Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 bedste kvadrat tørklæde designs til kvinder i trend

Pin
Send
Share
Send

Square tørklæde design er dejlige og trendy. Der er bred vifte af tørklæder som bomuld, silke, kashmir, uld osv. Afhængigt af sæson og stil kan du vælge nogen af ​​disse tørklæder. Disse damer firkantede tørklæder er stilfulde og elegante. De er designet af top mode mærker. Flaunt disse stilfulde tørklæder på din egen måde.

Der er trykte tørklæder og traditionelle, der ser etnisk ud for alle de afslappede udflugter. Du kan binde dem på forskellige måder. Lav en simpel knude foran eller bagpå. Det afhænger af dit modevalg. Det kan også vikles rundt om nakken.

Hvordan man bærer et kvadrat tørklæde:

Der er forskellige måder at bære et kvadrat tørklæde på, en sådan metode er:

Tag kvadratet tørklæde. Fold tørklæde i halvt for at lave en trekant. Hold trekanten en ende på forsiden. Og tag de løse ender på bagsiden. Lav en knude. Løsning lidt, så frontdelen ser pæn ud.

Hvordan man laver et kvadrat tørklæde:

Der er forskellige måder at binde et firkantet tørklæde på. En sådan metode er:

Fold tørklæde fra et tip til et andet. Det gør en trekant. Derefter foldes tørklædet igen, så den spidsede kant rører den lige overflade. Fortsæt nu at folde, indtil du får en lille trekant. Tag nu delen af ​​tørklædet og vend rektanglet rundt om halsen og binde knuden enten til forsiden eller på siderne afhængigt af dit valg.

Der er endnu en måde at indpakke tørklæde på. Tag kvadratet tørklæde. Pak det rundt om halsen. Lad enderne løsne.

Du kan også pakke tørklædet rundt om dine hænder ved at gøre det som et band med en knude. Vælg noget levende farvet tørklæde til dette formål.

Se mere: Sådan slår du en headscarf

Bedste Square Scarf Designs til kvinder:

Her er få firkantede tørklæder, vælg blandt nedenstående 9 firkantede tørklæder,

1. kvadrat silke tørklæde:

Dette er et smukt silke kvadrat tørklæde. Et dejligt sort og hvidt tørklæde med store sorte prikker på den. Lavet af ren silke. Det er blødt på huden. Stoffet er meget glat og glans. Grænserne har en dejlig lyserød foring. Dette er et ideelt kvadrat tørklæde, som kan bæres på forskellige måder.

2. Trykt Silk Square Scarf:

Lavet af ren morbær silke. Det er blødt og elegant. Farverne er så attraktive, og tørklædet kan bæres på forskellige måder. Kvadratet tørklæde kan også fungere som et sjal. Det er stort og udskrifterne er meget elegante. Denne store firkantede tørklæde id er udelukkende håndlavet, og rullen er syet af erfarne designere. Farverne er meget behagelige og ser traditionelle ud. Det passer til alle afslappede og festbegivenheder.

3. Designer Small Square Scarf:

Dette er et lille firkantet tørklæde på 40 * 40 cm. Den har orange og gule blomster med en blågrøn baggrund. Lavet af ren silke. Det kan bæres på forskellige måder. Det kan bruges som tørklæde eller lommeplade. Stil det på din måde Silken er meget blød og kantet finskåret.

4. Blomsterprintet Chiffon tørklæde:

Denne er en dejlig lyserød blomstret chiffon tørklæde til alle de dejlige damer. Det har kvast ender. Chiffonmaterialet er blødt og hyggeligt. Det er blødt på huden. Dimensionerne er 100 * 100cm. Det lyserøde blomstermønster ser så smukt ut. Det er bare rigtigt for forårssæsonen. Kan draperes i stil på forskellige måder. Går godt med et sort ensemble.

5. Gul Firkantet Halstørklæde:

Få denne gule og marineblå stripe mini kvadrat tørklæde. Det ser så behageligt ud. Den er lavet af chiffon. Stoffet er blødt og glat. Tilføj dette til din garderobe for at forbedre din modefølelse. Binde dette rundt om halsen og vis tørklædet i stil. Striperne ser så elegante ud. Dette er ideelt til formelle lejligheder. Det stribede stof giver det formelle udseende til tøj.

6. Silk firkantet hals tørklæde:

Lavet af ren silke. Dette tørklæde er marineblå i farve med polka dots og kæde mønstre på den. Det ser ret cool ud. Indpak det i stil omkring halsen. Ser meget cool ud til afslappede udflugter. Kæden på tørklædet ligner et juvelmønster. Silken er blød og skinnende. Det ser meget stilfuldt ud. Det ligner næsten et smykkestykke rundt om halsen. Går godt med sorte toppe.

Se mere: Cotton Scarf Designs

7. Plaid Square Scarf:

Et klassisk plaid kvadrat tørklæde. Tassel kanterne tilføjer mode til tørklædet. Det plaidmønster er så elegant. Den røde og hvide kombination er smuk. Den er lavet af polyester. Det har frynse detalje. Kan bæres på hvide toppe. Materialet her er meget blødt og let på huden.

8. Håndlavet Cotton Square Scarf:

Dette er håndlavet af højeste kvalitet vintage saree. Denne bomuld kvadrat tørklæde har violet chevron print på det. Ser meget etnisk ud. Dette arbejde fra håndværkere på tværs af landdistrikterne opretholder vores kultur. Kanterne er trimmet meget fint. Tørklædet ser dejligt ud på enhver afslappet toppe. Dette accenterer din mode. Halstørklæderne er lavet ved at overlappe nogle sarees og sy dem sammen for at få et firkantet tørklæde.

9. Big Green Scarf:

Et smukt grønt chiffon stort firkantet tørklæde. Tørklædet kan bæres på mange forskellige måder. Pak det rundt om halsen eller brug det som et sjal. Det ser meget stilfuldt ud. Chiffonmaterialet er blødt og blødt. Går godt med den afslappede påklædning. Kan også binde hovedet og lave en dejlig fashion statement.

Et dejligt sæt kvinders kvadrat tørklæder. De er tilgængelige i alle farver og designs. Vælg fra de bedste mode mærker og flaunt dem i stil. Check ud for silke dem, der er bløde og elegante. Det går let på huden og er velegnet til formelt slid. Disse firkantede tørklæder er så elegante og kan føje til din modefølelse.

Se mere: Kvinders Designer Halstørklæder

Pin
Send
Share
Send