Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Top 15 bedste øjenskygger til hver øjenfarve tilgængelig i Indien

Pin
Send
Share
Send

Der er forskellige velkendte virksomheder, der tilbyder øjenskygger. Nogle farver er meget lide fra bestemte intervaller.

Nedenfor er de øverste 15 øjenskygger, der er et mustkøb for hver kvinde til at skabe glamourøst udseende, være det til regelmæssigt slid eller til festtid.

Seneste øjenskygger til rådighed i Indien:

1. Maybelline Farve Tatovering-Edgy Emerald:

Disse er mono tilfælde med bestemte farver. Disse er meget kendte og en favorit af mange kvinder. Du kan også købe andre farver ligesom Fierce og Tangy, malet lilla osv. Disse kommer til 350 INR til 400 INR ca. 4gram.

2. Clinique Alt om Shadow Duo - Som Mink:

Dette er dyrt tilfælde af to farver i lysebrunt og beige. Dette er for at skabe et smukt nøgne og naturligt udseende til dagtid og regelmæssigt slid. Dette er 2,26 gram og kommer til en ekstremt dyr margen på 3000 INR ca.

3. Konad Classic Romantisk Kvinde:

Denne palette indeholder 3 farver og alle er i forskellige nuancer af pink, violet og perle. Perlefarven kan bruges til at skabe en highlighter-effekt. Du kan købe dette og skabe en Smokey pinkish effekt for dagtid. Du kan købe dette til 7,5 gram til en pris, der er ret høj på 850 INR til 900 INR ca.

4. Amara Kosmetik Skygge:

Dette er en 4-farve sag, og du kan bruge disse forskellige farver regelmæssigt. Du kan købe denne 11 grams sag til en pris på 1200 INR til 1500 INR ca. Farverne er som vist på billedet ovenfor. Den har en sølvfarvet højttalerfarve, grå farve, en lys sortagtig farve og en mørk sort farve, som du måske har brug for at skabe en meget fest stil.

5. Konad Classic Woman Palette:

Denne palette indeholder 3 farver og alle er i forskellige nuancer af chokolade, grøn og perle. Perlefarven kan bruges til at skabe en highlighter-effekt. Du kan købe dette til 7,5 gram til en pris, der er ret høj på 850 INR til 900 INR ca.

6. Nvey Eco Organisk skygge - Midnat Blå:

Dette er en matblå farve og kan være god til et blødt dagtidsdrag. Dette er økologisk og giver ingen irritation, når det bæres. Du kan købe denne 1,5 gram til en pris på 1500 INR til 1800 INR ca.

7. Lakme Color Illusion-Pink Pearl:

Dette er en meget favoritfarve for mange kvinder. Dette har lyse shimmers og kan bæres til regelmæssig neutralt lyserød nuance og også til dagtimerne, når du går ud for at shoppe eller for pigernes aften. Du kan købe dette til 3,5 gram for 750 INR til 800 INR ca.

8. Lakme Color Illusion - Gold Pearl:

Dette er en smuk gylden skinnende farve, der kan bruges til fest og traditionelle lejligheder. Dette er meget godt for garvede overflader. Du kan købe dette til 750 INR til 800 INR ca. 3,5 gram.

9. Lakme Color Illusion-Blue Pearl:

Dette er en lyseblå farve med lyse shimmers. Dette kan være meget godt for dagen slid. Dette er prisen på 750 INR til 800 INR for 3,5 gram.

10. Loreal Paris Infallible Monos-Forever Pink:

Dette er en lyserød beige farve og har høje shimmers. Dette kan være godt for dagen, og selv om natten ser ud, når du vil have en lys neutral pinkagtig farve. Dette er for 3,5 gram prissat til 500 INR cirka og er en favorit blandt mange kvinder.

11. Loreal Paris Infallible Monos-Purple Obsession:

Dette er en skinnende lilla farve og kommer i en enkeltpakke. Dette er dyrt og kan bruges som festfarve. Dette er 3,5 gram og er prissat til 500 INR ca.

Se mere: Bedste Eye Shadow Kit Indien

12. Loreal Paris Infallible Monos-Evig Black:

Dette er en sort skygge, og du kan bære dette for at skabe en fest som drama. Dette er en 3,5 grams sag og kommer for 500 INR ca.

13. Lakme Stylist Drama Crayon:

Dette er et højt prissat farvekridt, der giver en jævn effekt, når den påføres. Dette er nemt at anvende. Dette glider nemt, og det er nemt at komme hurtigt op, selv når du er på arbejde. Dette kan også være godt for begyndere. Dette er en 4,4 gram blyant og kommer for 700 INR til 800 INR ca. Dette er dyrt, men du kan købe dette, hvis prisoverkommelighed ikke er et problem, og du vil have en god kvalitet, der er let at bruge farveblyant.

Se mere: Bedste Eye Kajal Brands

14. Color essence Pearl Effect Pencils:

Disse er til dem, der ønsker at undgå tid til at anvende pulveriserede farver og brugen af ​​pensel. Disse gør applikationen nemmere med kun få glider, der skabes en fuld skinnende effekt. Disse har skinnende og blank effekt. Dette kan være godt for dem, der går til fest og kan også være gode for dem, der har flaky overflade. Dette slides imidlertid ud for dem, der har olieagtig overflade. Du kan dog købe disse og bære disse let i din pose og i et par sekunder kan dit udseende komme i kontakt med ven, når du ikke bærer et lille spejl. Du kan få pink, grøn, sølv, lilla osv. Fra dette sortiment. Disse kommer til ca. 150 INR til 200 INR ca. 2,25 gram og er let tilgængelige.

Se mere: Himalaya Eye Kajal

15. NYX Jumbo Eye Pencils:

Disse tilbyder cremet glatte farver, og du kan bruge disse ved at skarpe dem som normale blyanter. Disse er nemme at bruge og meget lette at bære i pung. Disse kan dog ikke være gode for dem, der har olieagtig overflade. Men hvis du ikke kan lide at bære farverne og derefter anvende med pensel, så er det hvad du skal købe. Disse passer let i en lille taske og er meget nemme til touch-ups, selvom du ikke har et spejl. En blød glide er, at alt kan gøres om få sekunder. Disse i spændende farver og disse har lys shimmer. Disse er prissat til 350 INR til 400 INR cirka for 5 gram blyantvægte.

Pin
Send
Share
Send