Populære Indlæg

Redaktørens Valg - 2021

33 uger af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send

Herren har givet os kvinden til at være den ansvarlige for at skabe et nyt liv til dannelse, og mens de med erfaring udfører sine ordrer uden ridser, for de første timere ved vi, hvordan slagmarken er. De søvnløse nætter og den stigende spænding med hvert vågent øjeblik; den fornuftige livsstil med stor sult; depression og lykke - det er en blandet jungle, der med tiden forbinder væk.

Snart vil moderen til at finde sig i en dyb forbindelse med det foster, hun har båret hele tiden. Med de voksende dage forstår barnet indenfor de problemer, som hans mor står over for og overholder den. I en måned på ni er hele processen adskilt i uger for bedre behandling og overvågning. Det er her ugens spil kommer. I en hel 40 uger er den 33. uge den endelige tegning, og her er højdepunkterne for ugen.

Reflekshandlinger:

Med den 33. uge, der ruller ind, er fostret mere og mere optrådt som en baby med trækene, der matcher op til en med hver dag. Reflekserne engang kedelige har nu modnet. Den allerførste af de reflekser, der begynder at optræde, er gaben. Barnet har nu perfektioneret gaben sammen med at sove. Ultralyd kan få ham til at sove, og den bedste del er, at han endda kan spille en favoritposition. Den næste reflekshandling, som han nu har perfektioneret, er lysfølsomheden, som han nu har vænnet sig til. Høringen og gengældelsen i overensstemmelse hermed kan også opstå.

Se mere: Graviditet ved 30 uger

Respons:

Ved den 33. uge vil barnet klart modtage din stemme eller en bestemt type støj, som han har været vant til at lytte hele tiden til. Dette kan omfatte musik eller en tone, en bestemt stemme som din eller en bestemt historie, der er blevet læst igen og igen. Højdepunktet i denne uge er, at nu din baby vil reagere på den velkendte støj, da hun nu kan genkende det. Senere læger siger, at denne meget tone eller musikalske tone kan hjælpe dig med at roe din lille.

Vægtøgning:

Nu har babyen fået en betydelig mængde vægt, og så har du, men halvdelen af ​​babyens vægt er lagene af fedt nu næsten dannet under hans hud. Mellemrummet mellem musklerne og huden har nu fyldt sig væk med babyens skeletstruktur og rynket saggy hud.

Se mere: 31 uger gravid

Fostervand:

I øjeblikket vil ultralyd og urinprøveforsøg afsløre, at din baby har drukket en halvleder af fostervand hver dag grunden til, at væskeniveauet går langsomt og langsomt ned. Samme mængde amniotisk væske skubbes senere ud af sit system gennem urin, som derefter blandes med moderens og endelig slipper ud af kroppen. Faktisk siger statistik, at barnet bare kan indånde en lille smule af det fostervæske, som blot er en praksisdemo til hans lunger.

Hudpleje:

Den lanugos i slutningen af ​​denne uge vil fjerne væk fuldstændig afsløre babyens bløde hud af dit foster. Med den faldende fostervand, vil osten gerne voksagtigt hvidt stof, vernix caseosa også slides væk.

Neglepleje:

Babyens negle, tå og fingre vil nu være op til spidsen og måske endda vokse ud over det, hvorfor han måske har brug for lidt trimning efter fødslen.

Hidtil er barnets udvikling konstateret, men en god ni måned bringer også ændringer i moderens krop. Hele 40 uger er strategisk kategoriseret i tre segmenter. Første trimester, anden trimester og tredje trimester; Derfor er følgende ændringer i moderens krop.

Se mere: 32 uger gravid vægtforøgelse

Graviditetspunkter:

På omkring denne tid ville jolly god glød i de blanke gravide damer i magasinerne gøre dig jaloux, da graviditetsmasken vil give dig nogle uønskede elementer. Den overskydende produktion af kvindelige hormoner skal skyldes aftalen. Uønsket ansigtshår, pletter og freckles, splotches og blotches er nogle af de uregelmæssigheder, du måtte have at håndtere.

Déjà vu:

Husk de søvnløse nætter og det hyppige behov for at afhjælpe dig selv i de mærkelige tider, du konfronterede i de første uger af graviditeten. Når den endelige tid ruller ind, er chancerne for, at nogle af de samme følelser ville være tilbageholdende. Den hyppige vandladning er et almindeligt symptom stablet af monster appetit. Frygten for processen ikke går som du drømte i dit hoved kan være en stærk paranoia, der kan føre til andre følelser depression som. De søvnløse nætter ruller snart ind. Men der ville ikke være nogen bekymring om morgensyge, da det er gjort med.

Numbness og Ache:

Med de dage der går forbi, vil du finde dig selv waddle og med det ekstra tryk på de nu fire pund du bærer rundt, vær ikke overrasket, hvis du føler lidt af smerten i dine fødder eller håndled. Til tider ofte sandsynligvis på grund af overskydende pres kan moderen selv føle nummen i visse dele af kroppen. Dette er en almindelig symptomer, så vær ikke bange. Den bedste ting at gøre er at holde medlemskabet i de gravide øvelsesklasser og arbejdstræninger.

Braxton Hicks kontrakter:

Disse er slags mock sammentrækninger, som du måske føler under denne tid. Dette er din krops måde at lade dig vide, at forberedelserne er i gang. Disse sammentrækninger er normalt ikke smertefulde, men de giver nogle ubehag sammen med en førstehåndsoplevelse af arbejdsdagen.

Pin
Send
Share
Send