Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Top 9 Nail Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send

Der er forskellige typer af tatoveringer, der bruges i neglene i disse dage. Disse er også en mode trend at bruge decals og forskellige typer klistermærker til neglene. Derfor kan du, hvis du vil, nemt dekorere den normale polsk med disse ting, som du nemt kan få fra deko-butikkerne. De leverer også forskellige typer af sten, som også kan bruges til at pryder hænderne. Du kan prøve at købe sorte eller andre omrids grænsekort og du kan også købe forskellige forskellige blomster eller andre mønstre for at bruge dem i overensstemmelse med valget af basisfarve af poleret, du har på.

Bedste Nail Tattoo Designs:

Nedenfor er de top 9 typer af negle tatovering designs, som du nemt kan købe fra negle kunst butikker.

1. Golden Decals Nail Tattoo Designs:

Golden decals tatoveringer er ret populære i disse dage. Disse bruges mest til fester. Hvis du har nogen pastelskygge base maling, så skal du helt sikkert prøve at købe nogle af disse. Disse er for det meste taget ud af pladen ved hjælp af vand, og så kan du sætte dem på en tørret basisfarve efter eget valg. Disse kan holdes sammen med festkjole, sarees og andre outfits.

2. Stones Negle Tattoo Designs:

Dette er en anden form for sammensætning af negle decals med sten og også du kan købe disse gyldne gel dekaler, som er ret populære. Disse kan bruges på en enkelt søm, og du kan bruge sten til de andre til at lave en kombination af forskellige deco materialer.

3. Trendy Nail Tattoo Designs:

Disse er trendy tatoveringer, som du kan købe fra deco leverancer. Du kan bruge disse ved enten at tage dem ud af klistermærker eller du kan også bruge dem med vand. Det afhænger af typen af ​​klistermærke, du køber. Du kan bruge dem på matbasen og bruge et overtræk til at forsegle dem.

4. Floral Stickers Nail Tattoo Designs:

Disse er blomster klistermærker, og du kan bruge dem på siderne. Disse er ret trendy og meget flot. Du kan bære dem med pastellfarvet tøj og du behøver ikke lave nogen frihåndsmaling for at få disse færdige. Disse er derfor meget nemme at bruge.

Se mere: Tongue Tattoo Pictures

5. Keramiske klistermærker Nail Tattoo Designs:

Du kan prøve gel- eller keramiske klistermærker som dette. Du kan sammensætte disse med løsfarvede glitter og du kan også bruge disse med sten. Disse er korrekt slidt med party get ups.

6. Geometriske Negle Tattoo Designs:

Disse er geometriske tatoveringer, som du kan prøve. Disse bruges i forskellige farver. Disse er også tilgængelige i forskellige nuancer og også gyldne nuancer. Derfor kan disse være med festkjole.

Se mere: Hår Tattoo Style

7. Symmetriske Negle Tattoo Designs:

Disse er en anden type negle deco, som du kan bruge på dine hænder. Du kan bruge en mørkere base for at gøre dette look mere fremtrædende. Du kan også bruge sten eller bruge nogle prikker med dottingværktøjer af forskellige former i symmetrisk design.

8. Små negle tatovering design:

Du kan købe små mønstre som et hjerte eller en blomst fra forskellige butikker. Disse kan bæres med forskellige farvede poleringer. Du kan også bruge blomsterdekorationer, og disse gør kunst meget let at skabe, da du ikke behøver at bruge tid til at lave design med tegningsværktøjer.

Se mere: Face Tattoo Designs

9. Floral Nail Tattoo Designs:

Disse blomster tatoveringer er meget kreative at se på. Du kan bruge mørkere basisfarver og derefter bruge disse typer sømstifter og derefter bruge et overtræk. Disse kan bæres til somre, og du kan også bære disse til din skole eller gymnasier. Du kan købe disse fra nærmeste butikker nemt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: TOP 9 NAIL ART DESIGNS COMPILATION - MUST SEE - YOU NEED TO TRY (Januar 2021).

Загрузка...