Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

10 Bedste Bagesoda tandpastaer, som du kan prøve

Pin
Send
Share
Send

Vi elsker alle hvide tænder, ikke vi? For at få de bedste hvidtænder tænder vi ofte en række løsninger og ingredienser. Men ved du, at bagepasta tandpasta er en af ​​de mest pålidelige kilder til at få de ønskede hvidere tænder? Bagepulver viser sig at være en effektiv ingrediens til at fjerne alle mulige pletter fra tænderne og dermed levere den nødvendige lysstyrke i dem.

Som et resultat af denne positive styrke af sodavand anvendes den meget i mange af mundskyllevand og tandpasta. Den nylige popularitet af sodavandbaseret tandpasta er det klare bevis for det samme. De fleste mennesker er helt afhængige af kogepulver og dets produkter til at bekæmpe problemerne med oral hygiejne og for at få hvidere tænder.

Bedste Baking Soda Tandpasta:

Her er det bedste af naturlige sodavandspasta, som du kan prøve:

1. Crest Baking soda og peroxid Whitening tandpasta:

Dette er en af ​​de bedste og mest populære bagepulver tandpasta, der foretrækkes af de fleste mennesker. Mængden af ​​sodavand i denne bikarbonat af sodavandpasta er ret nok til at rense tænderne sammen med at bekæmpe de førende mundproblemer.

Crest er et af de mest pålidelige navne i branchen, når det kommer til at producere forskellige typer tandpastaer, der kan bekæmpe alle de førende problemer. Således bruger den specielle tandpasta fra mærket brug af sodavand og leverer således de effektive hvidere tænder, der kan lysere dit smil.

2. Colgate Bagesoda og Peroxid Tandpasta:

Colgate er et kendt mærke, når det kommer til de forskellige typer tandpasta. Der er en række tandpasta muligheder, som du kan finde under dette mærke. Bagepulver tandpasta er en af ​​de populære tandpasta af mærket, der retter sig mod problemet med gule tænder. Hovedpastaen af ​​denne tandpasta er at bekæmpe de gule tænder sammen med at fjerne størstedelen af ​​plaque.

Bagepulver og salt tandpasta af Colgate kan helt påberåbes for at få hvidere tænder på ingen tid. Dette er også en af ​​de mest anbefalede tandpastaer af tandlæger og mundtlige eksperter.

3. Arm & Hammer Tandpasta Bagesoda:

Den stærke, men forsigtige blegemiddelløsning af denne tandpasta er noget, som du vil forelske sig i. Det er helt sikkert at bruge denne tandpasta til at opretholde mundhulen. Endvidere er mærket et af de betroede navne i branchen, og det er således generelt foretrukket af de fleste mennesker, der søger en effektiv og bekvem løsning.

En af de mærkbare fordele ved denne tandpasta er dens overkommelighed. Tandpastaen kan let udbydes af de fleste mennesker på grund af den lave pris. Det betyder, at opretholdelse af oral sundhed er ikke kun let, men også praktisk.

4. Sensodyne Baking Soda Tandpasta:

Sensodyne er et populært mærke, der retter sig mod de mundtlige problemer i forbindelse med de følsomme tænder. For at få det maksimale resultat til de følsomme tænder, kom Sensodyne med sin tandpasta og bikarbonat af sodavand, der smidigt retter sig mod problemerne med følsomme tænder. Tandpastaen er så produceret, at den fremskynder genopretningen af ​​de følsomme tænder sammen med at gøre dem lysere og skinnere.

Tandpasta under mærket kan let påberåbes for at få de ønskede resultater på en overkommelig måde. Du kan være sikker på, at du kun får det ønskede resultat sammen med de andre fordele for din mundhygiejne.

5. Mål frisk mund Whitening Gel Tandpasta med Bagesoda:

Det vil ikke være forkert at kalde denne tandpasta som en multitasker sammen med at være en bagepulver tandpasta sikker mulighed. Bortset fra at øge tandhedens hvidhed og fjerne plakken, bruges denne tandpasta til at bekæmpe hulrummene. Ja, du kan bruge denne tandpasta mod dit problem med et tandhulrum.

Samtidig opretholder mint smagen af ​​tandpastaen den nødvendige friskhed i munden og leverer effektive resultater for problemet med dårlig ånde. Denne tandpasta renser yderligere, beskytter og styrker tænderne med den ekstremt meget minimal risiko for eventuelle bivirkninger.

6. Red Seal Natural Baking Soda Tandpasta:

Tandpastaen under dette mærke giver simpelthen den bedste løsning til bagepulverpasta. Koncentrationen af ​​denne tandpasta er sådan, at det hjælper med at fjerne pletterne fra tænderne sammen med balancer de små fødepartikler, der sidder fast mellem tænderne og senere forårsager hulrum.

Denne tandpasta indeholder også naturlige ingredienser og olier, som yderligere forbedrer tænderstyrken og også leverer de andre fordele, der er nødvendige for at styrke tænderne. Tilstedeværelsen af ​​bagepulver i det afbalancerede beløb i denne tandpasta er en effektiv tilsætning til denne tandpasta.

7. Ultra Brite Baking Soda & Peroxid Tandpasta:

Denne tandpasta er en af ​​de mest anbefalede produkter til de mennesker, der beskæftiger sig med problemet med tænder pletter i lang tid. Ultra brite-opløsningen og koncentrationen af ​​ingredienserne hjælper brugeren med at bekæmpe problemet med dårlig ånde, gule tænder og farvede tænder på bedst mulig måde.

Bagepulver og peroxid tandpasta hjælper ikke kun med at fjerne pletterne fra tænderne, men det hjælper også med at forhindre dannelse af pletter og plaque på tænderne. Denne tandpasta er tilgængelig til en overkommelig pris og kan derfor bruges af alle, der har brug for det.

8. Tom's Baking Soda Natural Fluoride Tandpasta:

Denne tandpasta er den perfekte balance mellem de naturlige ingredienser og den videnskabelige metode til at bekæmpe de orale problemer sammen med at levere de ønskede resultater. Mærket er en af ​​de pålidelige mærker til bagepulver tandpasta til børn og har således et stort antal publikum. Det er ikke kun rettet mod voksne mundhygiejnebehov, men indebærer også det bedste resultat for børnenes brugers behov.

Tandpastaen er så lavet, at den bringer mange ekstra fordele med den. Det styrker tænderne sammen med at levere ønskede resultater mod tandbortfald. Dette kan være den bedste oral sundhedsløsning, som du kan prøve.

9. Xyliwhite Bagesoda Tandpasta:

Mærket er ikke så meget populært som de andre nævnte mærker, men langsomt og stadigt bliver det et kendt mærke for publikum. Den nylige lancering af en række vellykkede og effektive tandpastaer fra dette mærke er tydeligt bevis for, at de forstår deres publikum på en ret passende måde for at levere dem med den effektive tandpasta, de ønsker.

Det gør brug af de naturlige ingredienser, der kan give de maksimale fordele til brugerens mundtlige behov. De rene ekstrakter af de naturlige ingredienser forebygger og beskytter tænderne på den mest hensigtsmæssige måde.

10. Kingfisher Baking Soda Tandpasta:

Et af de største attraktioner i Kingfisher-mærket er, at det kun bruger de naturlige ingredienser til at skabe deres produkter. Det betyder, at brugerne kan være helt sikre på at bruge denne tandpasta med bagepulver og hydrogenperoxid. Denne tandpasta indeholder intet kunstigt.

Manglen på kunstig farve og smag fra tandpastaen er en af ​​hovedårsagerne til, at denne tandpasta hjælper med at bekæmpe problemet med dårlig ånde. Denne tandpasta bringer fordelene ved friskhed og gode smagsoplevelser frem, som viser sig at være ret fordelagtige for alle typer af mundproblemer hos brugerne.

Bagepulver kan være den bedste følgesvend i de fleste mundhygiejneprodukter, hvis de anvendes korrekt og på den ønskede måde. Sørg for, at du vælger den bedste tandpasta, der passer til de fleste af dine behov, og alligevel leverer alle de ønskede løsninger.

Lad os vide, hvis du er i tvivl om brugen af ​​sodavandspasta og få det mest relevante svar fra vores eksperter. Vi vil også gerne høre fra dig om den sodavandspasta, du bruger.

Spørgsmål og svar:

1. Er Bagesoda Tandpasta Safe?

Ja, sodavand er en sikker ingrediens, der kan bruges til rengøring af tænderne. Det kan bruges i tandpastaen på en passende måde. På grund af sin slibende sammensætning viser bagepulver at være den bedste tandrenser og hvidere.

Men når du bruger denne ingrediens, sørg for at du ikke er allergisk over for det. Du skal først konsultere din sag hos din tandlæge for at forhindre eventuelle bivirkninger af tandpasta.

2. Leverer bagesoda tandpasta effektive resultater?

Ja, du kan helt stole på brugen af ​​sodavandssandpasta for at få effektive resultater mod de orale problemer. Da den største fordel ved at bruge bagepulver er at fjerne de maksimale pletter fra tænderne, leverer den den mest effektive løsning til de fleste af de største problemer med oral stabilitet.

Uanset om du har gamle pletter, kan den stadig fjernes ved hjælp af bagepulver tandpasta. Dette er hovedårsagen til, at denne ingrediens bruges i de fleste mundskyl og tandpasta.

3. Kan bagesoda også fjerne plaque?

Tandpastaen med bagepulver eller natriumbicarbonat tandpastaen er en af ​​de mest pålidelige ingredienser, når det kommer til at fjerne plaque fra tænderne. Sammen med tandblegning forhindrer det også dannelsen af ​​plaque og sletter endda den eksisterende plaque.

Det kan yderligere blandes med nogle andre vigtige naturlige hjemme ingredienser for at øge sin styrke til at bekæmpe problemet med plaque og gule tænder. Du skal bare forsigtigt bøje dine tænder med blandingen af ​​disse ingredienser.

Pin
Send
Share
Send