Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

6 bedste aminosyrer til hårvækst

Pin
Send
Share
Send

Ved du, hvordan man bruger aminosyrer til hårvækst? Ja, det er rigtigt! Aminosyre spiller en meget vigtig rolle for at opretholde et sundt hår. I dag er der mange mennesker, der lider af forskellige hårproblemer, så dit hår kræver aminosyrer, der skal ledes til hovedbunden for at danne keratin og producere hår. Så du kan tage det ved overvældende masser af aminosyrer du kan øge din hårvækst, skabe dit hår tættere og endda holde hårtab. Således diskuteres i dag i denne artikel om aminosyreens rolle i hårvækst.

Håret er hovedsageligt klar til et protein kaldet keratin. Hårkeratin er lavet af 16 aminosyrer, som udvikler 'keratiniseret' (de danner keratin) i hovedbunden; tidligere hår stammer fra scalps overfladen. Aminosyrer er intet andet end at konstruere blokke af protein i vores krop. Desuden skaber aminosyrer også røde blodlegemer, som ressource næringsstoffer og ilt til hårsækkene. Aminosyrer er opnåelige i tillægsform for at understøtte hurtig hårvækst.

Bedste aminosyrer til hårvækst:

Der er fem typer aminosyrer, der er ansvarlige for hårvækst. Selvom det ikke er ret så enkelt som det, kan du hurtigt og hurtigt genoprette hårets helbred ved overvældende høje doser af nogle af de vigtigste aminosyrer. De er som følger;

1. L - Glutamin:

Dens produktion falder med alderen, hvilket betyder, at yderligere forsyning af glutamin er afgørende fra middelalderens alder for at fremme hårvækst. Kroppens opfordring til glutamin forstærkes også i hele stressperioden, og når kroppen er under fysisk spænding. Glutamin er fremstillet af glutaminsyre. Dette konstruerer håret ved at transportere svovl, som er afgørende for hårvækst.

Se mere: Aloe Vera Gel til hårvækst

2. L-cystein:

Denne aminosyre er kendt for at fremme hårvækst. Det genopretter hårets kvalitet og tekstur, og det anerkendes at dobbelt hårets længde. L-Cysteine ​​stopper også håret fra at falde ud, og det har en rensende virkning i kroppen. Cystein er en stærk antioxidant, der forsvarer håret mod solskader og andre skadelige stråler. Det giver også svovl til hårceller for at genoprette deres kvalitet og styrke. De vigtigste kostgrundlag for cystein indeholder broccoli, hvedekim, kylling, spire og visse mejeriprodukter som yoghurt og mælk.

3. L-methionin:

Denne aminosyre er en solid antioxidant og et svovlbehandlingsanlæg, et afgørende element for at frustere hårsygdomme. Methionin er en anstændig lipotropisk, da den har fordele ved nedbrydning af fedt og forhindrer fedtopsamling i arterier og præcise kropsområder. Denne funktionalitet af Methionin hæver blodstrømmen til hårsækkene og hovedbunden. Fisk, brasiløtter, kornkornæg og sesamfrø er få gode baser af methionin. Det nyder godt af tidligt hårtab. Det genopretter også hårtekstur, overlegenhed og udvikling.

Se mere: Er kartoffel god til hårvækst

4. L-lysin:

Lysine tilslutter sig hårvækst. Det er signifikant i funktionen af ​​mange proteiner, og det er en vital aminosyre, der er afgørende for den samlede vækst. Lysine er ikke skabt inde i kroppen. Som en vital aminosyre skal lysin bruges op.

5. L-Arginin:

Arginin er meget centralt for vækst og tæller hårvækst. Det stimulerer væksthormonproblem og er afgørende for metaboliske processer. Arginin spørger niveauet af nitrogenoxid i vores krop, som før motiverer kaliumåbningen af ​​cellerne. Derfor er der forbedret blodforsyning til rodhåret, og der påtegnes derfor hårvækst. Mens Arginine fremstilles tilstrækkeligt i kroppen, kan dens mangel blive afbalanceret af førende cashewnødder, kokosnødder, hasselnød, solsikkefrø, sesamfrø og hvedekim i vores kost.

Se mere: Sådan bruges øl til hårvækst

6. Tyrosin:

Dette er ikke-essentiel aminosyre ansvarlig for hår og hudfarve. Tyrosin giver melanin. Det behandler angst, sorg, søvnløshed og ekstra stress-relaterede vanskeligheder, der forsinker sund hårvækst. Mælke- og sojaprodukter, limabønner, mandler, fisk og græskarfrø er få madbaser underholdende i Tyrosine.

På den måde hjælper aminosyre med hårvækst, og jeg håber du kan lide denne artikel aminosyrer til hårvækst og finde det nyttigt såvel som effektivt!

Pin
Send
Share
Send