Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

15 bedste turiststeder at besøge i Pondicherry

Pin
Send
Share
Send

Pondicherry er en favorit blandt alle turister og rejsende. Da det blev styret af franskmændene i omkring tre hundrede år, vil du helt sikkert finde nogle af dens indflydelse her. Det har nogle af de bedste arkitekturer, gallerier, søer, damme og haver du nogensinde skal vidne. De maleriske landskaber, frodige grøntområder og det mousserende vand er nogle af dets specialiteter. Hvis du planlægger en tur til Sydindien, skal du komme til Pondicherry. Din ferie her vil være vidunderlig. Hvis du leder efter en tour guide, har vi nævnt nogle forslag.

Smukke Pondicherry turist steder at besøge:

Pondicherry er et af de mest berømte turistmål for turister. Denne artikel udarbejdede en liste over 15 fantastiske turiststeder at besøge i Pondicherry til din turplanlægning.

1. franske fort louis

Den franske Fort Louis af Pondicherry er et vigtigt monument og en førende turistattraktion. Det var en af ​​de tidligste virksomheder, der blev lavet af franskmændene, da de først bosatte sig i Indien. Det har store underjordiske kamre, hvor ammunition, våben og våben blev opbevaret. Det blev bygget i år 1709 og skal besøges en gang.

2. Aayi Mandapam:

Aayi Mandapam er en vidunderlig regering park beliggende meget tæt på Pondicherry. Det blev bygget i det sekstende århundrede og er en stor attraktion i dag. Det blev bygget i den græsk-romerske arkitektur stil og har stor historisk betydning.

Se mere: Steder at se i Mangalore

3. Søer og haver:

Pondicherry er bedst kendt for sine mest fantastiske destinationer som søer og haver. For at nævne nogle kan vi tænke på Botanisk Have, Bharathi Park, Chunnambar Backwater og Keezhoor. Disse backwater søer er nogle af de smukkeste steder, du nogensinde vil se i Pondicherry. De er populære picnic spots og har en hel del besøgende dagligt.

4. Aurobindo Ashram:

Aurobindo Ashram blev oprettet af Sir Aurobindo Ghosh, der havde brugt ganske mange år i Pondicherry. Det er besøgt af tusinder af hengivne hvert år og er en velkendt turistattraktion i dag. Det er et berømt pilgrimscenter og er også et sted, hvor du vil finde fred og afslapning.

Se mere: Manali turist steder

5. 19. århundrede lys hus:

Det 19. århundrede lyshus ligger ved de røde bakker i Gorimedu nær Pondicherry. Dette sted er fem kilometer væk fra den vestlige del af byen og er ofte besøgt af flere turister. Det er en stor attraktion i Pondicherry og skal besøges en gang.

6. Ariyankuppam arkæologiske websted:

Ariyankuppam Arkæologiske Site er lig med paradis for alle turister og rejsende. Her blev der fundet mange vigtige og antikke romerske artefakter, som omfattede vinbriller og sauce krukker. Flere stykker af indisk og middelhavs keramik blev også opdaget efter grundig udgravning. Dette er et af de mest berømte turiststeder at besøge i Pondicherry.

Se mere: Turiststeder i Mysore

7. Fransk Krigsmindesmærke:

Den franske krigsminde er en vidunderlig virksomhed beliggende i Pondicherry. Det er en salut til alle de trofaste soldater, der kæmpede frygtløst på slagmarken og gav ofre for deres liv for landet. Det står som en stærk afspejling af den franske kultur og ser meget majestætisk og storslået fra en afstand.

8. Regeringspark:

Government Park of Pondicherry er en typisk grøn have beliggende i Union Territory. Det ser spektakulært ud og er et godt sted for dem, der søger en tid med fred og ro. Atmosfæren og den dejlige atmosfære vil helt sikkert gøre dig forelsket i dette sted. Denne park er et af de bedste og smukke Pondicherry turist steder at besøge til sightseeing.

9. Statue Of Joan Of Arc:

Statuen af ​​Joan of Arc er beliggende i Union Territory of Pondicherry. Det er en historisk statue og er bygget ved hjælp af den uberørte marmor. Det er omgivet af en smuk udsmykning og står som en hyldest til den store Joan of Arc, der havde vist stor styrke og mod på slagmarken. Hun var en sand martyr og har været en inspiration for mange.

10. Auroville:

Et af de bedste steder at besøge i Pondicherry er Auroville. Det er et meget fredeligt og smukt sted med fuld af grønt. Folk fra hele verden kommer til at se stedet og nyde sin skønhed. Et vidunderligt sted at nyde visionen om Sri Aurobindo og mor. Ca. 1-2kilometer er Matrimandir synspunkt. Til Matrimandir er den gyldne struktur bedst og giver et vidunderligt syn og er et fantastisk og charmerende sted midt i haven.

11. Raj Niwas:

Raj Niwas er den officielle bolig for løjtnant guvernør i Pondicherry. Blandingen af ​​fransk og indisk stil arkitektur er utroligt mærkbar. Generelt er den ikke åben for offentligheden undtagen på visse nationale helligdage. Dens beliggenhed er nær stranden, hvilket giver det en fantastisk udsigt og den vidunderlige have i fronten tilføjer skønhed af stedet. Der er også en park nær dette sted kaldet Bharathi Park, som også er et fantastisk sted at tilbringe tid.

12. Villianur:

Det er et smukt turiststed nær Pondicherry kun ca. 20 minutter væk fra den største by Pondicherry. Det bedste punkt af tiltrækning på dette sted er kirken. Historiske templer som den herre Siva og Vishnu er også til stede. Dette sted har et gammelt Sri Gokilambal Thirukameswar-tempel, som er bygget i en mærkbar arkitektonisk stil. En årlig bilfestival afholdes på dette sted, der tiltrækker mange turister til at besøge Villianur. Dette sted er også kendt for sine andre turiststeder som St. Lourdes Kirke, Ezhai Mariamman Temple, Swami Ram Temple og Varadaraja Perumal Temple osv. Det er også et populært picnic sted, da det ligger tæt på den største by Pondicherry.

13. Pondicherry Beach:

Denne strand er et af de bedste Pondicherry steder at se. Det er meget populært og er det perfekte sted at nyde en kølig brise og slappe af. Der er masser af cafeterier, feriesteder og restauranter nær stranden for de besøgende. Dette sted er også godt til solbadning, øve yoga, spille beachvolleyball og andre sjove aktiviteter. Dette sted er bedst til sjov kærlige mennesker og for dem, der er tæt på naturen og værner om den naturskønne skønhed af stedet. Det er et sødt og dejligt sted at besøge og bør besøges mindst en gang, hvis du leder til Pondicherry.

14. Pondicherry Museum:

Dette smukke museum er beliggende i Bharathi Park og er berømt for sin unikke samling af skulpturer. Det er et must en gang besøge Pondicherry turist sted. Et stort galleri med arkæologiske fund, der går tilbage til Arikamedu romerske tider, er til stede, og der vises også dekorerede statuer. Galleriet huser også forskellige artefakter tilhørende Cholas og Pallavas i Pondicherry og Karaikal. Det har også flere bronze statuer af guder og gudinder sammen med kunsthåndværk, kunstværk og tempellamper. De har også en bred samling snegleskaller bragt fra stranden. Man må besøge dette museum for sikker at værne om de fantastiske gamle ting og kende antikviteternes skønhed.

15. Chunnambar Boat House:

Chunnambar er den mest populære bådplads, der er berømt for sit bagvand og frodige grønne miljø omkring det. Dette sted tiltrækker mange turister, der nyder sejlsport på Boat House nær Chunnambar River. Dette sted er bedst egnet til sjovt elskende mennesker og foto fanatikere. Dette smukke sted byder på forskellige aktiviteter med hurtige både, motorbåde, jetskies osv. Uden at være tunge på lommerne. Du kan nyde god kvalitetstid og udforske stedet med minimale udgifter. Det er også en god picnic stedet og aften gange er de bedste at nyde sejlsport.

Disse var de 15 bedste turiststeder at se i Pondicherry. Som en ivrig rejsende skal du besøge Pondicherry og nyde sine fantastiske turistmål. Du vil blive overrasket over bygningen, den naturlige skønhed og charmen på stedet.

Pin
Send
Share
Send