og det er ofte gjort på bengalske lejligheder.

4. De fem parallelle prikker Design:

Dette smukke 5 stiplede design er meget smukt. I midten er der lavet en prik og et indviklet mønster gøres ved at forbinde de fire prikker i de fire hjørner. Mange små prikker trækkes gennem hele designet, som er yderligere forbundet. Mange farver kan påføres på de tomme dele af dette design. Gul, rød og blå vil dog være den bedste farvekombination til dette design.

5. Dot Rangoli Design for Diwali:

Dette design ses ofte under lejligheder som Diwali. Ligesom det foregående gøres dette design også ved hjælp af det parallelle prikkemønster. Her bruges hvid og lyserød jordris til at udsmykke rangoli-designet. Så nu er du nu, hvordan du gør det, hold det på din liste for næste Diwali.

Se mere: Nytår Rangoli Design Billeder

6. Rangoli Design med prikker til begyndere:

Disse er meget nemmere design og beregnet til begyndere. Her er de 9 nemme og små typer af rangoli designs til begyndere. Du behøver ikke være ekspert til at lave dette design. Enhver kan nemt med tålmodighed. Forskellige farver kan bruges til at gøre dette design ser mere attraktivt ud.

7. The Small Dot Rangoli Design:

Denne lille prikken rangoli design er et mesterværk. Den sport et unikt stiplet mønster, som er yderligere sammenføjet. Mange formede risfarver kan anvendes på dette design for at gøre det mere attraktivt. Det er en af ​​de bedste rangoli designs nogensinde.

Se mere: Indiske Rangoli Designs Fotos

8. The Small Rangoli Design med prikker:

Dette er den smukkeste rangoli med prikker. Her tegnes billedet groft på et papir inden den endelige ansøgning. Punkterne er tegnet i et parallelt mønster og fyldt med smukke farver, som forskønner hele designet.

9. Den Stiplede Floral Mehndi Design:

Denne særlige rangoli design er fyldt med smukke blomstermønstre. Dots er udført imellem og til siderne af blomsterdesignet. I midten er der et andet unikt mønster, som tilsyneladende styrer hele designet.

Se mere: Sådan laver du Rangoli-mønstre

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Parental Guidance (Kan 2020).

Загрузка...