Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Cute Designs i Single Diamond Rings for Relationship

Pin
Send
Share
Send

Enkelt diamantringe er smukkere i udseende sammenlignet med andre designerringe. Jo mere ringet ser kompliceret ud, jo mere er det, at de enkle ringe ser fantastiske ud fra en afstand. Enkelt diamantringe ser rig og beundringsværdig ud med sin enkelhed og kongelige mast. En enkelt diamant, uanset om det er en ægte diamant eller en amerikansk diamant, skinner den dejlige enkeltdimension hårdt end en klynge af diamanter sammen.

Single Stone Diamond Ring Designs:

Nogle utrolige designs med single diamond stud i guld, sølv, platin og rose guld er opført i vores artikel for at give dig et overblik over skønhed single diamond ringe.

1. Single Diamond Engagement Ring i guld:

En enkelt diamantring i guld med en perfekt solitaire runde hvide diamant kan stjæle hjertet af mange med et blik på det. Den forstørrede gnistre fra den hvide diamantskæring gør mesmeriseringen ud med sin glitter.

2. Designer Single Diamond Ring:

En enkelt diamantring i guld med filigree-arbejde på ringbåndet ser fantastisk ud. Den fine skåret spids fra to sider 'marquise hvide diamant ser utroligt ud. Ringen er hult indvendig til den perfekte finish af filigrenarbejdet.

3. Prinsesse Cut High Stud Sølv Ring:

En prinsesseskåret diamant monteret over en sterling sølvring ser fantastisk ud. Den hvide firkantede enkelt diamantring design vil alene se strålende ud på fingrene på din dame med glansen i sin skinne.

4. Single Diamond Stud Sølv Ring:

Et storslået design, der er rigeligt og kongeligt i sin stil, kan være en med en lille diamantstub i ringbåndet, der helt dækker diamanten fra alle sider. Diamantringen med enkeltsten i den kan være enkel, ædru og alligevel strålende i design.

Se mere: Prinsesse Cut Diamond Engagement Rings

5. Single Baguette Stackable Diamond Band Ring:

En guld enkelt diamantring kan designes med et smukt design som dette. En baguetteformet skåret diamant fastgjort i midten af ​​den gyldne ring vil være et rigt design, der forherrer skønheden i dine fingre.

6. Single Diamond Mænds Ring:

En enkelt diamant vielsesring kan være designet med bredbånd og en stor diamant i midten. Sådanne designs ser godt ud med guld. Platin design er også bredt, hovedsagelig for ringe lavet til mænd.

Se mere: Opal Engagement Rings

7. Single Shank Tulip Basket Engagement Ring:

En enkelt sten diamantring med en diamant placeret på toppen af ​​en tulipan kurv ser utroligt ud for engagementer. Tulipeskindformet kurv på toppen løfter diamanten ser strålende ud og skinnet gør også et smil.

8. Sød Single Hvid Diamond Blomster Stacking Ring:

Guld enkelt diamantringe ser så utroligt ud som de andre metalringe. Et blomstermotiv motiv på toppen og en lille diamant skinner i midten vil være et dejligt mønster. Hvis du vil foreslå din kærlighed, ville en smuk ring som dette være noget at blæse.

Se mere: Big Diamond Vielsesringe

9. Single Stone Wave Moderne Ring:

Enstens diamantringe i et moderne design er en fremragende ny stil med slidringe. En snoet bølget ring med den ene ende, der skinner på fingeren og den anden under fingeren er en fremragende ny ringform. En enkelt sten skinner på toppen ser utroligt ud.

En enkelt diamant solitaire ring ser så ikonisk ud i hænderne på en smuk dame dedikeret til at tilbringe sit liv skinnende ligesom den simple, men blændende diamant på hendes ring. Enkelt diamantringe er så meget populære blandt alle ringene. De er meget efterspurgte til folk, der har en smag af undervurderet, klassisk stil, men alligevel en dristig erklæring om at bære rige og elegante smykker. Over studsringe er normalt en skade på fingrene og kan ikke bæres i regelmæssigt liv, mens en lille enkelt diamantring passer så smukt på damefingre som om de er lavet til hinanden.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Single People Wear Wedding Rings For A Week (Januar 2021).

Загрузка...