Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

9 Bedste design ideer til at lave din egen lomme

Pin
Send
Share
Send

Modemet og det trendy design af låse har afgjort mange folks sind om de er de små børn eller de unge eller de gamle alderen. De smukke ideer til lagring af minder sammen med låseklapperne har været afgørende for mange sind. Craze Locket vedhæng gør folk bundet til at købe sig selv eller deres kære færdige lockets og endda gøre dem ivrige efter at finde måder at lave håndlavede locket vedhæng.

Bedste og stilfulde design til at lave din egen lomme:

Lad os finde her med viste top 9 typer af låse hjælper dig med at lave dine egne låse i din stil.

  • Flaskekapslås
  • Sea Shell Locket
  • Sølv Foto Locket
  • Moana Locket Vedhæng
  • Filigree Lockets
  • Quilter sømstress lomme
  • Hæklet taske lomme
  • Malede lomme
  • Træ Illusion Locket

1. Flaskekapslås:

Den lavest mulige og smukkeste håndlavede locket design kan laves med flaskehætter af færdige flasker. Kurverne på hattene gør et designer look, og toppen kan gøres smuk med perler og diamanter og andet materiale. Låsen kan fastgøres med en enkel magnet fastgjort inde i en del af låsen.

2. Sea Shell Locket:

Sea shell låsene ser også de bedårende designs af vedhæng. Få simpelthen to havskaller, der er flade i form og medbring kroge og stifter for at gøre det til et vedhæng. Farver skallerne af din ønskede farve i gylden, sølv eller naturligvis opbevare den i perlefarve.

3. Sølv Photo Locket:

Lav dit eget lås med charme med enkle sølvmetal-flip-møntformede dele, der er tilgængelige fra smykkeforretninger, der vedhæftes det ønskede billede på sidens vedhængsparti. Det smukke design vil vinde mange menneskers hjerter.

4. Moana's Locket Vedhæng:

Moana's lockets er mest berømte i dag er skønheden i låsesætets design blæser og tiltrækker de fleste offentligheder i flertallet. Den naturlige turkis skygge og det abstrakte design lavet på halvdelen af ​​låsen er fantastisk og utroligt. Moana's lås er lavet af polymer ler, og er et smukt håndværk til at lave dit eget lås.

Se mere: Locket vedhæng

5. Filigree Lockets:

Filigree er en vidunderlig kunst til at dekorere de mest iøjnefaldende og fantastiske designs. Ved hjælp af ler kunst eller et andet medium kan man lave en lås og designe dem med deres egne specifikke måder med et andet udseende som den med små filigree roser.

6. Quilter sømstress lomme:

Quilter sømstress lås er de funky stil lås, der kan laves selv af små børn eller teenagere. Tegneserierne y skabene på toppen og bunden af ​​begge dele af låsen gør en sjov, men kreativ indvirkning på locket-bærerens udseende. Folk kan også lave abstrakte mønstre på dem.

Se mere: Guld Locket Halskæde

7. Hæklet taske lomme:

Hækletasken er en vidunderlig simpel i ligeglad stil af låsedæksel, som man kan lave. Hækletømmen lavet som en pose holder mindeværdige ting man elsker at bære dem rundt med dem. Hækletasken er en simpel stil at lave et lås til sig selv.

8. Malede lomme:

De malede låse er de mest almindelige og foretrukne slags lockets folk elsker at bære og også at gave deres kære. Folk elsker at lave varige malerier med permanente farver og lave mindeværdige tidsmalerier. De laver mini-malerierne i hængelåsens folder for at holde dem trygge på nakken.

Se mere: Platinum Locket

9. Wooden Illusion Locket:

Wooden illusionist lockets er lavet af ivrige kunstnere og kan laves specielt til kærlighed. Låget virker som et træstykke, mens det kan åbne med en hemmelig stil for at vise kærlighedsbudskabet passerer til din elskede gennem låsen.

Fashions af locket vedhæng har helt sikkert bragt det enorme antal designer lockets. Håndlavede ideer til fremstilling af låse kan laves med de nemmeste måder og endda vanskelige endnu utrolige låse. Denne artikel vil hjælpe de fleste af låsedyrets elskere at lave smukke elskede låse til et selv og også til dine kære.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Lav din egen hårbørste.  Homemade.  Ultras Bedste. Ultra (Januar 2021).

Загрузка...