Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Bedste Aroma Magic Solcreme Lotion til Skin Production

Pin
Send
Share
Send

Der har været en masse snak om hudpleje og solbeskyttelse. Solstråler kan forårsage uoprettelige skadelige virkninger på din hud, og det er derfor vigtigt at bære et beskyttende lag, inden du trækker ud. Brug af en god solcreme er vigtig del af et skønhedsregime. Her for din bekvemmelighed diskuterer vi det bedste af Aroma Magic solcreme lotion.

Kemisk fri aroma magiske solcreme lotioner i Indien:

1. Aroma Magic Agurk Solcreme SPF 30:

Denne Aroma Magic solcreme lotion er ideel til at beskytte din delikate hud mod solstrålernes hårdhed. Produktet er 100% kemisk fri og uden kunstig duft. Den ultra lyse formulering der anvendes i denne solcreme beskytter huden og hjælper også med at reducere ar og andre synlige tegn på aldring. Agurken efterlader en meget kølig effekt på huden. Få det nu ved at betale INR 160 for en 50 ml flaske.

Se mere: Hjemmelavede solcreme

2. Aroma Magic Sunlite Spray:

Denne er en stærkt anbefalet Aroma Magic Solcreme til fedtet hud. Sprøjten er infunderet med vandbestandig formel, der er nem at påføre og giver effektiv beskyttelse mod sol. Tilgængelig i sprøjteform kan denne sunlitsspray genanvendes, hvis du føler dig svedig eller skal holde ud i længere tid. Denne spray er prissat til INR 750 for en 220 ml flaske.

3. Aroma Magic Gulerod Solcreme Lotion SPF 15:

Dette er en meget effektiv Aroma Magic solcreme lotion, der er absolut kemisk fri og kun fremstillet af naturlige ekstrakter. Denne solcreme er ikke fedtet og danner et beskyttende lag på huden for at beskytte mod de skadelige virkninger af UVA og UVB stråler. De essentielle olier til stede i denne gulerod solcreme lotion også berolige huden og helbreder acne. Desuden er dette produkt rimeligt prissat til INR 130 for et 100 ml rør. Påfør generøst 15 minutter, før du træder ind i solen og forblive ubekymret.

Se mere: Avon Foundation for fedtet hud

4. Aroma Magic Sunblock Lotion SPF 30 PA ++:

Lavet af naturlige ingredienser, er denne Aroma Magic Sunblock Lotion med SPF 30 prissat til INR 180 for 50 ml rør. Produktet er blottet for skadelige kemikalier og tilbyder ægte terapeutiske fordele. Dens mineralbaserede formel giver fuldstændig beskyttelse mod solstråler og sikrer også et generelt godt helbred i huden.

5. Aroma Magic Sunscreen Cream SPF 50:

Denne Aroma Magic Sunscreen Cream SPF 50 er et must, hvis du planlægger en dag ud at svømme eller solbade. Den cremebaserede, høje SPF-formel i denne solcreme sikrer total beskyttelse ved at blokere de skadelige UVA- og UVB-stråler. Den er velegnet til alle hudtyper og kan også bruges til børn. Denne solcreme markedsføres til INR 235 for 120 gram.

Se mere: Aroma Moist Cream

6. Aroma Magic Aloe Vera Solcreme Gel SPF 20:

Dette er en ideel Aroma Magic solcreme til fedtet hud, da det er gelbaseret. Fremstillet af hudfarlige ingredienser sikrer denne Aroma Magic Aloe Vera Sunscreen Gel SPF 20 effektivt mod den skadelige virkning af solstråler. Udover at give fuld beskyttelse, det nærer også huden og forhindrer garvning og for tidlig aldring. Denne solcreme markedsføres til INR 180 for 120 ml rør.

7. Aroma Magic Almond Moisturizing Lotion:

Dette hudplejeprodukt fra Aroma Magic beskytter ikke kun huden, dets SPF 15-formel giver også beskyttelse mod solstråler. Det er helt fri for toksiske ingredienser eller kunstig farve eller duft. Almond Moisturizing Lotion er prissat til INR 175 for 100 ml flaske.

Se mere: Aroma Magic Skin Care Products

8. Aroma Magic Ultra Glow Fairness Gel:

Aroma Magic Ultra Glow Fairness Gel hjælper ikke kun med at lyse hudtonen, det fungerer også som en god Aroma Magic Sunscreen til fedtet hud. Denne retfærdighedsgel har effektive solbeskyttelsesegenskaber og forhindrer også mørkningen af ​​huden. Røret er billigt prissat kun til INR 29.

9. Aroma Magic Honning og Shea Butter Body Lotion:

Denne Honey and Shea Butter Body Lotion fra Aroma Magic serverer dobbelt funktionalitet ved at gøre huden blød og også beskytte den mod skadelige UV-stråler. Den er formuleret med SPF 25 strøm og er ideel til at forhindre solskoldning. Prisen er INR 225 for 220 ml flaske.

Sig farvel om solskoldning nu og trænge frit ud uden frygt for at skade din hud. Bliv smuk i alle årstider.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Best of 2017 Beauty Edition (Januar 2021).

Загрузка...