Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Stilfuld & Best Grey Veste til mænd og kvinder i trend

Pin
Send
Share
Send

Veste er i grunden ærmerøse tøj, der bæres over overkroppen. Disse bæres over skjorter og t-shirts, ligesom jakker, for at tilføje panache til dem. Trenden med slidvester er hurtigt på vej i modebranchen i vores land, og det er et populært og meget stilfuldt udvalg af tøj i dag.

Seneste og fashionable designs af Grey Vests for Gents and Ladies:

lad os se på thew top 9 grå veste design.

1. Suit Stil Grå Vest:

Dette er en klassisk herreformel vest. Det bæres generelt over trøje skjorte eller knappen ned skjorte, med knapper løber ned midt foran, mens et bælte holder det og kan justeres på bagsiden. Selv om det i dag er slidt uden en blazer og slips, har den klassiske gråjakk vest normalt en lignende farvet blazer over den, mens et slips kan gemmes inde i det.

2. Grå Lang Vest:

Dette er en klassisk oversize beklædning til kvinder, der ønsker at se stilfuldt komfortabelt. Ærmeløs og generelt længere end den øverste du har på dig, dette er en flydende grå vest-top, som enten kan holdes knap eller unbuttoned. Det overfyldte udseende af denne enkle, men smukke vest giver dig et charmerende behageligt udseende.

3. Casual Gray Vest:

Disse er generelt som dragtvesten, men har en mere behagelig og slidt udseende end den stivelsesfulde og formelle følelse, at dragtvesten afgiver. Disse kan bæres over t-shirts, V-hals eller jerseys. Bare smid en lysegrå veste med herreskjorter og hold den nede for den søde dreng udseende.

4. Formelt slid grå Vest:

En anden klassisk vest, der har været trending siden ganske lang tid, kan den formelle gråvest i kvindernes formelle slid bæres over nederdele såvel som bukser, og det ser lige så smart og sexet ud.

Se mere: Red Vest

5. Puffer Style Grey Vest:

Grey Puffer vest, er en populær cykeljakke udskiftning, der er op og kommer i mændens slid mode i nyere tid. Den lette vægt på vesten gør det nemt at bære og giver dig begge, beskyttelsen af ​​en cykeljakke, samt en stilerklæring af veste.

6. Grå Tweed Vest:

Den vestlige beklædningsgenstand giver den karakter, udlåner sin stilopstilling til resten af ​​dit tøj. Denne er til damerne, og det er et af de mest populære valg, hvor damer veste og jakker er bekymrede.

Se mere: Sort Vestkjole

7. Asymmetrisk Slank Grå Vest:

Denne er en oprørskjole vest. Den ene side af vesten er asymmetrisk mønstret, så den overstiger den anden side og er knap til siden i stedet for i midten som en klassisk dragtvest. En asymmetrisk lysegrå vest ser fantastisk formelt ud og dashing på en jakkesæt, og den bedste del er, at du ikke behøver at binde.

8. Kvinder Regular Wear Gray Vest:

Kvindernes puffervest er mere som en jakke båret over almindelige tøj. Den faldskærm som tekstur af kluden giver det udseende af puffiness, derfor navnet på typen af ​​veste. Disse ser smarte ud, når de bruges til afslappede drikke- og aftensfester på stranden eller på nogle udendørs steder.

Se mere: Hvid Vest Kvinder

9. Unisex Læder Grå Vest:

Disse er de bedste typer veste. Fremstillet af læder, skinnende og med et helt nyt niveau af stil og udsagn, kan disse enten være mænds eller kvinders. Selvom lædervestene generelt er mere populære i den sorte farve, vil gråmænds vest eller endog grønne mænds veste se lige så godt ud, hvis de er parret med en kontrastfuld og let tekstureret skjorte.

Veste er ærmerøse over-shirts, der bæres over en række tøj. Tidligere var iført en vest betragtes som en formel beklædningserklæring, som i den var kun bæret af mænd over deres jakkesæt. Veste er imidlertid blevet en ny fashion statement, og bæres af mænd og kvinder.

Pin
Send
Share
Send