Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

15 nyeste design af guld diamantringe til ham og hende

Pin
Send
Share
Send

Guld betragtes som lovende og rent og på grund af dette er det et af de mest brugte og vigtige elementer i bryllupper og funktioner. Det er guldsmykker, der aldrig går ud af mode. Design, mønstre og alle ændrer sig, men den grundlæggende essens i guldsmykker er den samme og er altid den foretrukne over andre smykker til glans og glans. Guld og diamant er som de ultimative to ting til eksklusive, udsøgte og udsmykkede endnu delikate smykker.

Forskellige typer guldringe med blændende diamanter:

Kvinder kan blive onde fra at vælge de forskellige designs, denne kombination har at byde på. Her vil vi kigge på de top 15 guld diamantring designs til mænd og kvinder.

1. Gold Diamond Rings for Girls:

Unge piger og moderne piger i nutidens tider foretrækker sarte guldringe med diamanter. Disse kan være en del af hverdagen smykker eller kan være en fremragende gave til dem på særlige dage som fødselsdage, første dag i office osv. De er minimalistiske og har ikke nogen udførlige mønstre, men bare den ene diamant i den delikate gyldne ring skiller sig ud.

2. Mænds Plain Gold Diamond Ring:

Mænd er lige så modbevidste, og de har deres eget sæt design at vælge imellem, når det kommer til guld diamantringe. De har forskellige designs, og disse tykke guldbåndsringe med diamanter er valgt til bryllupper og traditionelle funktioner.

3. Golden Diamond Ring med hjerte til kvinder:

Diamanter er en piges bedste ven. Delikat designede hjerter med diamanter i guld er et af de foretrukne designs blandt kvinder. De elsker absolut dette design. Guld diamantring saree lavet i 18 eller 22 karat. Hjertet kan også være enkelt eller kan også være dobbelthjertet i overensstemmelse med ens design præference.

4. Bryllup Gold Diamond Ring for kvinder:

Bryllup er en særlig lejlighed og er en af ​​de mest mindeværdige dage i ens liv. Disse glitrende diamanter besat og placeret strategisk i 14 karat gul guldring er perfekt til en kvindes D-dag. Der er en stor diamant placeret i midten som en krone på toppen.

5. Hvidguld Diamond Ring for kvinder:

Hvidguld er i dag en ny trend i smykker. Hvidguld ser smukt ud og med diamanter er perfekte gaveoptioner på fødselsdage, bryllupper, funktioner, festivaler mv. I 18 karat hvidguld med diamanter er disse himmelske udseende ringe, der gør et til at se ud som en pige.

Se mere: Platin Diamond Rings

6. Black Gold Diamond Ring for Men:

Meget unik i stil mode og helt i en anden liga er disse fulde sorte guld diamant ringe udelukkende til mænd. De skiller sig rigtigt ud, når en mand bærer dem, da ringen selv kan tale om mængden om manden. Disse er ikke de samme typer af hvide diamanter i guld, men er til folk, der elsker at eksperimentere.

7. Guld Diamond Ring med perler til kvinder:

Perler og diamanter er strålende kombination, der udstråler klasse og skønhed i smykker. De perler, der anvendes i disse guld diamantringe, er ferskvandsperler i form af knapform. Da de er som en stor knap, skiller ferskvandsperlen sig og ser elegant ud med konturerne af lyse diamanter.

8. Gold Diamond Floral Rings for Women:

Blomster og kvinder er også meget ens og dermed symbolske. Kvinders kvaliteter ligner det til en blomst. De dejlige syv diamanter prydet blomst prægede smukt på delikat guldring fuldføre denne ring. Desuden er diamanter også besat i to lineære mønstre for at give en fin definition til den gyldne ring.

9. Rose Gold Diamond Rings for Women:

Rose guld er en legering af guld og kobber, der bruges til at lave dyre smykker. Det har skabt enorm popularitet for charmen og det ser ud som rosenguld har. Disse røde guld diamantringe er besat med dyre diamanter fuldt ud. Den rosa farve af rosenguldet smelter smukt med diamanterne.

10. Gold Diamond Infinity Rings:

Infinity tegn med diamanter er et unikt design og er bestemt ikke et rutinemønster. Så disse uendelige guld diamant ringe er en fantastisk måde at bryde stereotype diamant ring mønstre og vælge noget helt anderledes.

Se mere: Designer Diamond Rings For Women

11. Guld Diamond Franske Pave Rings:

Pave kommer fra det franske ord for asfalteret. I dette tilfælde ser diamanterne i ringen ud som de er brolagt. Baneindstillingen af ​​diamanter er skabt for maksimal lys og glans ved at indstille diamanterne meget tæt. Disse dejlige udseende guld diamant bane ringe har et andet sæt lysstyrke og er det perfekte valg til forlovelser og bryllupper.

12. Gold Diamond Ring med Emeralds:

Smaragder med guld er en klassisk og kongelig kombination. Grønne smaragder med skinnende diamanter i hvide i et snoet blomstermønster ser himmelsk på den sarte guldring. Disse slags guld diamant smaragd ringe er til både mænd såvel som kvinder med en varieret slags mønstre og mønstre.

13. Guld diamantringe med rubiner:

En af de mest klassiske bryllup og forlovelsesringe er guld diamantringe med strålende, mousserende røde rubiner. De ser fantastisk ud med blandingen af ​​farver som guldfarve til den gyldne ring, mousserende hvid i diamanter og rødbrun rød i rubiner.

14. Rose Gold Diamond Wedding Band til mænd:

Ved at bryde stereotypen er disse rose guld diamantbånd udelukkende som bryllupssamling for mænd. Et kig på disse bryllup bands og man kan ikke se på noget andet. Perfekt i rosenguld og hvidguld med diamanter, man kan ikke have noget andet ved at vælge en vielsesring.

Se mere: Hjerteformede Forlovelsesringe

15. Vintage hvide guld diamantbånd:

Hvidguld ser utroligt smukt ud og æser også klassen. Dette er meget populært hos både mænd og kvinder. De er fantastiske med diamanterne besat perfekt i hvidguld, som ligner absolut skønhed. Disse hvidguld diamant ringe og bånd kommer i nogle fantastiske designs til både mænd og kvinder.

Elementet af lyst guld med mousserende brillanter er en del af disse dejlige ringe beskrevet ovenfor om top 15 guld diamantringe. Tidligere, med lidt mode, der afspejler alle smykker, er disse guld diamantringe med ædelsten og halvædelsten, varierede nuancer af guld, forskellige mønstre af diamanter. De er fantastiske at se på, men er dejlige at bære.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Michael Dalcoe The CEO How to Make Money with Karatbars Michael Dalcoe The CEO (Januar 2021).

Загрузка...