Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

15 nyeste kreative håndlavede tasker til kvinder

Pin
Send
Share
Send

De håndlavede poser er lavet helt i hånden eller ved brug af kun enkle værktøjer, er ingen maskine nødvendig. De er lavet af håndværkere, da de er dygtige og ved, hvordan man effektivt kan bruge værktøjer. De håndlavede poser mønstre er meget forskellige og næppe har ligheder indtil og medmindre de er lavet i bulk. Normalt er de lavet af lokale folkeslag og ingen produktionsenhed er installeret.

De håndlavede tasker design er unikke og er elskede af mennesker. Disse kan endog laves ved at genbruge affaldet og give dem et helt nyt udseende, der kan genbruges med stil. Således involverer de to R af tre R'er af miljø, og den sidste er "reducere" afhængig af dig. Hvis du virkelig bryr dig om miljø, men ønsker en super stiliseret taske at bære, så tjek disse designs. Vi kan godt lide de ting, der gøres af vores egen hånd, på samme måde som taskerne lavet af hænder har den samme finish, som vi gerne foretrækker.

Håndlavede håndtasker med læder og tøj:

Her er en liste over 15 smukkeste håndlavede taske design i forskellige mønstre ved hjælp af uld, læder og fancy materialer.

1. Håndlavet papirpose:

Papirposer er meget lette at bære. Forskellige typer papirer får et meget nyt udseende, der ser stilfuldt ud. Papirposerne fås i forskellige lyse farver, glitrende og trykte papirposer, og disse håndlavede papirposer kan bruges til forskellige formål som at gøre det som et gaveindpakning eller at bære lette genstande på markedet. Selv du kan gøre de håndlavede papirposer selv på en kreativ måde. De er billigere og miljøvenlige.

2. håndlavede baby taske:

Hvis du tror at kun voksne bærer tasker, så er du forkert, er det tid til mikro mode. Børnene er ikke længere væk fra mode. De håndlavede babyposer har specielt børnestole. Meget kunst arbejde og smukke scenerier er lavet for at tiltrække børn. Som børn som lyse og neonfarver er disse tasker tilgængelige i disse farver. De håndlavede babyposer har nok plads til at sætte deres små ejendele, som de kan lide at bære overalt.

3. Beaded håndlavet taske:

Perler har en meget skinnende struktur, og disse skal strækkes sammen for at gøre noget ud af det. Den beaded håndlavede tasker er smukke i udseende. Forskellige design er lavet af det, og tilgængeligheden af ​​perler i mange farver gør det lettere at sætte mere skabelse i dem. For at få mere smukt udseende, har nogle endda håndtagene lavet af perler. Posene er sarte, hvis en perle kommer ud, bliver hele posen ødelagt. Det skal håndteres med omhu.

4. Håndlavet Denim taske:

Denim er den første kærlighed til næsten alle mennesker. Det er et meget hårdt stof med koldt udseende. Den håndlavede denim tasker er lavet af jeans mønstre især den øverste del af jeans, der har lommer. De fleste poser er lavet af denne stil og nogle er lavet ovale, firkantede og rektangel. De har lynlås eller knapper til at lukke poserne. Denim tasker er tilgængelige i det meste tilgængelig i blå og sort farve for at give den virkelige denim look. Disse poser kan bære tunge belastninger og kan transporteres til college med stil. Hvis du bærer det dagligt, kan det gøre det snavset, men du bekymrer dig ikke om det, det er nemt at vaske og det ser ikke ud til skade.

5. Håndlavet Aftenpose:

Aften håndlavede tasker er lavet til at bære dem i stil i dine fester. De er specielt designet til festformål. De fås i koblingsform eller pungestil. Disse tasker udføres selv ved forskellige lejligheder, hvor man skal se godt ud er en prioritet.

Se mere: Christian Dior Tasker

6. Håndlavet læder taske:

Håndlavede læder tasker giver dig en højere standard. Uanset om det er mænds tegnebog eller kvinders håndtaske, er de fleste af dem håndlavede. Læder er et sådant materiale, der skal udformes korrekt for at gøre noget ud af det. Ikke kun de lokale virksomheder, men også standardvirksomhederne leverer håndlavede læderposer. Læder taske med forskellige designs er lavet, som er elsket af folket. De fås i forskellige farver bortset fra brun og sort. Kun en ulempe ved håndlavet læder taske er der, det er, det er meget dyrt.

7. Håndlavet taske ved hjælp af avis:

Hvert hjem får en eller to aviser dagligt for at få nyhederne, og så bliver de smidt som affald. At genbruge disse aviser uden at genvinde det for at få nyt papir ud af det, bliver det til poser, der kan bæres. Dagbladet håndlavede tasker er lavet til at bære lette genstande. Det er endda gjort sammen med en avis sammen for at lave en højere tæthedspose. Disse tasker er billigere.

8. Formic Sheet Håndlavet taske:

Fomic ark er meget bløde og giver en fløjl berøring. Disse plader bruges til at lave håndlavede poser, som er meget flotte. De formiske plader har en lille glans og kan let vaskes. Således bliver det snavset, så det kan vaskes og tørres let. De ser meget godt ud i lyse farver. Selvom stoffet er meget lys, men det kan bære tunge genstande.

9. Broderet håndlavet taske:

Broderi i noget gør det smukt. Den håndlavede klud taske design med broderi på det gør det ser smukt ud. Broderiet kan laves af enkle blomster, stjerner og scenerier. Der er poser med tung og let broderi begge. Normalt broderi er lavet med kontrastfarve til bagsækken farve. Hvert broderi design har sit eget unikke, som tilføjer charme til tasken.

10. Uld Håndlavet Håndtaske:

Alle må have slidt bedstemors strikkede sweater om vinteren. Bedstemorens strikstil er nu brugt til at strikke uldposer. Selv om disse ikke er strikket af din bedstemor, men af ​​en anden, men det vil give den samme følelse. Den uld håndlavede tasker er meget trendy og nye i mode verden. De er lavet af forskellige størrelser og stilarter efter folkens behov.

Se mere: Personlige Tøjposer

11. Quiltet håndlavet taske:

Har du nogensinde forestillet dig det quilt, som du bruger til at sætte på i vinteren mens du sover, bliver nu brugt til at lave taske. De quiltede håndlavede poser er meget skumagtige som quilt og er lette i vægt, men stærke til at bære tunge genstande. De er tilgængelige i forskellige stilarter, der oftest har check og kryds kryds syning. Disse tasker bruges mest under rejsen eller til at sætte baby-ejendele. Ingen andre kan endda bruge det til deres brug.

12. Rajasthan Håndlavet taske:

Rajasthan håndlavede tasker er meget gamle i form af håndlavede men havde aldrig mistet det mani blandt folk i forhold til andre typer håndlavede poser. Rajasthan håndlavede tasker er meget forskellige fra andre poser og er meget smukke. Det har sin egen charme og bærer altid Rajasthan udseende. Det har skalser hængende, brug af spejl arbejde og forskellige smukke patchworks og kunstværker, der vil vinde dit hjerte.

13. Håndlavet krystalpose:

Krystal håndlavet taske betyder ikke taske lavet af ægte ædelstene. Du kan gøre det, hvis du virkelig er så rig. Krystallerne er kunstige sten, der er indlejret på klud for at lave taske eller en ren krystalpose, hvor krystallerne er snoet og bundet korrekt for at gøre posen ud af den. Krystallerne håndlavede poser kan transporteres til fester ved at matche det med dit outfit.

14. Håndlavet jute taske:

Jute-stoffet er let i vægt, men det er meget stærkt at holde store belastninger. Du skal have set jutesækkene, der bærer tonsvis af grøntsager, ris og alle. Denne jute stof bruges nu til at lave jute håndlavede håndtasker. Det er mest populære blandt teenagere på grund af dets udseende og stilarter. Dens mønstre giver et lignende udseende som Rajasthan tasker. De er billigere men awesome i stil.

Se mere: Dekorative Papirposer

15. Håndlavet plastpose:

Vi bør ikke bruge plastikgenstande, da det er skadeligt for vores miljø, men du kan helt sikkert bruge de genanvendte. Disse håndlavede plastposer er lavet af plastikledninger ved at strikke det ordentligt med andre. Disse er lette i vægt og du plastik er stærk og kan bære nok vægt. Disse tasker bruges mest til at bære ting på markedet, men tilgængeligheden af ​​forskellige stilarter kan du endda bruge den til at bære andre ejendele også.

Tasker er vores nødvendighed, da vi skal bære så mange penge hver dag. Det er blevet et tilbehør, og du vil selv have dette tilbehør til at se godt ud. Taskerne i fabrikker er lavet i bulk og har tusindvis af samme designs, som gør dig ubehageligt, mens du køber som alle ønsker et unikt stykke. Den håndlavede taske hæver dig fra dette problem. Hvert stykke håndlavede tasker design er unikt og er lavet af dygtige arbejdere, der forsøger at gøre deres bedste for at få det til at se godt ud. De håndlavede poser fremstilles hovedsageligt af lokale folk eller i landdistrikter. At få disse poser vil indirekte hjælpe dem.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send