Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2020

9 Stilfulde Forgyldte Armbånd i Forskellige Design

Pin
Send
Share
Send

Ingen pige vil træde ud tomhændet. Det er i vores indiske tradition, at kvinden aldrig bør være bare hænder. Ikke alle unge piger ønsker at bære armbånd. Armbånd er trendy stil i stedet for regelmæssige armbånd. Du kan bære på college, kontor eller fest.

Armbånd kan blive dyre, hvis de er fremstillet af rent guld. Ikke alle har et luksuriøst liv. Vi skal rejse med bus, tog og auto-rickshaw, så iført guld er lidt risikabelt.

Seneste forgyldte armbånd med nye designs:

Forgyldte armbånd er bedste mulighed for på farten folk. Her er de få stilarter af forgyldte armbånd i trend.

1. Charm Forgyldt Armbånd:

Hver pige har et charme armbånd. Det er en kæde med små søde vedhæng hængende. Charm guldplade armbånd kan bæres dagligt. Det er funky stil og går godt med vestlige tøj. Denne stil er også tilgængelig i sølv og guld. Rose forgyldt armbånd er mere lide af alle.

2. Forgyldt Diamantarmbånd:

Ingen smykker er komplet uden diamant. Forgyldt diamantarmbånd er et elegant valg af armbånd. Det er perfekt til fester. Det ser godt ud på både indiske og vestlige kjoler. Der er masser af variation i mønster i denne stil af armbånd.

3. Forgyldt ædelsten armbånd:

Guldplatte ædelsten armbånd har Farvet ædelsten indgraveret i armbånd. Ædelstenen kommer i henhold til stjernetegn. Men for det meste er de lavet til at se traditionelt ud. Dette valg af armbånd er godt for indiske kjoler, fordi det er så farverigt.

4. Pearl Gold Platted Armbånd:

Perleforgyldt armbånd er et elegant valg af armbånd. Det er enkelt og elsket af alle. De fleste bruder bærer dem. Det er et godt valg for unge piger, især dem, der ønsker at se simpelt udadtil.

Se mere: Charm Armbånd

5. Butterfly Forgyldt Armbånd:

Forgyldte armbånd leveres i alle mønstre og stil. Butterfly lavet i armbåndet er et meget flot valg. Denne stil er perfekt til daglig brug. Piger bærer dem til college. Det er en simpel stil, men meget elegant.

6. Heart-Shaped Forgyldt Armbånd:

Forgyldt Armbånd har hjerteindretning i midten. Hjerte har altid været en del af kvinders smykker. Denne stil er elsket af unge til mellemaldrende kvinder. Størrelsen af ​​hjertet kan variere fra stil til stil. Kvinder kan lide at bære det til arbejde og på sarees.

Se mere: Rubin Armbånd Guld

7. Bred Gold Platted Armbånd:

Armbånd er ikke nødvendigt båret af kvinder også. Mænd kan lide at bære armbånd også. Bredt guldplatte armbånd er bredt i bredden. Det er tungt og voluminøst. Designet er kompliceret til hex-link. Mange kvinder med fede hænder bærer det også.

8. Slank guldplatte armbånd:

Mange guldbelagte armbånd er tynde og delikate. Dette Slim Gold Platted Armbånd er perfekt til delikat håndled. Mange piger bærer det ser enkelt ud. Det er perfekt til brunch og formelle møder. Du kan også bære med en enkel Salwar-kjole. Det er for det meste rosa guldplade armbånd.

Se mere: Personlig armbånd til hende

9. Indgraveret Guldplatte Armbånd:

Intet armbånd er komplet uden gravering. Par skriver løfter, løfter, vigtige datoer og navne i delarmbåndet. Denne gravering sker i ydersiden af ​​pladen. Dette er let at se. Det er perfekt at udtrykke kærlighed og følelser. Det bruges mest til gaveformål.

Forgyldte armbånd bæres af alle. Det er ikke begrænset til unge og tynde piger, men mange kvinder i alle aldre og størrelser kan bære dem. Det kan laves i alle mulige designs. Det ser så godt ud som guldarmbånd, men det koster lidt. Forgyldte armbånd til kvinder er tilgængelige i mange designs. Fra rosa guld til diamant er alle slags mønstre tilgængelige i den. Det passer alle kvinder. Men man bør altid kontrollere allergi, før man bruger den i lang tid.

Pin
Send
Share
Send