Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

Tips til at hjælpe dig med at tabe øvre mavefedt hurtigt

Pin
Send
Share
Send

Øvre mave fedt er det mest fremtrædende område, der kan bulk til kroppen. Det ser forkert ud og forårsager sundhedsmæssige problemer, der kan spænde fra hjertesygdomme og brystkræft til selv demens. Denne artikel viser, hvordan du kan slippe af med denne øvre mavefedt.

Hvad forårsager øvre mavefedt?

Selvom der er mange grunde til dannelsen af ​​øvre mavefedt, bør disse simple fejl, vi laver, undgås for at forhindre massen:

 • Spise usund, olieagtig mad resulterer i ekstra fedt at blive opbevaret i den øvre mave.
 • Mangel på motion og aktivitet kan føre til ujævn opbevaring af fedt
 • Stress er en anden vigtig faktor for opbevaring af fedt
 • Yderligere sundhedsproblemer som hjertesygdomme, skjoldbruskkirtlen og hormonel ubalance kan føre til øvre mavefedt
 • Overdriven medicin uden ordentlig livsstil

Sund kostvaner og kost Tips til at reducere maven i overkvaliteten:

Disse trin forklarer klart, hvordan man kan slippe af med øvre mavefedt ved at lave meget enkle ændringer i vores hverdagsliv:

Trin 1

Du skal inkludere en diæt, der er rig på kalcium eller rig på ikke-fede mejeriprodukter. Dette vil medvirke til at reducere vægtforøgelsen i den øvre maveplads. Du skal skære dit kød i mindre strimler og skære brødet i mindre halvdele. Sammen med dette spiser flere eller 3 til 4 måltider en dag, der er lys, bedre end at spise 2 tunge måltider om dagen. Dette holder dit stofskifte fuldt opladet og vil moderere blodsukkerniveauet til normal.

Se mere: Øv for at reducere blegemidlet

Trin 2

Du bør forsøge at reducere mængden af ​​kalorier med 250 for at tabe ½ pund hver uge. For hver eneste pund af fedt i din mave skal du forbrænde 500 kalorier hver dag i en måned. Du kan gøre dette ved at holde sig væk fra junk food og fra fødevarer, der er højt i transfedt. Opt for helkorn og højfibre fødevarer, som tager kroppen længere at fordøje. Disse fødevarer vil holde dig fuld i længere tid og rette dit stofskifte på ingen tid.

Trin 3

Du bør reducere sukker i din kost, som det akkumuleres i maven regionen. Vælge for vand eller urtete og fedtfattige kostvaner. En fedtfattig er bedst, der har frugt og grøntsager og højtfibrigt korn, der hurtigt brænder fedtet. Fiberrige fødevarer er kendt for at være rige på vitaminer og mineraler, og de holder dig fulde i længere tid. Uønsket og stegt mad, forarbejdede fødevarer og nødder tilføjer til fedtopbevaring i maven, så hold dig væk fra dem.

Se mere: Hjem Remedies At Miste Belly Fat Fast

Trin 4

Prøv at fylde din mave før et måltid med suppe eller vand. Dette vand vil fylde dig og få dig til at føle dig mindre sulten. På denne måde vil du ikke spise over. Du kan også tage noget vand i løbet af måltiderne eller mellem dem.

Øvelser til at reducere maven i maven:

Trin 1

Du bør prøve at gøre 200 til 300 minutter aerob træning hver uge. Dette vil medvirke til at tabe mavefedt i den øvre region. Dette kan gøres ved at cykle, svømme eller jogge i en time i cirka 5 gange om ugen for at forbrænde 25000 kalorier. Dette er 2/3 af et normalt pund af fedt.

Trin 2

Du bør forsøge at arbejde mere i dit daglige liv for at forbrænde flere kalorier. Dette vil miste fedtet fra maven, især det øvre område. Du skal tage trappen og ikke elevatoren og parkere din bil længere væk fra porten, så du skal gå en strækning.

Se mere: Hvordan man taber nedre mavefedt

Trin 3

Du bør tone din maves muskler og dit kerneområde for at få en fladere mave. Du kan gøre dette ved at lave sideskår 2 til 3 gange om ugen med bøjede knæ og med dine hænder bag på hovedet. Du skal løfte din krop ud af gulvet, indtil den kommer til en 45 graders vinkel, og den lavere krop tilbage på jorden. Du skal gentage dette fra 15 til 20 sæt.

Du bør supplere denne livsstil med ordentlig søvn, der må ikke være mindre end 8 timer om dagen. Drik masser af væsker hele dagen for at holde dig selv hydreret.

Øvrige øvelser til at brænde øvre mavefedt til mænd og kvinder:

Motion er en afgørende del af fedtreduktion i den øvre mave. Den rigtige motion regime kan bidrage til at forbrænde overskydende fedt og give dig en flad underliv du altid drømt om:

 • Reverse Crunches
 • Double Crunches
 • Stående Side Bend
 • Twist Crunches
 • Lunge Twist
 • Rolling Plank
 • Cykeløvelse
 • Lodret Ben Crunch
 • Mage vakuum
 • Kaptajnens stol.

Disse øvelser for at tabe øvre fedt mave kan udføres af både mænd og kvinder derhjemme.

Effektive tip til at reducere øvre fedt mave:

For at vide, hvordan man taber øvre mavefedt, følg disse enkle, men effektive tips:

 • Skær ned på kalorier. Sig nej til junk food, olieagtige snacks og desserter.
 • Sørg for at følge en regelmæssig øvelsesrutine for at holde dit fedt i stykker
 • Afslutning af rygning og alkohol kan fremskynde fedtreduktionsprocessen
 • Meditation kan hjælpe dig med at håndtere stress og få dig til at kaste de ekstra inches
 • At sove godt i mindst 6-8 timer om dagen kan øge dit stofskifte og hjælpe dig med at tabe fedt
 • Medtag masser af frisk frugt, grøntsager og nødder i din kost
 • Hold dig til magert kød og drik rigeligt vand hele dagen

Upper Belly Fat kan være meget frustrerende. Men foruroligende over det, uden at handle, forværrer kun situationen. Det er tid til at fokusere på dit helbred og komme tilbage til en sund rutine. Du vil genkende værdien af ​​al tid og kræfter, når du nemt kan passe ind i dit yndlingspar af denims igen!

Pin
Send
Share
Send