Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

15 bedste og moderne babystole i 2018

Pin
Send
Share
Send

Små baby kan ikke kontrollere sin balance og baby stole er en fantastisk måde at få din baby til at være uafhængig på et tidligt stadium. Disse giver dig også frihed til nemt at gøre dit arbejde. Veldesignede og komfortable børne stole kommer med sorter i dit budget også. Denne form for stole er nyttig for de mødre, hvis barn ikke kan håndtere sin balance korrekt.

Enkle og forskellige typer babystole:

Her er forskellige typer stole til babyer, og det giver komfort og glæde.

1. Rocking Baby Chair:

Stolen er meget behagelig, sikker og sikker at bruge. Du kan sætte din baby i det, mens du har travlt med at gøre noget arbejde. Stolen har en gyngemekanisme, som kan hjælpe med at sætte din baby i seng også.

2. Baby høj stol:

Når din baby er stærk nok til at sidde på en stol, skal du investere i en baby høj stol. Denne stol vil tjene som et sted, hvor du kan fodre dit barn. Du kan placere denne høj stol til baby ved spisebordet og lade dit barn være en del af dit familiemåltid. Denne dejlige stol du får i dit budget også.

3. Baby fødestole:

Dette har hjul i bunden, så det kan nemt gå rundt om huset. Bordet med stolen er hultet på steder for nemt at passe en skål, glas osv. Dette gør det nemt for dig at holde skålen af ​​mad uden at flytte rundt. Baby vil nyde sit måltid og andre former for aktiviteter også. Stole materialekvalitet er god, justerbar ben position er gavnlig i denne stol.

4. Swing barnestole:

Denne vidunderlige baby swing stol er det bedste, du kan få til din baby's underholdning. Stolen er monteret på en stærk og robust trekantet stelstruktur. Stolen svinger og bevæger sig sikkert inden i selve rammen. Du kan tage din baby med denne stol i haven; du kan holde din baby engageret i timen. Din baby vil nyde denne sjov.

5. Siddende stol til baby:

Denne type stolbredde er 28 cm og højden er 15 tommer. Lidt større babyer kan nemt sidde i denne søde og stærke stol til baby. Stolens vægt er 900 g, og den er lavet af stærk og robust plastik, og den bryder ikke let. Stolen har kiddy mønstre, der er lavet i farver, der er lyse og modige.

6. Vugge barnestole:

Denne vidunderlige vugge har en svingstruktur, som hjælper barnet til at sove godt. Soveplads er behageligt. Du vil få en vaskbar madras og nem at fjerne også. Vuggestolen har et myggenet rundt om det for at hjælpe dig med at holde væk insekter. Den svingende stol er også meget nyttig for dig, så du kan holde din baby glad.

7. lille baby spisestue:


Få denne multifunktions baby spise stol til at hjælpe din baby med sine måltider. Stolen har et bredt bord på forsiden for at holde din baby vandflaske og madskåle. Indrykkningerne til at holde flasker er også meget sikre.

Se mere: Berømte Designer Stole

8. Baby Spisestue:

Vælg denne spisestue til din baby, da det hjælper dig med at få din baby til at spise sine måltider med familien. Spisestolen er lavet specielt til din barns sikkerhed. Bordet til din baby er bredt nok til at holde tingene på det. Denne stol hjælper forældre til at fodre hans baby jævnt. Kid får hjælp til at lære manerer at spise også.

9. Bordstol til baby:

Dette er en fantastisk måde at starte din baby på til at skrive og lære. Det hjælper med at spise og lege også. Denne er let at bære, bordplads er behageligt. Denne bordstol til baby er den meget robuste og farverige. Bordsstolen er kort nok til din babys højde. Stolen er bred og kan hjælpe babyer med at stå på det også. Dette er det første valg for dine børn at have frokost og aftensmad også.

10. Hestestole:

Denne flotte heste gyngestol er vidunderlig for din baby. Den stærke plastikstol er farverig og nem at vedligeholde. Stolen kan demonteres og tages udenfor også. Gyngestolen har bjælker til benstøtten.

11. Rejs baby stole:


Dette er et meget godt produkt til folk, der rejser meget. Denne bærbare og rejsevenlige stol kan nemt monteres på borde. Dette er meget nemt at demontere og optager mindre plads i din bagage også. Hvis du planlægger at udflugt med din baby, så er denne stol god til din baby for at nyde hans sjov. Prøv denne stol til din baby og slapp af med dine planer.

Se mere: Komfortabel stole til graviditet

12. Strandstol til Baby:

Denne strand stol har en paraply vedhæftet fil, der gør det godt til solrige dage på stranden. Stolen har også plads til at holde babyens ting, der skal bruges på stranden. Dette medbringe barnestol er virkelig et godt køb.

13. Badstol til baby:

Dette vil holde din baby sikker og glad, mens du har et bad. Stolen har en smule gyngemekanisme for at holde din baby fra at græde under et bad. Dette er dejligt at holde på en bordplade i nærheden af ​​en vask og give din baby et bad.

14. I Pad baby stole:


Placer din baby med denne nyeste teknologi, jeg Pad barnestol, der har en rocking mekanisme. Stolen har en stikkontakt til at holde din I Pad, så din baby kan se hans yndlingsprogrammer. Dette giver dig frihed til også at gøre dit arbejde omkring din baby.

Se mere: Forskellige stole

15. Komfort Baby stole:

Lænestolen er god til at holde din baby væk fra gulvet. Sikkerhedsbjælken, der passer foran, forhindrer din baby i at falde. Det er fyldt med farverige perler for at gøre din baby glad og engageret.

Din baby vil også have enorm underholdning med disse stole. Stolen er kort nok til, at barnet sidder i. Du kan vælge barnestole efter dine behov. Din babys sikkerhed er først til dit behov. Prøv nogle baby stole, men med den rette kvalitet. Du kan også prøve nogle mærkevarer til din baby. Vælg efter eget valg og nyd det sjovt med din baby.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Dueltest af Renault Scenic og Ford C Max (Januar 2021).

Загрузка...