Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

13 Særlige flotte Big Nose Ring Hoops til kvinder

Pin
Send
Share
Send

Næse ring er en af ​​de mest populære trends i nutidens mode, alle kvinder kan lide at bære det og det kan gå med ethvert moderne eller traditionelt outfit. Næse ring er også en af ​​de integrerede dele af de indiske bryllupsmykker, hver brud kan lide at bære det, og det forbedrer en dame skønhed. Den kan fås i alle metaller som sølv, guld og diamant med mange former og størrelser. Næse ring er et smukt supplement til en dame.

Der er meget forskellige slags næse ringe, som kan give dig eksklusiv og du kan lave en fed stil erklæring ved hjælp af stor næse ring som en prop. Store næse ringe hænger ned i næsen, hvilket giver et eksklusivt og spektakulært udseende til et kvindes ansigt. Det får kvinden til at se attraktivt og centrum for tiltrækning i mængden og er temmelig eyeing catchy one.

Næse Ringe i stor størrelse:

Lad os få et overblik på traditionelle store næse ring designs til særlige udseende i bryllup ceremonier.

1. Traditionel Brude Big Nose Ring:

På bryllupsdagen ønsker bruden at se anderledes ud, stilfuld men alligevel traditionel og etnisk. Denne type guld og perle store næse ringe kan give hende de himmelske og rene udseende. Denne type store næse ring giver et attraktivt udseende til bruden ansigtet og gør hende til et blæsende udseende.

2. Pure Gold 10 MM wide Big Nose Ring:

Næseringen er lavet af rent guld og er næsten 10 mm bredt i vejret. Disse typer store næse ringe er også kendt som clicker og kan bæres, selvom din næse ikke er gennemboret. Denne type næse ringe synes cool og kan bæres med nay outfits og giver dig en hip hop ser også.

3. Etnisk Maharashtra Stil Big Nose Ring:

Denne type næse ring er brugt i Maharashtra (vestlige del af Indien). Næse ringen har er designet med perle og har en longish udseende. Det er generelt slidt på siden af ​​næsen og tilføjer enorm skønhed til kvindens ansigt.

4. Diamond Big Nose Hoop Ring:

Hvem kan modstå efter at have set denne sizzling diamant næse ring. Næsen ring eller "bali" er designet med enkelt 14 hvide glansdimensioner og en lille en hængende, hvilket giver et ekstra forbedret udseende. Disse typer af store sløjfer ser godt ud på skarpe og spidsede næser og geler med traditionelt slid mere.

5. Big Nose Ring med Polki:

Polki store næse ringe ser smukke ud og ser meget smukke ud og virker meget attraktive. På næse-ringen er tre sten besat i betelbladeform med små sizzling polka overalt og en perfekt til enhver speciel lejlighed eller til festivaler.

6. Kundan Big Nose Ring Hoop:

Disse typer af kundan store næse ringe synes meget smukke og giver et traditionelt udseende til kvindens ansigt. Ringen er designet i guld og de små røde klokker, der er fastgjort til det, giver et fascinerende udseende til et kvindelig ansigt. Denne type store næse ringe er meget populære i indiske især i Rajasthan og tilstødende områder.

Se mere: Hoops til næse ringe

7. Røde og grønne sten Big Nose Ring:

Den store næse ring kaldes også som "nath" i Indien og betragtes som lovende og skræmt ornament bæret ved speciel lejlighed. Den er udformet i rød og grøn sten på det solgte metal, der har perlekæde, så det kan rettes ordentligt.

8. Sølv Big Nose Ring i Blomstermønster:

Næseringen er udformet i sølv og giver et himmelsk udseende til en kvinde. Den er udformet i blomstermønster på en cirkulær måde og ser ud til at være smuk på kvinden, der har skarpe træk. Næse ringen ser meget cool ud med de fleste af de outfits og giver dig et tiltalende udseende.

9. Big Blue Nose Stud Ring:

Disse typer af studs kan håndlavet og endda skræddersyet efter din smag og stil. Ringen er udformet i en rund form og ser sikkert meget smuk og sensationel ud, når den bliver vundet af unge eller teenagepiger til også at collage til alle parter eller på hangouts.

10. Floral Nose Stud:

Studs kan fås i mange former, men denne floral form og rød krystal er iøjnefaldende for alle, og det giver det perfekte tryk til dit udseende, og disse store næsehoveder kan blive slidt når som helst og hvor som helst, og det kan passe med enhver kjole.

Se mere: Næsebring Sort

11. Store næse ringe i guld:

Denne store guld næse ring kan give hende et rent og eksklusivt udseende, og disse to røde krystaller forøger ringens skønhed. Dette er et perfekt valg for guld elsker. Det kan passe bedre på den runde form ansigt.

12. Black Metal Big Nose Ring:

Denne store næse hoop ring ser smukke og charmerende med sort hængende diamant, gør det til et spektakulært udseende. Det er nyttigt for enhver fest slid går, som sort er en farve, der passer på ethvert outfit.

Se mere: Small Nose Ring Stud

13. Big Nose Pin:

Denne smukke store næse pin med gylden blomst med rød krystal og hængende perle ser charmerende, det kan være begavet til nogen på grund af sin unikke stil det kan være slid i enhver lejlighed. Det kan passe til enhver næseform og enhver aldersgruppe.

Store næse ringe bruges generelt ved enhver speciel lejlighed af kvinder som ægteskab eller i enhver gunstig anledning. Den store stilfulde næse ring er båret af berømtheder både i Hollywood og i Bollywood for at få de varme og elegante udseende. Denne type næse ringe markerer en generel skønhed og forbedrer udseendet og over alle kvindernes skønhed.

Gemme

Pin
Send
Share
Send