Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Yoni Mudra - Sådan gør du trin og fordele

Pin
Send
Share
Send

Yoni Mudra Betydning:

Yoni Mudra er en af ​​de gamle indiske praksis. Det er blevet nævnt i mytologi, at folk i gamle dage, som også kaldes gyldne dage i Indien, plejede at udøve mudra. På det tidspunkt var mudra ikke noget, der skulle praktiseres. Mudra var faktisk da en form for liv. De behøver ikke finde som helst specielt til mudra. Det var en måde for deres eksistens. Det var iboende i deres livsstil. Det er hovedårsagen til, at sundhedssystemet i disse dage var så stærkt.

Der var ingen medicin i disse dage. Selv mange dødelige sygdomme som kræft, aids og alle var ikke så populære da. Det blev ikke engang hørt. Det er for øjeblikket kun dengang, at vores livsstil er blevet så meget forstyrret og stressende, at mange sygdomme er blevet som et husstandsnavn i dag. De er så meget almindelige. Videnskaben har helt sikkert udviklet sig meget, men helt ærligt at spise allopatiske lægemidler i så lang tid er slet ikke godt i det lange løb.

De hjælper og påvirker dit interne system på en eller anden måde. Det kan være tilfældet, at i dag ikke er i stand til at se sine nedslag, men gradvist bliver de så store og svære at undgå. Det er hovedårsagen til, at selv i dag selv læger anbefaler at øve yoga og mudra øvelser for et sundt og langt liv.

Se mere: Uttarabodhi Mudra

Nu kommer til dagens yoni mudra. Denne er meget vigtig. Hvorfor lade mig fortælle dig det. For det første er der ikke plads til pause i dagens stressfulde liv. Folk kører lige og løber uden nogen grund. Det kaldes passende som rat race. Så i dag, når du vågner om morgenen, har du travlt til din arbejdsplads eller skole. Når du kommer tilbage om aftenen, er du dråbe dødt træt, og du har hverken tid eller energi til din familie eller andre aktiviteter. Så hvad skal en mand gøre i så fald? Du har kun 24 timer til dig selv, og du skal bruge det fuldt ud. I så fald forsøger vi at skabe plads til freden.

Mange mennesker har praktiseret yoga og mudra udgør bare for at opnå det niveau af fred. Vi længer alle efter denne fred i vores daglige liv. Og det er den primære årsag til, at folk praktiserer yoga. De praktiserer det i en årrække og derefter får de ekspertise på det. Derefter kan de løsne sig fra den nuværende materielle verden og rejse til en anden verden, hvor der er fred og stilhed. Men ved du, at der er en form for yoga, som nemt kan hjælpe dig med at løsne sig fra verden og rejse til dit indre selv. Nå så mudra eller yoga form kaldes Yoni Mudra. Dette er de vigtigste yoni hånd mudra yoga fordele.

Yoni Mudra trin, betydning og fordele:

Lad os finde ud af betydningen af ​​Yoni Mudra:

Lad os forstå betydningen af ​​Yoni Mudra. Yoni er et gammelt sanskritord, der betyder "livmoder" eller "livmoder". Som du måske ved, at når baby er indeni livmoderen, er den i live-scenen, men stadig er den løsrevet fra den eksterne verden. Det er helt isoleret fra de eksterne problemer og spændinger i verden. På lignende måde løsner yogi mudra dig fra den eksterne verden.

Se mere: Vajra Mudra Fordele

Trin for hvordan man gør Yoni Mudra:

Siden hånden yoni mudra er sådan en relevant yoga pose. Således vil vi forklare dig næste som hvordan du gør det.
Nedenfor er nogle af de korte trin som hvordan man gør denne mudra -

1. Da denne øvelse ikke indebærer nogen siddende eller stående instruktioner. Så, du kan gøre som du vil. Men det vigtigste punkt, som du bør huske på, er at du skal sidde i en meget behagelig position. Bær løse tøj og sidder i en stilling, hvor der ikke er for meget støj. Hvor du kan koncentrere dig bedre. Og hvor du er fuldstændig blottet for nogen verdslige spændinger eller anliggender. Så tag en dyb indånding og endelig begynde denne mudra.
2. Placer tommelfingrene i øret tæt på dine øret huller.
3. Luk dine øjenlåg ved at placere dine indeksfingre på dem.
4. Skub din langfinger på begge sider af næseborene.
5. Tryk på dine læber sammen med de resterende fingre
6. Frigør din langfinger, men hold indånding og udånding.

Yoni Mudra Teknik:

Yoni mudra har en meget speciel teknik. Hvad der sker i dette er, at når du begynder at få ekstra kant eller øve over denne mudra, så begynder du at visualisere livets chakraer. Mange gamle yogier eller praktikere har allerede fortalt, at de er begyndt at se deres liv som en chakrabevægelse. Du kan også se dit tidligere liv også. Jeg mener, at der helt sikkert vil være nogle vigtige punkter eller milepæle i dit liv. Du ser dem. De livsminder, der har efterladt et indtryk på dit liv. Også, når du bliver dygtig over denne yoni mudra meditation så vil du være i stand til at høre din indre stemme. Vi har alle en indre samvittighed eller indre stemme, men det bliver sænket ned på grund af de ydre påvirkninger og tryk. Så, yoni mudra tager sig af det samme.

Det siges også, at du kan høre lyde i denne yoga pose, som også kaldes som mystiske lyde. Det er bredt antaget, at de højrehåndede folk hører lyde fra højre øre, mens venstrehåndede folk hører lyde fra venstre hånd. Også den holdning, der anbefales i yoni mudra, er siddhasana. Dette betragtes som den bedste yoga pose til at opnå en ekspertise og kontrollere dine lavere åbninger. Men det er ikke alles kop te at lave siddhasana. Så du kan begynde med padmasana. Og en gang, når du er færdig med de nederste åbninger, kan du begynde med forseglingen af ​​øvre åbninger.

Fordele ved Yoni Mudra:

Disse omfatter også nogle sundhedsmæssige fordele

  • Det er meget nyttigt at slippe af med stress og depression.
  • balance nervesystemet.
  • Hold dig altid afslappet og foryngelse af sind og sjæl.
  • Det er meget nyttigt at udvikle den mentale fred.
  • Giver åndelig ro og fred til dit hjerte og sind.

Se mere: Vayu Mudra For Gas

Sidste ord:

Koncentration er nøglen til yoni mudra. Du skal gøre en masse indsats for at koncentrere dig, og så kan du kun udmærke dig i yoni mudra.

Pin
Send
Share
Send