Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Top 7 Geometric Rangoli Designs

Pin
Send
Share
Send

Geometriske rangoli designs holder et ukonventionelt twist til sig selv. Det er ikke det eneste der er almindeligt i dem. De er nemme at lave og slutresultatet er absolut glædeligt. Hvis der er noget andet, du vil prøve og fejre til dine festivaler, giv et af disse mønstre en tur.

Smukke Geometrisk Rangoli Designs Med Billeder:

1. Diwali Square Rangoli:

At gøre dette er lige så nemt som dagen, da alt du skal gøre er at vælge to lyse farver og lave 4 skærende kvadrater af alternative farver for at danne en større. Dæk midten med to store diyas, og dit job er færdig. Ja, det er så nemt!

2. Cirkulære Blomster Gujarati Rangoli:

For at gøre dette skal du vælge lyse farver som gule og røde og begynde at lave de runde skal til et par blomster, hver med generøs afstand. Dernæst gør kronbladene ved hjælp af linje som eller trekantede mønstre omkring cirklen. Dette er det nemmeste af dette parti og den bedste løsning, når du har travlt.

Se mere: Gulv Rangoli Designs

3. Rød og Hvid Star Rangoli:

Lavet med den ultimative dødbringende kombination af rød og hvid, er dette geometriske rangoli-design intet mindre end perfektion. Du kan altid tilføje flere farver og vride til rangoli, hvis du vil have det til at være lysere. Begynd med en central rød stjerne og fyld det omgivende rum med hvide stjerner, hvilket gør hver en smule større end dens tidligere. På skærende linjer tilføjes rød farve for at få en bedre endevisning.

4. Connected Pyramid Rangoli:

Det er mere kunstnerisk, dette mønster er farverigt og er egnet til festivaler som Holi og Diwali. Lav sorte grænser og form først et 3D pyramide som skelet. Sæt derefter forskellige farver i dem, når du går, og udfyld de venstre ud mellemrum for at få dem til at ligne en trekant.

Se mere: Rangoli Rice Designs

5. Square Arc Rangoli:

Dette er endnu en rød og hvid rangoli, der er egnet til lyse lysområder og mørke gulve, hvor hvid vil skille sig ud. Begynd med at lave et centralt lille firkant og lave pile på alle sider. Afslut dit mønster ved at lave en større firkantbue, der dækker det indre geometriske rangoli-kunstværk.

6. Cirkulære Om Rangoli:

Hvis du fejrer Shivaratri, vil det ikke være meget besvær og vil ikke trætte dig nemt selv i din hurtige. Efter at have lavet den centrale 'Om' med Gul, Blå, Rød og Hvid, fortsæt og lav grænsen med lyse farver og dit job er færdig.

Se mere: Rangoli med forskellige materialer

7. Triangle Diwali Rangoli:

Til denne skal du have lyse nuancer og en mental forberedelse til at tegne mange trekanter, det er det. Tegn sekvenseringstriangler i alle former og farver, og placer derefter diyas der omgiver det for at fremhæve farven. Slutresultatet vil efterlade dig tilfreds.

Så hvis du keder dig med de sædvanlige regelmæssige rangoli-designs, kan du dekorere din hall eller din indgang med disse mønstre og få alles ros for din perfektion.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Rangoli With Geometrical Shapes By 7X4 Dots Latest Muggulu Designs With Chitti Chitti Chukkalu (Januar 2021).

Загрузка...