Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Stilfulde Heeled Loafers I Forskellige Design

Pin
Send
Share
Send

Mode udvikler sig i alle afdelinger. Selv evolutionen kunne ses i sko også. Der er kategori defineret som loafere, som generelt er de uformelle sko, der forbliver stilfulde og velegnede til fester og funktioner. Det bedste valg til fester for både mænd og kvinder kan være dette. Der er forbedret sort med hælede sko, som er kvindernes sko eller loafere, der passer til fester eller funktioner. Igen er der mange sådanne sorter, der kan noteres i hælede loafere til kvinder.

Seneste Heeled Loafers i Indien:

Her er listen over top 9 hælede loafere,

1. Moderigtige Heeled Loafers:

De fashionable hælede loafere er højhælens loafere, som generelt bæres af fagfolk og er også ret dyre. Det bedste valg kan skinne og mousserende sorte farvede hælede loafere, der passer bedst til enhver funktion eller fest.

2. Shining Heeled Loafer:

Den hælede loafer sko har mange sorter at blive bemærket, og en sådan skinner loafers, som vinder velegnet til bryllupper og alle. Disse skinnende loafers føjer til kvindens personlighed og forbedrer deres skønhed ved det skinnende udseende. Det bedste valg kan være rødfarvede sko.

3. Heeled Block Loafers:

De hælede loafer kvinder er den nye slags loafere, som også kan bruges til afslappet formål. Hælen er blokeret fra bunden, hvilket giver det et anderledes udseende at blive beundret. Desuden kan det bedste valg være rødfarvede blokhælede loafere.

4. Sharp Heeled Loafers:

De skarpe hælede loafere er de midterste hællevere, hvor hælen forbliver meget skarp. Disse bruges generelt af professionelle kvinder. Virkelig, skuespillerinden og alle kan klare sin skarpe kanthæl. Det bedste valg til skarpe hælede loafere kan være sorthælede loafere.

5. Pinkish Penny Loafer:

Penny loafer hæle er de skarpe hæle til rådighed i dag. Modellerne og skuespilleren prøver disse slags hæle. Kvinderne penny loafers med hæle giver helt anderledes udseende at blive beundret. Det bedste valg til dette kunne være pinkish penny loafers.

6. Gigi Pump Loafers:

High heeled loafer pumper er den nye række sko tilgængelige online. Pumpe skoene er helt stilfulde sko, som kan bæres til fester eller funktioner. Damerne hælede loafere kunne være behageligt denne slags sko. Det bedste valg kan være sortfarvede sko.

7. Street Pump Loafer:

Den stablede hæl loafers kan være en af ​​de slags street pumpe loafers til rådighed i dag. Gadepumpen giver virkelig et sødt udseende for at blive beundret på funktioner eller fester. Det forbliver klassisk ved forskellige lejligheder. Det bedste valg kan være rødfarvede pumpelabere.

8. Casual Heeled Loafer:

Det afslappede formål er det daglige slidesko, som kan bæres af kvinder, der går på kontoret. De uformelle sko forbliver klassiske ved forskellige lejligheder. De skal praktiseres, hvis de bæres dagligt. Kvindernes sorte loafer med hæl ville være det bedste valg for de kausalhælede loafere.

9. Party Wear Heeled Shoes:

De stablede hælede loafer kvinder har mange sorter at blive vist, men disse er nogle af de bedste. Festet slid hælede sko er mest egnede at være stilfuld og skinnende. Disse kan deltage i forskellige lejligheder. Det bedste valg til dette kunne være rødfarvede hælede sko.

De hælede loafere har mange flere sådanne sorter, men disse var top 9 af dem. Disse sko eller loafers bæres normalt til fester og fungerer for at forblive klassiske. Nogle af dem er de bedste pumper, skarpe, fashionable og skinnende loafers til fester og funktioner. Selv for det daglige behov kunne der være uformelle hælede loafere.

Pin
Send
Share
Send