Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Best Grade 2 CT Diamond Ring Designs i Indien

Pin
Send
Share
Send

Diamanter er den mest populære dyrebare sten blandt feminin samfund. Diamanter kæder, ringe er de to mest værdifulde gaver en mand til deres bedre halvdel under særlige lejligheder. Kommer til to karat diamantring, som faktisk vejer omkring 400milligram eller 2,5 gram. 1 karat diamantringe er forholdsvis mindre til to karat, men begge er almindeligt brugt som vielsesring. Selv om der er en prisforskel mellem den ene og den to karat diamantring, elsker folk at købe den større størrelse diamant på grund af sin glød og elegance.

Diamanterne kommer i et andet farveområde D, der er farveløst til lysegult Z. Diamanterne er af forskellige former, og den stil, som diamanten er placeret på ædelmetal som guld eller platin, kan være Solitaire, Halo-stil, Masterwork-stil, Classic Stil eller som tre sten studded på ædle metaller.

Bedste kvalitet 2 karat diamantringe til specielle dage:

For Valentinsdag, der giver rygraden til evigt mænds liv med et hjerteformet eller smaragdskåret diamant, ville det være den overraskelse, som hun aldrig ville have drømt om !! Her er vi nødt til at dele nogle unikke og stilfulde designs af diamantringe lavet af to karat opført.

1. Round Cut 2 karat diamantring:

Rund snit kan afvises som et mesterstykke, når det kommer til at vælge en diamantring til enhver lejlighed, især som en forlovelsesring eller som en vielsesring. Størrelsen på den 2 karat diamant gør diamanten glitter ud, når den kombineres med en almindelig hvidguld ring.

2. Princess Cut 2 Karat Diamond Ring:

Den næstsalste mest solgte 2 karat diamantring er Prinsesse cut design. Diamanten er formet som firkantet eller rektangulært.

3. Radiant Cut 2 Ct Diamond Ring:

Det er et af de perfekte engagementer med sin unikke snit og glød. Den mest solgte farve af diamant er G farve.

4. Emerald Cut 2- karat diamantring:

I smaragd design har diamantstenen opskæringer, som rejser sig op, og når man ser på midten, giver det en labyrint slags udseende. Den centrale smaragd diamant skåret sten kan parres sammen med to sider små diamant sten.

Se mere: 1 karat diamantring

5. Oval Cut 2 karat diamantring:

Diamanterne er skåret i en oval form, og stenens farve kan opnås efter kundens præference.

6. Pear Cut 2-karat Diamond Ring:

Pæreformet diamant med en række franske diamant sæt og rundt om ringen giver det glitrende udseende til bruden. Diamantmønsteret kan være halo-pæredesign kombineret med platinametallet.

Se mere: 5 karat diamantring

7. Hjerteformet 2 karat diamantring:

Denne type design er drømforlovelsesringen til enhver pige, da hjertet er symbolet, der bruges til at udtrykke kærlighed og kærlighed. Denne designet ringet kan være begavet til enhver særlig lejlighed som Valentinsdag for at gøre pigen forelsket i en mand til evighed.

8. Pudeformet 2- karat diamantring:

Denne type design kan også kaldes som antik design eller vintage design. Dette design har fået øjnene af mange unge. I midten er der pudeudskåret diamant placeret omgivet af runde mousserende diamanter på platinringen.

Se mere: 3 karat diamantring

9. Marquise Shaped 2 karat Diamond Engagement Ring:

I dag er mode med at bære guld forlovelsesring falmet ud. Valget til at bære hvidguld er kommet ind, så at erstatte guldfarve med sølv med en 2- karatslip diamant er det bedste valg og ved også at vælge den rigtige klasse diamant, der gør snot udstråler gul guldfarve.

At købe en diamant er ikke let, der er forskellige ting at tjekke sammen med design og form valg. En af de vigtige vurderinger for at dømme renheden af ​​diamanten og dens karakter. De mest kendte er GIA og AGS labs for at vurdere karakteren.

Gemme

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: WHAT IS THE PRICE OF FINEST 1 CARAT DIAMOND IN INDIA? QUORA (Januar 2021).

Загрузка...